- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Erre az esetre találták ki az olyan programokat, mint pl a Norton Ghost és társai. Így nem kell telepítés után belakni a gépet. Én spec használok ilyen programot és ha lenne valami gebasz nem kéne másfél napig telepíteni, belakni a gépet, hanem meglenne kb fél óra alatt az egész.
Nekem egyébként a Keriver Image jött be a legjobban, azt használom.
-
fatal`
titán
A Delphi kimenthető registryből (legalábbis a 7-es). A Visual Studio beállításai pedig exportálhatók. A Plugineket valóban újra kell telepíteni (utóbbi egyébként nekem is fent van).
Még ezekkel együtt (+eclipse de az copypaste) sem tart tovább 3-4 óránál egy winreinstall, egy hibával meg simán eltökörészhetsz 7-8 órát is mire megoldod.
Nem azt mondom, hogy jó dolog állandóan újrapakolni a wint (felesleges) de sokszor gyorsabb, mint tökörészni, hogy miért nincs hálózat meg hang.
Nagyon rondák az egerek, főleg a legelső valami iszonyat
-
arnyekxxx
veterán
Időnként kell csinálni egy ghostot az aktuálisan müködö rendszerből. Ha véletlen gond van, az utolsó jól müködö rendszert fél ora visszatenni, és max a változásokat kell frissiteni. A programok beállitásait meg nem a rendszerparticion tartom, igy teljes ujrahuzásnál is csak annyit kell csinálni, hogy a programokban átállitom a settings helyét (ha ez a hely pl a dropbox mappa, akkor akár több gépen is mindig ugyanazokkal a beállitásokkal tudok dolgozni). Mondjuk erre w7 alatt utoljára akkor volt szükségem amikor a 32 bitest 64-re cseréltem.
-
attila9988
őstag
A gemgézával mi a bajod? Tök jó fej... a vim 8 -ban is benne van.
-
A gépkapocs a Wordben legalább jópofa volt, bár legtöbbször az is idegesítő volt.
A metrora csak az utóbbi jellemző.
A Silverlight bukása kicsit sajnálatos, kicsit nem. Sokkal jobb a konkurenciánál, ezért kár érte, ugyanakkor, ha elterjedt volna, most kegyetlenül visszaélne vele a MS:
-
oO7
őstag
többmonitoros rendszereknél megfogja a sarok az egeret... virtuális gépre nemtudok mit mondani...
Silverlightos példa nagyon rossz példa, nem tűnt el, csak átalakult, sem a kifejleszett technológia, sem a megszerzett tudás egy cseppje sem ment kárba csak konkrétan a web alól akarták kihúzni magukat...
-
oO7
őstag
"A metróval meg az a bajom, hogy azonkívül, hogy semmi értelmes alkalmazást nem láttam még alá, az az, hogy az android felület (mondom a felület, és nem a technikai oldala) sokkal többet tud. Pl. van vissza gomb. Metróban nincs. És mindíg a start képernőre dob vissza. Pl. egy levélben rákattintok egy hivatkozásra, behozza a böngészőt. Oké, de hogy keveredek ki a böngészőből? Ha megnyomom a win gombot, a start képernőre dob vissza. Ha viszont bezárom a böngészőt, akkor is. Hova tűnt a levelező? Ja, megint el kell indítani. Tovább fokozva, ha a böngészőben volt egy hivatkozás egy pdf-re, akkor a pdf nézőből megintcsak a start-ra tudok visszamenni, a böngészőre nem. És ott tartok, hogy 10 perc után már teljesen össze vagyok kavarodva, azt sem tudom, merre jártam. Nemjó, na, ez van."
FALSE!!! ha az egeret a bal felső sarokba húzod, akkor az utolsó appra navigálsz át... igazából az jelenlegi és az az előtti alkalmazás között tudsz gyorsan váltogatni, akárcsak desktopon az alt+tab -al... ha viszont a sarokba viszed az egeret és a képernyő szélén kicsit lehúzod, akkor megjelenik a "backstack", azaz az utoljára használt alkalmazások listája... ezt a Win + Tab billentyűkombinációval is elő tudod hozni...
"Pl. a média player. Jó lenne, ha nem csak 320x200-as avi-t lehetne lejátszani vele."
Csak úgy óvatosan jelzem, hogy WMV-ben is vannak HD tartalmak (csak warezközösségekben ritka mint a fehérholló nade ezért már ne az ms legyen már hibáztatva)
playlist-eket is lehet csinálni... a válogatásnak is adhatsz olyan albumnevet, hogy "megasztár válogatás"... a te "igénytelenséged" (tudom nem ez a legmegfelelőbb szó és tényleg nem bántatni akarlak vele) megintcsak ne az ms hibáj legyen már... felhasználók tízmillióinak meg baromi kényelmes ez a rendszer és örömmel használják...
-
Hogy lehetne már elfelejteni egy normális menüt, amiben megtalálsz mindent A-tól Z-ig? Nem levelezek hotmail-lel, lesz*rom a közösséget, számomra tök lényegtelen híreket, ha időjárás, akkor met.hu vagy köpönyeg, lényegében semmi használható nincs a Metro-n és szerintem még vannak ezzel így páran. Amatőr felhasználóknak megváltás, de hihetetlen, hogy a MS kikapcsolhatatlanná tette, mert amúgy jó rendszernek tűnik.
-
Angel1981
veterán
"Hol a határ, meddig tartsuk meg a régit, és mikor cseréljük le?"
1. a hangsúly a mértéken van. A Win8 egyszerűen túl radikális változtatásokat hoz az asztali szegmensbe, és igazából nem tűr megalkuvást.
2. ha egyszer tökéletesen bevált a régi, miért cserélnénk le? (Itt most az asztali vonalra gondolok; Start menü, egér+bill, stb.) -
Misály
addikt
Jobb also sarokban is megy az a menu, de bal lent jobb klikk is elohoz egy menut
Bal fent metro appok plusz desktop, alt+tab minden.
Kereses nekem nem okozott gondot, vakon gepelek meg mivel prediktiv eleg par betu es dobja indexbol amit talal. Bar az szerencsesebb lenne ha az orientacioja a menuknek varialhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest