- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slein
tag
válasz
#40553216 #672 üzenetére
Mint mondtam én nem szakember vagyok, s emiatt hiába izgulsz rá az ilyen szakmai kérdésekre, nem tudok érdemben válaszolni, én csak átlagfelhasználói szemmel nézem a dolgokat.
Nekem tetszik a rendszer, tetszik a metro is, s biztos még rengeteg hasonló ember van a világon. Rohadtul nem érdekel, hogy mi van a "automatikus felfüggesztésére erőforrás-kímélés szempontjából" című dolgok alatt (épp úgy mint ahogy tégen hidegen hagy pl hogy milyen elektrolit-zavart okozhat a furosemid), addíg amíg minden működik, méghozzá gyorsan.
-
slein
tag
válasz
#40553216 #664 üzenetére
Kettonk kozul neked van tobb hszed ebben a tpokban, s ezek a hsz csak fikazasrol szolnak s arrol, h a csunywindows helyett a szuperlinuxot kene hasznalni. jah, akkor most ki terit kit. Amugy ha olyan szuper lenne a linux desktopon akkor nem annyi lenne a reszesedese mint amennyi, de persze nyilvan erre is lesz egy oszeeskuveselmeleted.
-
slein
tag
válasz
Dark Archon #625 üzenetére
Elhiszem, hogy kis hal vagyok én a nagy überIT világban, de akkor is hal vagyok, és tessék halként bánni velem, halként kezelni
Mindenesetre szerintem több hozzám hasonló ember van a világban mint számtech szakember.
-
slein
tag
"találjak meg mindent azonnal vagy szinte azonnal, szóval tegyen a seggem alá mindent." <-> "azon töprengek: miért ne mélyedjek el inkább valamelyik Linux-ban?" huhú!
"Én is csak hobbijúzer vagyok, és nehezen találtam meg a dolgokat." Szerintem is gáz, de ez nem biztos, hogy rögtön az OS hibája.
-
slein
tag
válasz
Dark Archon #622 üzenetére
Én csak "hobbyjúzer" vagyok, mégis mindent megtaláltam elsőre. ciki mi?
-
slein
tag
válasz
Dark Archon #619 üzenetére
Szerintem rohadt igénytelen, maradi, s mág ocsmány is, de ha valakinek ez kell akkor istenem használja - nem kötelező a disznótor
. Én inkább maradok metronál.
-
slein
tag
válasz
#40553216 #603 üzenetére
"Az állításomat nem érvénytelenítetted, legfeljebb kibővítetted a hatókörét a privát szférára is. " Azért mert mondjuk 10 ember olyan mint ő, nem kellene általánosítani 100 emberre. Nekem max 40 perc alatt megvan minden, az alatt meg pont át tudok nézni egy biokém.tételt, s máris nem elvesztegetett idő az a 40 perc.
-
slein
tag
-
slein
tag
Igen, akkor nyilván azért járatják le magukat nyilvánosan (ezzel a [kamu]szardobálással) , mert épp nincs más programjuk.
hunfatal: Inkább az a kérdés, hogy lesz e annyi downgrade (meg ad-e az MS jogot hozzá), mint a Vista esetében Áhá, szóval máris temetjük az egész rendszert. Nincs itt semmi baj....
leviske: "Nem, a nyilatkozatok azt jelzik a Microsoft felé, hogy nem helyeslik az XLive bevezetését, amit mostantól a későbbi rendszerekbe is vélhetőleg a későbbi rendszerekbe is implementálni akar." Pfuj! vagy juj. Attól függ, mire gondolsz.
-
slein
tag
látom itt sokak szerint PC-n windows 8-cat használi ciki dolog.
szóval ha valaha is használtál Windows 8-cat PC-n, akkor jobb, ha gyorsan letagadod inkább, hiszen ha kiderül, akkor lesz csak nagy égés!
köszönöm ITcafé, hogy ma újabb okot adtál, amiért cikinek érezhetem magam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest