- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
pleslie82 #700 üzenetére
Az szép!
Gondolom most joggal vagy ideg.(volt itt topiklakó, aki 2 órára rá csapta oda a medence falának)Azért az edzett üvegnek többet kéne bírnia! Nekem mikrokarc található az ezüst óraházon .Nyomásérzékelő környékén.(Most lesz 2. hónapos) Pedig vigyáztam rá! Lehet törölgetés közben. Kicsit attól tartok, hogy a fém óraszíj csatja alulról 'karistolni' fogja majd idővel a házat. Óvatosan félig állítva/hajtva van a szíj az egyik fülhöz. Eddig még rendben!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
pleslie82 #597 üzenetére
Igen, LTE-s verzió csak Trénél van, csak gondoltam, hogy hátha ott láthatok SS-t végre valahol, mert az LTE-s SS egy piros karikával több, mint a BT-s. Magát a Tét én csak azért kevertem ide, mert ha SS, akkor már onnan venném meg előfizuval; Trében jelenleg egyébként Kökiben és Alleeban lévő üzletekben van óra feketében a honlap szerint (délután néztem utoljára). De lehet, hogy egyszerűen bemegyek és bontatok Médiába, vagy megrendelem online utánvéttel mindkettőt, aztán helyben kénytelenek lesznek kibontani, én meg élek vásárlói jogommal és a 14 napon belüli visszamondás lehetőséggel, ha ennyire nem hajlandóak sehol megmutatni...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest