- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az SBS-en (Windows Small Business Server) átsiklottam
Szerk: Ami a Facebook-os játékokat illeti, egy időben nagyon idegesített, mert ismerősök - főleg nők - állandóan küldögették a FarmVille és társai felkéréseket, sokáig nem mertem letiltani, ne legyen sértődés belőle, aztán meguntam annyira,hogy tiltottam ezen játék inviteket az irányomba... Sértődés meg nem lett
-
törölt tag
-
törölt tag
A hangvezérlés elég nehezen kivitelezhető dolog - főleg ha nem angol nyelvről van szó. A Vistában volt vele próbálkozás, de a funkció már a 7-esbe be sem került. Sőt anno a 90-es évek végén volt egy ilyen: Game Commander, de nem igazán sikerül elterjednie, mert még angolul is voltak rendesen tévedései született angol vagy amerikai emberek esetében is.
-
törölt tag
és ez:
Tobii szemvezérlő eszközök ?Most jön az, hogy nem biztos egészséges?
Szerk: és ehhez még nem is feltétel a Windows 8, XP kompatibilis
-
törölt tag
A kinézet egy dolog. Igen én is jobban örülnék neki, ha szebb lenne alapból, de mivel eddig az egész 8-assal kb 1 óra 30 perc-nyi kapcsolatom volt, úgy érzem az újdonság erejével fog hatni az extra minimalista dizájn is.
Ahogy azt Te is említetted itt a topicban a korábbi hozzászólásodban, úgy igen Nekem is eddig a Windows Vista a legszebb, és mai napig használom is a kisebbik gépemen másodlagos rendszerként.
Az elején írtam a jelen postomnak, hogy a kinézet, már többedleges szempont nálam, mert:
- van erre harmadik féltől származó megoldásom: WindowBlinds. Páran itt írták, hogy az nem jó ha egy OS-t így kell csinosítgatni, és hogy szánalmasnak tartják. Először is nem kell, semmit sem kell, csak ha valaki igényli, hogy neki szebb legyen a 8-asa akkor van rá lehetőség, hogy az legyen, még ha nem is az OS-en belüli az a lehetőség.
- Akik nem akarnak fizetni WB-ért azoknak a Deviantarton lesznek VisualStyleok.
- Ami engem személy szerint kicsit nyugtalant az majd a kezelhetőség lesz, de szerintem hozzáfogok szokni maximum pár óra vagy pár nap alatt. Úgyis csak a mezőbe írogatom, hogy mit keresek és dobja...
- Sokan használnak Total Commandert, én 9 éve nem, és nagyon jól el vagyok a Windows Intézővel is, ami a 8-asban tovább okosodik és megkapja a Ribbon menüt is.
- Bár a Metro dizájnja sokaknak nem bejövős, de szerintem a Nem Metro-s cuccok jelentős része szebbek mint a korábbi Windows verziókéi például a Feladatkezelő a 8-asban.
- Az aduász pedig a Windows 8 két funkciója a Reset és Refresh
Szóval én azt mondom, hogy összeséggében az előnyök túl mutatnak a hátrányokon.
-
törölt tag
Azért van kint sok csempe, mert nélküle kb olyan lenne mint a sivatag atomrobbantás után
Igyekeznek egységes kinézetet adni minden fronton, pár példa. Minden okos telefonon ami WP -t futtat, ott lesz a Skype, az MSN, meg pár MS cucc ikonja, ha szöszi vesz egy ilyen cuccot megszokja, és azt akarják, hogy szöszi ne essen zavarba ha leül egy Windows-os géphez sem, hanem teljesen ott legyen minden ahol lenne a telcsijén is.
Az elgondolás jó, csak hát szöszinek az lenne az igazi, ha a gép előtt ülve nem egerészne hanem érintő-képernyőzne és nyilván a tehetősebbje azt is fogja csinálni, tehát meglesz az élmény. A minimalizmusra pedig már sokszor volt szó: a mobilkütyük miatt van az is.
-
törölt tag
Sokan írják, hogy szerintük bukta lesz PC-n, de az elmúlt hónapokhoz képest jelentős előrelépés az, hogy az MS az első négy hónapban 40$/€-s teszi elérhetővé és így pl a "gyűjtők is megfogják venni" illetve azok is akik nem próbálták a teszt verziókat mert élesben nem akarnak vele bíbelődni, viszont úgy vannak vele, hogy 40€ -t megér az RTM, aztán max porosodik.
Amint megjelenik én is csengetni fogom érte a 40€-t, és erőteljesen kezdem magam majd rászoktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest