- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
válasz
guifater #4467 üzenetére
Én is bajlódom vele. Van amikor elsőre megméri, van amikor sokadjára (sem..).
Állítólag a mérést a Texas Instruments AFE4920 segítségével mérik, ami mindent tartalmaz ami kell az alábbi mérésekhez.
- Synchronized PPG, ECG for blood pressure estimation
- HRM for wearables, hearables
- Heart-rate variability (HRV)
- Pulse oximetry (SpO2) measurements
Miután a szenzor a teszt szerint rendben van, a ECG görbe pedig sokszor úgy néz ki, mint egy túlvezérelt szkóp jel - inkább szoftveresnek vélem a problémát. Valamiért nem tudja az ECG erősítését megfelelően belőni. Kétségtelen, hogy a körülmények nagyon szélsőségesek lehetnek (a páciens "impedanciája" a jel útvonalán, az izomzat és a környezet által okozott zaj, elektródák csatlakozása, stb.), de ez úgymond kiforrott technológia és mások sokkal jobban megcsinálták. -
modd3r
őstag
válasz
guifater #4467 üzenetére
Szia!
Én is sokat szenvedtem ugyanezzel, de rájöttem mi a probléma.
A gombot a mutatóujjad a legfelső ujjperce fölötti résszel takard el, vagyis ezzel a résszel érj hozzá.Ne az ujjhegyeddel, vagy a felső ujjpárna közepével.
Nálam így szépen működik a dolog.Nem tudom elég érhetően írtam-e le, ha nem , dobok fel egy képet illusztrációnak.
-
guifater
tag
válasz
guifater #4463 üzenetére
Ugy látom, az angolul tudo "mesterek" dolgoznak, vagy egyéb irányu elfoglaltságuk okán nem olvasták a kérésemet. Ha mégis adjatok már valami ötletet. Mit nézhettem el esetleg? A szenzor müködik. Néha sikerül sinus rhytmusos görbét detektálni - a 30-40 probálkozás után - . Ezért lenne fontos a kérésem.
-
subset
senior tag
válasz
guifater #4279 üzenetére
....hát ez messze van egy rendes méréstől. Írja is, hogy nem sikerült analizálnia.....még a pulzusod sem tudta megmérni.
Valahogy így kellene kinéznie egy mérésnek:Legalább szoftveresen rendben van és működik a dolog, de nem volt megfelelő a "kapcsolat" az elektródák és a bőröd között. Próbálgasd....
Illetve nem szabad mozogni a mérés közben ha egyszer már elindult... -
Schuler888
senior tag
válasz
guifater #3057 üzenetére
Nalam ezt a telefon melle jaro headsettel akartak eljatszani, aminek az egyik fele mar gyarilag nem szolt, hogy akkor kellene a telefon is, nem vagyok egy eroszakos ember, de egy olyan durva TESSEK?!-et engedtem ki, hogy az uzletben megfagyott a levego, ala kellett irnom valami nyilatkozatot es lass csodat atvettek csak a headsetet javitasra..
-
guifater
tag
válasz
guifater #2590 üzenetére
Ezt Találtam:
[Testhő mérés] -
Skynet258
veterán
válasz
guifater #2128 üzenetére
A #2045-ben ezt írtad:
"Olvastam, hogy lehetőség van - a vérnyomásmérős beállíthatóságán kívül, ami már működik nálam - a véroxigén mérésének beállítására is."
A kérdés igazából az, hogy ezt hol olvastad, mert igaz, hogy csak az elmúlt 10 percet töltöttem ezzel, de (kizárólag külföldi oldalakat nézve) sehol sincs semmi nyoma annak, hogy az Active 2-vel lehetséges lenne a mérés.
Vannak írások arról, hogy tervezve volt, de végül nem valósult meg. Van olyan aki azt mondja, hogy nincs is ennek mérésére szolgáló SpO2 szenzor az órában és a stressz teszt mérésénél sem számít a szoftver ezzel kapcsolatos adatot. A legtöbb szöveg arról szól, hogy a Samsung szerette volna ezt, meg más gyártók is, de igazából el akarták kerülni a felhasználók felesleges pánikolását ezért nem jelenik meg ez az adat sehol (ez már inkább csak találgatás volt lévén a gyártók nem nyilatkoztak erről konkrétan sehol).
Véleményem szerint jelenleg sehogy sem megoldható a véroxigénszint mérés az Active 2-vel.
-
guifater
tag
válasz
guifater #2092 üzenetére
Talán sikerült.
Letöltöttem egy olyan S.H. alkalmazást, ami a fentiekben leírt verziószámú. Ez tartalmazza külön a véroxigén adatait, naplózza is. Igaz nincs benne Dark mód, de majd csak túlélem.Letiltottam az általános frissítést is. a telefon rendszerében, nem csak a Google Playon az S.H.-nál. Remélem nem akarja felülírni.
Most már csak az kellene, hogy az óra is rögzítse és szinkronizálja a S.H.-val. -
SpongyaBob
veterán
válasz
guifater #2075 üzenetére
Én túrtam a netet pont a hozzászólásod miatt
Ahogy olvasgattam az a lényeg, hogy az óra tudja a mérést hardveresen elvileg és méri is akkor amikor a pulzus és stresszmérés folyamatosra van állítva, viszont a Samsung Health-ben ez egyáltalán nem jelenik meg, mert a Samsung szándékosan kivette, az egyik ok, hogy ne pánikoljanak az emberek, mert sokszor volt erre példa... vagy valami ilyesmiA tévedés jogát fenntartom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged