Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Igen, sajnos szét kell szedni az egész órát, a hátlapja is ragasztva van, illetve Y csavarok rögzítik, mint az iPhoneok belsejét. Nézd meg, hogy van-e hozzá megfelelő bited.
Én ragasztónak a T-7000-et használtam hozzá, ami látható is a képen. Alkohollal szépen le lehet szedni a gyári ragasztókat (IPA vagy 70%-os gyógyszertári is jó, nekem mindkettő van kéznél, de emiatt nem biztos hogy megéri venni, elvileg más szesz vagy acetonmentes körömlakklemosó is oldja.. )
Érdemes megtakarítani és visszahelyezni azt a kis tömítő gumit is, ami a kijelző és a tok között van.
Az átvezető fóliára (szallagkábelre) nagyon figyelni kell, kicsit megdöntve a kijelzőt ki lehet szépen bújtatni a helyéről.
Ha mindennel megvagy, mehet bele ragasztó bőven, egy hajgumival vagy egy elég nagy de nem túl erős csipesszel összeszorítva a kijelzőt és a tokot a felesleges ragasztó kinyomódik, és egy kis idő múlva ledörzsölhető a kifolyt rész. Belül meg nem zavar semmit. A ragasztóra legalább 12 órát érdemes várni ilyen összeszorított állapotban, majd a szorítást levenni és várni még 12-őt.
Ezután már használható. Technikailag megmarad a vízállósága ezzel a módszerrel, de mivel tesztelni nem tudom, ( nincs itthon nyomáskamra), én az enyémet nem viszem vízbe így sem, maximum annyi vizet kap, ami kézmosás során ráfröccsen.
Azóta is tart, jelenleg így néz ki: [kép]
Az oldalán látható minimálisan a ragasztó, de nem feltűnő, másodjára már szebben meg tudnám csinálni. -
Parallaxis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged