- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guifater
tag
válasz
Fixmiki #2832 üzenetére
Szia! Korábban én is írtam ezzel kapcsolatban a forumba. Sajnos senki nem tudott érdemben reagálni, így nyomozgattam. (szakmai ártalom) Lényeg, hogy a legujjabb SH,(6.11.0.061 számú) amit ha jol tudom 08.06-n frissitett a play, okozza a problémát. Letöltöttem egy hónappal korábbi ( 6.10.5.031) verziót és azt telepítettem amivel tökéletesen működött ismét.
Ez a leírás (#2837) Schuler888 is szól! -
róland
veterán
válasz
Fixmiki #1771 üzenetére
Telefon nélkül még nem nagyon próbálgattam az órát. (De ma otthon hagytam, s 11 óra alatt kb. 45%-ot merült, azaz este valamivel több mint 50%-nyi töltés volt benne.)
Talán azért kibír egy reggeltől-estig etapot. (Hamarosan jön a biciklizős időszakom, így lesz alkalmam kipróbálni.
-
róland
veterán
válasz
Fixmiki #1768 üzenetére
Ha sokat nézegeted az órát, akkor inkább csak 1 nap telefon nélkül. A 2 napos üzemidő BT-vel a telefonhoz kapcsolva elérhető, vagy energiatakarékos módban.
Igen a Samsung kb. múlt év végén, idei év elején vezette be a kapcsolt eszköz szolgáltatását, azaz a Samsung mobiltelefonhoz kapcsolt másik eszközre tudja továbbítani hálózaton keresztül a hívást. Viszont, valamilyen módon csatlakoznia kell az órának a netre, ami vagy wifi, vagy az LTE (eSIM) változattal a mobilinternet. Utóbbinál meg a hívást maga Magyar Telekom is továbbítja az órára.
Én LTE (eSIM) változatot vettem, mert ahol használni akarom ott inkább nincs wifi és így a telefont nem kell magammal vinnem. (Azt a pár órát meg kibírja az óra akkuja, amíg így kell használnom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest