- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Neked is polonic
Nem vagyok egy olyan komoly sportoló, akinek - az általatok elmondottak alapján - ne lenne elég ennek az órának az akkuideje.
Egyébként montizni szoktam és a telefonom (S9+) mindig viszem magammal.
Ha kell azon van a turistatérkép.
-
polonic
félisten
Kkikapcsolt GPS-nél is befog valami jelet az óra, amint elindítom a tevékenységet, amihez gps mérés is tartozik.
A telefon legtöbbször az órával együtt jön velem.
De akkor is lesz gps jel és térkép is róla, ha a telefon nincs nálam és úgy indítom a tevékenységet, ekkor is az órán kikapcsolt gps-nél. Szóval ilyenkor is bekapcsolja.Viszont azt nem próbáltam, hogy telefon bt-s kapcsolat mellett indítom a tevékenységet és utána megszakad a kapcsolat, akkor mi lesz.
Ezért írtam azt, amit fentebb.
-
Diokhan
addikt
Mindenki a saját profitját nézi. Ha a samu úgy csinálta volna meg az órát, hogy egy zsebszámológéppel is simán menjen, senki nem venne samsung telefont, akinek az óra miatt kell. Ez mindig is így volt, ezután is így lesz. Ezért van az, hogy az apple gépeken futó macOS külső segítség nélkül a világ összes kincséért sem lenne képes NTFS filerendszert írni, mert a tech világ ilyen.
-
StLui
veterán
nincs kapcsolgatás, feleségemnek már az is agyára megy, hogy naponta, kétnaponta elveszti teljesen a kapcsolatot, csak az órán BT kikapcs segít akkor is (bár most éppen pár napja nem csinálta). Külön kellett telepíteni, indítani stravát, mert nem adja át neki az adatokat. Már a magától indul, manuálisan indítom is egy szarságnak tűnik, mivel a magától indul egy trágyadomb, egy bringázást ma is 15 felé darabolt, persze térkép nincs mert éppen nem sikerült manuálisan elindítani, nem találtuk hirtelen, feleségemnek meg incs türelme hozzá. Amazfit pace-val ehhez képest semmi gondom nem volt. Sajnos ez az egyetlen óra ami elfogadható kinézetű volt a számára, de egy katasztrófának gondolom mrá szoftverileg, egy túlbonyolított marhaság az egész.
-
StLui
veterán
ilyeneken már túl vagyunk mindenen, másik telefonon nincs semmi gond vele, és csak kb napi 1x nem tud visszacsatlakozna, csak az órán BT ki-be kapcsolás után, van olyan hogy 2 napot bír talán. Sokszor hagyja valahol a házban a telefonját a feleségem, és a ház másik végében lecsatlakozik naponta többször, de ahogy kellene vissza is csatlakozik, kivéve ezt az 1-1- alkalmat. Ugyanígy a wifin keresztül sem sikerül kapcsolódni, erre is kaptam mindenféle tippet de minden be volt állítva
-
Diokhan
addikt
Szerintem azért, mert nincs rajta natív messenger alkalmazás. (Mondjuk az autóink gyári fejegységeivel tudok messenger hívást bonyolítani, ennek sem kellene bonyolultabbnak lennie), de a feleségem hamarosan haza jön és le tudom tesztelni az Ő activ2-jén, hogy neki sikerül-e.
-
ribarszki
őstag
Megerősítve! Pontosan ahogy írod.
Nekem első feltöltés után a szűz akku nagyon sokat merült. Amikot nulla lett, feltöltöttem 100%-ra. Majd megint lemerítettem nullára, és fel 100ra. Így nagyon jó az üzemidőm. Automatikus wifi, napi 1 óra edzés, (ebből fél óra gps) normál használat, simán hozza a 3 napot. -
trance89
őstag
belépsz az áruházba wear appon belül -> jobb sarok 3 csík -> settings -> coupons -> register
itt fogja listázni az összes aktivált kupont, vásárláskor a kártyaadatok felett kiválasztod a kupont és bepipálod a kártyát, így a kupont fogja felhasználni a kártyád ürítése helyett -
HMárió
junior tag
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul. Valamelyik szoftver legutolsó frissítése, tehát vagy az óra, vagy a messenger frissítése hazavágta. Mindig ez van. Sose lesz tökéletes.
Nem hittétek el. Nekem ezért lett telli a tököm az okosórával. Kifizet az ember 120 ezret és egyfolytában csak a gond és a probléma. -
baani59
aktív tag
Réges régen a Facer-ben szerkesztettem az első saját számlapomat. Azután egy ingyenesen letölthető számlap miatt megvettem Watchmakert még az előző Android Wear-os órámhoz. Azért ajánlom, mert rengeteg ingyenes számlap tölthető le és nagy része akár át is szerkeszthető. Az átszerkesztésnél megváltoztathatod az összes elemet (háttér, mutatók, a karakterek, az érintéssel kiváltott funkciók, stb), így szinte új számlapot létrehozva. Több oldalról letölthetőek minták (templétek). Persze valamilyen szinten tudni kell kezelni a layer-eket, a scripteket - de egyedi számlapok alap szinten ezek nélkül is létrehozhatók. A múlt héten sikerült meglepnem a kollégáimat egy céges számlappal, amiben kb. 2 perces munkám volt.
-
róland
veterán
Én a nagyobbat vettem. LTE mobilhálózaton, bekapcsolt GPS-szel, bluetooth-al, pulzusméréssel, teljesen feltöltött állapotban 2 nap 16 óra feletti várható üzemidőt jelez. Bár úgy tűnik ez inkább csak készenléti időre vonatkozó előrejelzés. Ma 10:30-20:00 között 14%-nyit merült az akkuja, minimális használat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest