Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Olvasd el az aláírásomat. Direkt emiatt írtam oda az első mondatot. És elhiheted: igaz. Én is átlagfelhasználói szemmel nézem. És engem zavar. EZ van.
@(#674) flimo
+1@(#675) woland_y2k
Ez is igaz, azonban ez akkor már a metro "háttérben felfüggesztem, hogy ne fogja az erőforrásokat" alapelvét finoman szólva is keresztbe veri. Ugyanis ha minden programot így írnak meg, akkor mire volt a nagy erőlködés az MS részéről a metro eme fícsörének, így magának a metronak is a desktopra erőltetésében? -
törölt tag
De akkor válaszolj, légyszi, konkrétumokra:
a mai, vagy inkább a Windows 8-cal előtelepíteni kívánt közeljövőbeli UEFI-képes átlagos új gépek szempontjából (2 mag/4 szál, 4GB ram, esetleg dedikált vga) mi szükség van a háttérbe kerülő programok automatikus felfüggesztésére erőforrás-kímélés szempontjából, mikor maga az alaprendszer (persze rugalmasan) akár felfal 1GB-t is. Pont az a pár tíz MB hiányzik neki? Vicces.
-
törölt tag
??????
Mi van? Miért akarsz meggyőzni arról engem, hogy neked miért nem jó a Linux, miért nem értesz hozzá, miért nem érdekel, miért vagy lusta egy más rendszert megtanulni, holott a Windowson ezt most ugyan úgy meg kell tenned? Mert ugye az egész VIC20 felvetéséből indult ki, hogy ha már így is (jelen esetben általa feleslegesnek minősített) újat kell megtanulnia, akkor már miért ne áshatná bele magát jobban a Linux világába? Kit érdekel, hogy neked jó-e a Linux? Senki nem téged akart Linuxra "téríteni", hanem te nyomod az igét a metroról. -
VIC20
őstag
"GUICHE
Senki sincs, aki
Feleljen?A VICOMTE
Majd lesz! Mondok én neki
Olyat, de mindjárt, hogy a vére fagy!...
(Cyranóhoz lép és hetykén megáll előtte)
Önnek az orra... hm... az orra... nagy.CYRANO
(komolyan)
Igen nagy.A VICOMTE
(nevetve)
Ha! *(Pardon: Huhú!)*CYRANO
(rendíthetetlen nyugalommal)
Ez az egész?"(Edmond Rostand: Cyrano de Bergerac, részlet)
"Szerintem is gáz, de ez nem biztos, hogy rögtön az OS hibája."
Kit tudja? Lehet, hogy magában a világmindenség rendjében keletkezett hasadás az oka mindennek, s a téridő háborog. De úgy tűnik nekem, hogy többen vagyunk így, és talán nem kell annyira elmélyednünk metafizikai mélységekben, amíg a pénztárcánkban mélyedünk és eldöntjük: megvesszük avagy nem vesszük meg a Windows 8-at.
Hmm... azért magamba szálltam, és a "huhú"-hoz fűznék még egy-két szót. (Mert lehet, hogy nem volt érthető ,amit először írtam, most akkor magyarázom a bizonyítványom.)
Már tíz évvel ezelőtt is telepítettem Linuxot és azóta is rendszeresen elkap néha a Linux- telepíthetnék. Mindig szépen beállítgattam mindent, kiguggliztam a kigugglizni valót, a végén működött is rendben a rendszer. Csak aztán nem volt igazán szükségem rá, meg hiányoztak a játékok, szóval annyiban maradt. De "Bizony ma már, hogy izmaim lazulnak", s a játékok zöme is konzoloról portolt hulladék, nem fontos annyira a Win.
Viszont a Linux fejlődött! Ez - hogy bele ne menjek - már csak a huhogás szempontjából is megfigyelhető: tehát az utóbbi években jó eséllyel nem kellett semmit, a világon semmit hegeszteni rajta, fölment a gépre és minden működött. Most még az is lehet, hogy a végén (akár egy párhuzamos telepítésű Win-Linux-gpen kersztül) "Linuxon felejtem magam".Szóval úgy tűnik nekem, hogy a huhogás a régi, tizenöt, húsz éves nóta, a régi sztereotípia továbbélése.
-
VIC20
őstag
Én is csak hobbijúzer vagyok, és nehezen találtam meg a dolgokat.
Viszont elvárom, hogy 2012-ben egy új rendszeren este fél tizenkettőkor kezdve az ismerkedést is találjak meg mindent azonnal vagy szinte azonnal, szóval tegyen a seggem alá mindent. 1990-ben a Win 3 milyen fapados volt a későbbiekhez képest, mégis minden ott volt előttem a képernyőn, el lehetett indulni.DarkArchon: Köszi, tetszik a Classic Shell. Ezzel már okésnak tűnik a dolog.
-
-
-
leviske
veterán
"Pfuj! vagy juj. Attól függ, mire gondolsz."
Gondolod, hogy a Blizzard akár egy petákot is enged a haszonból a Microsoft javára a későbbiekben? Vagy hogy a Valve végignézi, ahogy a Microsoft a Windows 8-al elkezd egy olyan gyakorlatot, aminek következtében a W8 sikerességétől függetlenül kiszorulhat a saját piacáról a Steam?
Ugyanazt mondom, mint Te, csak némileg más szemszögből és némi finomítással.
-
fatal`
titán
Én nem temetem, majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre az előzetes próbaverzió alapján rengeteg embernek nem tetszik, nem lesz ez másképp a szimpla userekkel és a cégekkel sem.
A Win7-nek alapvetően jó volt a fogadtatása már a kezdetektől, ez viszont nem mondható el a Win8ról.
-
leviske
veterán
Nem, a nyilatkozatok azt jelzik a Microsoft felé, hogy nem helyeslik az XLive bevezetését, amit mostantól a későbbi rendszerekbe is vélhetőleg a későbbi rendszerekbe is implementálni akar.
Ez egy amolyan felszólításnak vehető, hogy vagy visszább vesz az elképzeléseiből, vagy a következő rendszernek már számolnia kell a valós Linux fenyegetettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest