- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
C.Brigante #33943 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #33842 üzenetére
+1 én is inkább most "Factory Image" mert tisztább mint az OTA
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #33559 üzenetére
+1
(#33560) Criton: ezt most nem tudom megerősíteni, de lehet igazat szólsz. Nekem már jött elő így download mode, igaz, akkor USB kábel lógott róla.
-
fatal`
titán
válasz
C.Brigante #33557 üzenetére
A legjobbtól szerintem marha messze van. Olyan alap dolgokat sem tud, hogy pinch-zoomnál újra tördeljen.
-
laci laci
addikt
válasz
C.Brigante #33463 üzenetére
Nem digi baja van,próbáltam másikkal.Hogyan tudnám másik rommal kipróbálni?
Bambalazs:Elnézést 4.2.2. -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #33403 üzenetére
Persze hogy nem ...
na jó csak vicceltem
Tökéletesen működik mindenkinek, még a bootloadert is visszazártam -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #33192 üzenetére
Képernyő csúsztatásnál nem zár le, alap képernyőzárnál igen
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #33163 üzenetére
Nálam még mindig ilyen, mint ha a proci nálam nem menne maxon.... Minden gyári beállítás nálatok?
(#33164) w333: javítva, AnTuTu olyan 17xxx valamennyi.
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #33109 üzenetére
Érdekes, Quadrant Standard nálam 4851 pontot csinált.
-
matt22
tag
válasz
C.Brigante #33117 üzenetére
Nálam megy ART alatt ez is.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #33120 üzenetére
Igen, en is iabb toltam egy teljes wipe-ot, mert a 4.3 alatt azert akadtak gondok, de most elsore jonak tunik.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #33117 üzenetére
Stabilnak stabil
Amugy parancssorbol is fel lehet tenni wipe nelkul, csak nem kell ragaszkodni a flash-all.bat osszes sorahoz. -
perecc94
tag
válasz
C.Brigante #33113 üzenetére
Én 100%-on tettem le este (1 órakor), kinyomtam a wifit meg a mobilnetet is, kilőttem minden appot. Csak a Timely ébresztő futott. Így 3%-ot merült 9:30-ig.
Ja és már működik a Play Zene. Nem tudom mi volt vele.
-
törölt tag
válasz
Nekem azert merult 1-2%-ot flight modban ejjel, de ez meg belefer azert. Amugy azt neztem, hogy akkormerul gyorsabban, ha be van kapcsolva a wifi, de nincs halozat, amire csatlakozhatna.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #33102 üzenetére
+ gyári rom / gyári kernel, vagy nem
+ volt-e gyári beállítások visszaállítása -
törölt tag
válasz
Igen, mondjuk tenyleg kicsitgordulekenyebb a rendszer. Meg mintha jobban birna az akksi is valamivel.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #33110 üzenetére
Vagy mostmar ok is csalnak a szintetikus teszteken
-
perecc94
tag
válasz
C.Brigante #33102 üzenetére
Elnézést, hozzá akartam, csak lejárt a szerkesztési idő. Alap 4.4-en dalvikkal.
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #33068 üzenetére
Nah, csak ki kell próbáljam akkor nekem is ezt a kitkatart párosítást. Bár csak 3 napja van meg a telefon, úgyhogy nem sok viszonyítási alapom lesz a 4.3-al.
Én Opera párti vagyok, de böngészők kétlem hogy komolyan befolyásolnák az üzemidőt. Szerintem legjobb és legrosszabb között fél, nagyon max. 1 óra eltérés lehet egy teljes merítés alatt. -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #33062 üzenetére
Az hogy nekem ennyi kijelző idő teljesen megeszi.
Amit mondjuk nem tartottam éppen kevésnek, mígnem jöttél te.
Micsináltál vele?(#33061) NTonee
Oké, köszi. Akkor várom hogy felfedezz valamit.(#33065) NTonee
Szerintem az természetes, hogy a kijelző a legnagyobb fogyasztó, ha viszont az Opera megközelíti akkor ott valami nagy gáz van. -
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #33050 üzenetére
Next browser nekem tegnap jobban ette az aksit, mint a chrome...
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #33050 üzenetére
Az mondjuk több mint érdekes. Még min. fényerővel is.
Screenshot esetleg?(már a kijelző időről)
-
SamS20
senior tag
válasz
C.Brigante #32995 üzenetére
nálam semmi gond nincs az opera minivel
megy normálisan
ART-ot érdemes root meg cwm után aktiválni ? nem akad össze valamivel , érdemes már átkapcsolni ?
ebbe a kérdésben valaki segíthetne -
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #32995 üzenetére
Maxthon-t próbàltam 4.4-alatt, és fut. Külön jópofa, hogy netes oldalukon "össze tudod àllítani sajàt böngésződet".
Alap dolgokat, pl. ikont vàlaszthatsz neki, meg nevet is, stb. Stock, root nélküli felhasznàlóknàl ez szerintem nem kis előny!
-
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #32986 üzenetére
Nekem a Chrome kezdett feltünően takarékosan bànni az akksival! 10%-on van, a kijelző 49%-àval szemben. Többnyira csak böngésztem ma. Màs is tapasztalja, vagy nàlam van a hiba?
-
Bambalazs
senior tag
válasz
C.Brigante #32930 üzenetére
ART használatánál mennyi volt az első, illetve a másik boot ideje?
AndroidPolice-on mérési adatok alapján összehasonlították Dalviket ART-tal, és érdekes eredmények jöttek ki: [link] -
orrlyuk
aktív tag
válasz
C.Brigante #32874 üzenetére
válts Wallbase-re, az nem hibázik.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Nem lehet, hogy pont azért mert a 4.3-ra vannak optimalizálva és szimplán ekkorák a képek?
-
Cseri0058
őstag
válasz
.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #32644 üzenetére
Áthúzol egy ikont a másik oldalra, akkor létre hoz egy új oldalt, ha törlöd, eltünteti!
-
mtcob
senior tag
válasz
C.Brigante #32644 üzenetére
App drawerben egy ikont nyomva tartasz, majd amikor a főképernyőre ugrik, akkor kihúzod jobbra
üres oldalt nem enged létrehozni...
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #32555 üzenetére
Nekem meg pont ellentétes a tapasztalatom!
Nekem sokkal többet akad és röccen meg mint a 4.3, a notification bar-nál látszik ez a legjobban.
Amúgy valaki azt mondta, hogy látszik az adatforgalom a WiFi ikonban, meg a térerő ikon mellett, ha van mobilnet adatforgalom. Hát egész este azon agyaltam, hogy nekem miért nem működik, most kiderült, hogy kivették ezt a funkciót... Vagy mégsem és tényleg nálam lenne a gebasz?
-
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #32567 üzenetére
-
SamS20
senior tag
válasz
C.Brigante #32567 üzenetére
@mihione:
én is így vagyok vele, anyum samsung s3ját is úgy csináltam meg ahogy le volt írva rágugliztam átnéztem 2-3 oldalt és ment magától mindennexus4re váltáskor is csak annyit kérdeztem h melyik a legjobb kernel
(jó mondjuk én nexusról is jöttem)
kell egy kis készség is ahhoz hogy ha valaki akar valamit akkor meg is tudja csinálni és ne mást szidjon, vagy éppen más kezének a leszáradását követelje mert valami nem úgy megy mint ahogy ő azt el gondolta
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #32555 üzenetére
Szerintem azért érzitek simabbnak mert nincs még belakva, majd elmulik
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #31896 üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy aki meg "értelmes" választ nem tud adni, az inkább ne is írjon, de köszönöm szépen az észrevételed, akkor nem vagyok méltó ,hogy n4-et használjak
-
válasz
C.Brigante #31175 üzenetére
Ez valóban nem koppant le nekem!
-
fatal`
titán
válasz
C.Brigante #31171 üzenetére
A soon nem jelent egy hetet, sosem jelentett. Hamarosant jelent.
Egy hetet a one week jelent (vagy within one week, ha 1 héten belül).
-
válasz
C.Brigante #31171 üzenetére
Tudomásom szerint "hamarosan"-t jelent!
-
bajaki
őstag
válasz
C.Brigante #31060 üzenetére
Dehogy is. Tisztában vagyok a reális árával, csak először a használtakat kezdtem nézegetni és 70k körül kalkuláltam, majd áttereltetek a PartNero felé, de ott már csak sajnos fehér maradt. Csak azért mondom, hogy kicsit sok nekem a 84k mert eredetileg 70 körül akartam venni. Ettől függetlenül 84-ért teljesen korrekt ajánlat, csak én már nem szánok rá ennyit.
Egyébként úgy néz ki sikerült szerezni egyet a telenortól. Az egyik ph-s srác hosszabbít előfizetést és Nexus 4-et hoz el, amit megveszek tőle rendesen adásvételivel meg letiltás elleni garanciával. Tudom, hogy ez így egy kicsit rizikós, de lépnem kell, mert mire észbekapok már nem lesz egy sem az országban. Így is az utolsó fekete 16-ost sikerült megszerezni a Telenor-tól
-
izoli76
tag
válasz
C.Brigante #31013 üzenetére
A hetvenes az elég jó évfolyam! És nem csak a borokban!
76! -
adabra
senior tag
válasz
Én ugyan nem orosz tagozatos voltam, de megkopott emlékeim szerint
время = idő
погода = időjárás -
twine
veterán
válasz
azért vagyunk páran...
-
Algotis
addikt
válasz
C.Brigante #30178 üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #30054 üzenetére
félelmetes, micsoda óvoda megy itt.
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #30054 üzenetére
A sok 4.4-ből kiszedett alkalmazások ellenére, technológiailag eddig ez a legnagyobb újdonság. Ez azt jelenti, hogy a Dalvkk esetleges leváltásával teljesítmény növekedés érhető el. A 4.4-ben ez még el van rejtve, a Google-on múlik mikor lép tovább.
-
sonique
őstag
válasz
C.Brigante #30058 üzenetére
-
supercharley
tag
válasz
C.Brigante #29807 üzenetére
Hááát, azért nem is olyan egyszerű!
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #29527 üzenetére
Elvileg most jön a nagy semmi ... Link
-
twine
veterán
válasz
C.Brigante #29375 üzenetére
én is ezt szajkóztam "tudatlanul", mindaddig míg bele nem futottam ebbe a beszélgetésbe:
A 64 bites CÍMZÉS az egy dolog, a 64 bites ADATBUSZ meg egy másik. Tök mindegy mekkora memóriát címzel, akár 8 biten is, ha az egy műveletben visszakapott vagy kiírt adatmennyiség 64 bit!
Evidens hogy jobb hanganalízist lehet csinálni ha 64 bitnyi adatot mozgatunk egy műveltben, miközben senkit nem érekel a művelet szempontjából, hogy mennyi a rendelkezésre álló memória.Nem olyan biztos az hogy felesleges
Persze ez nagyon durva off,,nem is kívánok róla beszélgetni(főleg hogy ilyen mélységekben nem is értek hozzá),,csak gondoltam megosztom,,, hátha érdekel valakit -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #29370 üzenetére
Igen ...
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #29315 üzenetére
legalja, ahol a sorozatszám is van. nekem ott 11-et ír és a fastboot meg rev 1.1-et.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #29318 üzenetére
link Angolul nem tudóknak, magyarul
-
mtcob
senior tag
válasz
C.Brigante #29315 üzenetére
Van a tieden bütyök? Mert akkor csak 1.1 lehet....
-
válasz
C.Brigante #29206 üzenetére
Hol lehet megnézni, hogy hányas rev? Az about phone menüpontban nem láttam ilyet.
-
vicamuso
tag
válasz
C.Brigante #28588 üzenetére
komolyan ezt mondta az úriember. ugyanis nem lehet szétszedni mert akkor bukó az akksi. így azt mondta ha ilyen előfordul beviszem, és pozitv negatív rádug kap egy kis feszültséget és ennyi elég neki, hogy a töltőt rádugva töltse.
-
ordogl
tag
válasz
C.Brigante #28395 üzenetére
Sőt a tulaj seggét is láthatjuk? :-P
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #28118 üzenetére
Igen
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #27821 üzenetére
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a 4.4-ben nem lesz olyan hatalmas változás, mint amit mindenki vár. NFC-s fizetési funkció, meg egy két parasztvakítás, de semmi különös.
-
z123456789
addikt
válasz
C.Brigante #27821 üzenetére
ezért késik...meeeert...egyböl az 5 jön, és megetettek mindenkit a kamukém fotókkal.
Àlmodik a nyomor. -
ßrainiac
addikt
válasz
C.Brigante #27731 üzenetére
Nem tudom, hogy mervado lesz-e ez a teszteles. Gnex-nel is ket tabor volt annak idejen, akik szerint jo volt a 4.2 es akik szerint nem (utobbi taborba tartoztam, 4.1 ment vissza nehany nap szenvedes utan ment vissza a korabbi verzio es tiltottam is az update-et).
De ahogy annal is volt, az uj nexus mar szebben vitte. Mondjuk ez is (N4) meg kellett hogy kapja a kis update-jet, mert amikor zsir ujan megvettem a megjelenes utan eleg csalodott voltam vele. Most igy ra kozel egy evre (komolyabb telok probalgatasa utan) a 4.3-mal teljesen kielegito ez a telefon. Megkockaztatom hogy jobb elmenyt ad a legtobb mostani uj telonal is egyes esetekben.
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #27731 üzenetére
Ezt a módszert nem ismerem
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #27542 üzenetére
A példáknál HTC-t és Sony-t írtam, a Samsungot nem véletlenül hagytam ki.
Ott tudtam, hogy van.
"de azért nem kellene ennyire erőltetni a hibakeresést!" - ahogy írtad is.
Aztán kiderült, hogy a Sony-val tévedtem. (bár ott sincs mindegyiken.)
-
ßrainiac
addikt
válasz
C.Brigante #27546 üzenetére
Az enyemben sem, bar nem ismerlek
De KECIJO az avatarod!
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #27546 üzenetére
Az én szememben nem vagy szálka, mivel jókat nevetek azon, amikor valakit szopatsz.
Nem teszek különbséget közted és a többiek között, így nem az általad vélt ok miatt szóltam. Mindenhol és mindenkinek elmondom, ha valami nem úgy van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #27540 üzenetére
Negatív. Samsungon soha sem volt stock Android (kivéve az S4 egyik változata).
-
válasz
C.Brigante #27542 üzenetére
Ja téll. Ez elkerülte a figyelmemet!
-
válasz
C.Brigante #27540 üzenetére
Az már a Samsung műve volt. Jelenleg is van 4.0+
mobal,
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #26852 üzenetére
Hiányoztak már a hozzászólásaid...Te nem kérsz külön topicot?
-
válasz
C.Brigante #26482 üzenetére
egyszer már leírtam hogy lehet kikapcsolni.
-
z123456789
addikt
válasz
C.Brigante #26591 üzenetére
Eddig csak next browser-nél csinálta, de most láttam ez elöbb sima föképernyön is, szóval nem ö lesz a ludas.
Kösz a választ! -
z123456789
addikt
válasz
C.Brigante #26464 üzenetére
Szia!
Töled kérdezem, mert te használsz leginkább next browser-t.Tegnap volt egy frissítése a programnak, és azóta néha olyat csinál hogy ha visszalép elözö oldalról, vagy új lapot tölt be, a képen alsó-közép fertályon megjelenik egy semmit mondó szürke téglalap, majd el is tünik.
Lehet hogy már frissítés elött is ott volt, de én tegnap figyeltem fel rá.Mi lehet ez?u.i.:megkérdezem az android alkalmazás topicban is, ide azért írtam, mert lehet nexus függö a dolog
-
twine
veterán
válasz
Bár nem használom (meg van vásárolva), de egy swiftkey-t "gyenge minőségű" appnak nevezni....
Azt szerintem ne,,,, -
rankesz
veterán
válasz
C.Brigante #26491 üzenetére
Szerintem ha konstruktív hsz-ek vs trollkodás meg leoltás szavazást tartanánk a topikban igen hamar kigolyózódnál... igen bicskanyitogató a stílusod,
Szerintem a Mjölnir már célkeresztbe vett egy ideje...
Attól hogy 2 hete van nexusom, és sok másik fórumtárs most csatlakozik még nem kéne magas lóról beszélned, mert onnan nagyot is lehet ám esni... -
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #26491 üzenetére
Ez nem sorba beállás kérdése. Mindenki olyan app-ot használ, amilyet akar, de az nem vélemény felvállalás, hogy "rendre ajánlgatod a gyenge minőségű app-okat", hanem szimpla beszólás. (Főleg az utána írt mondattal.)
Vélemény melletti kiállásnak elég lett volna, hogy neked nem jön be, mert nem lehet kikapcsolni a T9-et benne. (És esetleg elárulod, hogy szerinted melyik a jobb.)
Mellesleg én Smart Keyboard Pro-t használok kb. 2 éve, nekem sem jön be igazán a Swiftkey, mégsem szólok be annak, akinek tetszik... -
Integra
titán
válasz
LOL, nem értesz hozzá, ez csak ezt mutatja meg
-
dombila
őstag
válasz
Nem lehet, hogy a Te ízlésed és igényed lóg ki a sorból?
A Swiftkey 1 - 5 millió letöltésnél tart, 4.7-es értékeléssel. Megnéztem néhány keyboard-ot (Swype, SlideIT, Smart Pro, Go), a közelében sincsenek. Nem az app a gyenge minőségű... -
mtcob
senior tag
válasz
Szerintem sincs baj a SwiftKey-el, eddig minden androidos telefonomom azt használtam, nagyon jól és pontosan lehet vele gépelni....egy idő után a szavakat is jól megtanulja, sokszor használom a kiegészítést mint funkciót....szóval szerintem is jó app, +1 a swiftkeyre
-
Benex
senior tag
válasz
Swiftkeyt használok már jó ideje , és én is must have app-nak mondom. Nagyon jó , nagyon hamar tanul , és semmi bajaom vele eddig (kopp-kopp) , max annyi h több téma lehetne hozzá , de ez sem hiba csak saját vélemény.
-
Land
veterán
válasz
A T9 az amikor írsz de ő másra javítja szokozre nyomva? Mert ez állítható.
-
heidrich
senior tag
válasz
C.Brigante #26441 üzenetére
jah, én is reménykedem 4.4-ben.
azt a sim vágást én se tudtam hova tenni, én itthon 20mp alatt megoldottam a vágást egy másik simemmel nem rég...
-
bruxelles
tag
válasz
C.Brigante #26435 üzenetére
Köszi a választ! Ezek szerint együtt kell élni vele.. Szerencsére eddig ritkán jött elő, remélem ezután sem lesz másként. Aztán előbb-utóbb csak kijavítják
-
heidrich
senior tag
válasz
C.Brigante #26435 üzenetére
tudom, csak nem fogom fel, hogy miért van az, hogy valamikor 5-6%-ot eszik ami a normális, valamikor meg brutálisan...
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #26394 üzenetére
Még szerencse, hogy te nem használsz ilyen rossz programokat
-
Criton
veterán
válasz
C.Brigante #26300 üzenetére
iPhone után kérdezném, mennyire strapabíró az N4? Fólia, tok javasolt rá? Speedshopban néztem ki a 16GB-os verziót, 119.900 forintért, megbízható bolt-e a speedshop? 1év eu garanciával adnák. Ezek szerint akkor az N4 támogatottsága a mai napig megvan? Itt konkrétan mit értesz? Android OS frissítést rendesen kapja?
(#26304) Krisztián : régebben volt HTC-m, de ott a támogatottság hiánya miatt pártoltam el. Értem itt, hogy egy frissítés volt, utána meg semmi.
-
Bilux
veterán
válasz
C.Brigante #26303 üzenetére
Nem, de a samsungról mindent lehet mondani, de hogy szép azt pont nem.
Még egy hüvely p6 is szebb nála. -
Bilux
veterán
válasz
C.Brigante #26300 üzenetére
S4 szépség?
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #26245 üzenetére
no, egy oda.
AMúgy a topik tényleg kezd elmenni egy gyerekes, bugyuta fórum színvonala felé.
Kérdezze már meg valaki, miért csörög a telefon, ha megrázzuk
-
novinyul
veterán
válasz
Bármelyik gsm boltba kivágják egy pillanat alatt.Pesten lennél megcsinálnám neked rögtön,van cél eszköz.Én magamnak vágtam ki
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ezt most megint minek csinálod?Nem volt még elég?
-
válasz
C.Brigante #26025 üzenetére
swiftkey beállítások / Speciális / Szóköz-kiegészítés mód
és ott a mindig szóközt illeszt be. -
fatal`
titán
válasz
C.Brigante #26028 üzenetére
Szerintem is vicces, meg az is, hogy a szóközt nem lehet állítani, hogy a következő szó gépelésekor tegye, ne automatikusan. Pl. a Kii-ben ez az alapbeállítás és internet meg ip címekbe nem gányol bele magától.
-
fatal`
titán
válasz
C.Brigante #26025 üzenetére
Sehogy. Ajánlom a Kii Keyboardot.
Ugyanolyan jó a szótára, mint a swiftnek, tud csúsztatást, és sokkal jobban testreszabható.
Viszont tanulni nem tud, meg gmailről/fbről/twitterről importálni.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #25929 üzenetére
Miféle stílus? Szimplán beugatsz mindenkinek.
A nevem meg nem Tóni, tanulj meg olvasni! Az alkohol fogyasztásomat pedig leszel szíves nem előírni. -
KrissszG
tag
válasz
C.Brigante #25922 üzenetére
Neeeeem, nem vagyok közterület-felügyelő... gondolom erre gondoltál a "közterületes" alatt
És, hogy válaszoljak az érdemi kérdésedre is... igen, nagyon zavar. Különösen az, hogy lassan állítja erősebbre a fényerőt. Ez akkor klassz igazán, ha hív valaki, kint tűz a nap, és csak bámulom a kijelzőt, mert olyan lassan ad rá fényerőt, hogy azonnal nem látom, hogy ki az.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #25922 üzenetére
És ha igen? Fáj az neked?
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #25802 üzenetére
persze
-
Atish19
őstag
válasz
C.Brigante #25672 üzenetére
A másik gépen müködik. Azon win7 fut az enyémen win 8 és ez annyira nem akarja az igazságot.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #25461 üzenetére
Maxthon tényleg elég sz@r ...
Szerintem a Dolphin a legjobb és most már alapból magyar nyelvű -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
C.Brigante #25461 üzenetére
Nekem ez is eszi az akksit/melegíti a telefont.
Ilyet eddig csak az Opera nem csinált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest