- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A programok felrakása még ami legkevésbé zavar, mert annak a hiánya szembeötlő. Nekem rendszeresen azzal szokott gondom lenni, hogy jusson eszembe milyen böszme alapbeállítások vannak, amit meg kell változtatni. Pl ha elfelejtem kivenni az automatikus altatást, vagy telepít egy frissítést, és ő úgy gondolja, hogy rettenet fontos 15 percen belül újraindulnia, és nem néz semmit, se futó programokat (legalább processzorterhelést nézne), se hálózati aktivitást, csak szalad előre a restartba mint megvadult kutya a macska után. Aztán a jobbik eset ha ezért csak a torrent nem megy fél napig, rosszabb esetben belerondít egy pár napos adatfeldolgozásba. Bár legalább ezzel is csak azt üzenik, windows komoly dologra nem való
-
vlevi
nagyúr
Az a probléma, hogy sok szoftverre ez igaz, de pl. a Visual Studio, Delphi, ... pluginjeit, az sdk-kat, satöbbit nem elég bemásolni. Telepíteni kell, ráadásul némelyiknek saját licensze van, és a neten újraregisztrálni, ...
Lazán 1 napos játszadozás, és utána ki tudja mennyi idő még a "finomhangolás", amikor már látszólag fenn van minden, de mégsem az igazi.De nem ezért jöttem ide. Hogy egy kis ON is legyen, megvan, mitől lesz szuperjó a windows8. Saját egér kell hozzá, és hajrá!
A Windows 8-hoz tervezett egereket és billentyűzeteket mutatott be a MicrosoftSzerény véleményem, hogy ez még rettenetesebb, mintha nem is lenne
-
slein
tag
-
törölt tag
Az SBS-en (Windows Small Business Server) átsiklottam
Szerk: Ami a Facebook-os játékokat illeti, egy időben nagyon idegesített, mert ismerősök - főleg nők - állandóan küldögették a FarmVille és társai felkéréseket, sokáig nem mertem letiltani, ne legyen sértődés belőle, aztán meguntam annyira,hogy tiltottam ezen játék inviteket az irányomba... Sértődés meg nem lett
-
törölt tag
-
oO7
őstag
nem tudom felfogni, hogy ha valami rossz és nem szeretik használni az emberek és ráerőltetik, az miképpen ösztönözné őket arra, hogy olyan típusú telefont meg tabletet vásároljanak... önsanyargatás? kalandvágy?
tényleg nem látod a paradoxont abban amit írsz?
mellesleg a PC szegmensükben csak win7 userből valami 600 vagy 700 millió felhasználó van és még van egy párszáz millió XP userből is... ők a potenciális célpontjai a Win8-nak ugyebár PC-n, ők fognak upgradelni... hozzájuk képest eleényésző lesz az újoncok száma... szerinted hogy érné az meg a microsoftnak ha megutáltatná a felületet egymilliárd emberrel? Nem látom, hogy ez miképpen tudna pozitívan hatni a többi platformjuk eladásaira... ha valamit nem szeretsz, akkor nem fogsz belőle még 3 féle eszközt vásárolni, hanem ahol tudod kerülni fogod (telefonon meg tableten márpedig akad versenyképes konkurencia)...
-
Angel1981
veterán
"A metro felület semmi másról nem szól csak arról, hogy ráerőltetik a userekre, így talán WP7-es telefont és tabletet fognak venni, mert desktopon (ahol 90+% a részesedés) megszokják (plusz mellé még az alkalmazásboltból lehet beszedni a lóvét PC-n is)."
+1
És ahogy azt már többen írták; az MS most pont azoknak mutatja fel a középső ujját, akiken meggazdagodott - követik a PC-s játékfejlesztőket, szép új világ!
-
erdoke
titán
Még véletlenül se az a WP7 problémája, hogy 2010 végén indult, amikorra mind az iOS, mind az Android jelentős részesedést szerzett a piacon és a fejekben. Mire elfogadható tudásúra tákolták 2011-ben, már egy majdnem bebetonozott piaci felállással kellett küzdeniük. Ráadásul az OEM-ek nem álltak igazán mögé, nem adtak ki újabb készülékeket, nem invesztáltak promócióba, stb.
Aki kipróbálja, az összes rendszernél nagyobb arányban nyilatkozik róla pozitívan, de jelenleg is alig van olyan ok, ami miatt keresnék az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest