Új hozzászólás Aktív témák
-
HSanyi
tag
válasz
timirosicka #1624 üzenetére
Hát igen, ha kikapcsolod nem működik. :-)
Kinek mi a fontos, ha éjszaka nem viseled, akkor akár +1 nap.
Viszont ha nem felejtem el, akkor mindig rajtam van, ha töltést kér kap. :-) -
trance89
őstag
válasz
timirosicka #1623 üzenetére
a 44-es nálam simán húzza 4 napig ha nem nyomkodom állandóan, a 3 nap az abszolút minimum nálam, sportolásra nem használom csak értesítések csekkolására néha néha telefonálásra
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
timirosicka #1605 üzenetére
A 2 esben van alu és acél, és már a kettő arany sem egyforma. Az alu egy matt rózsaszín, az alu meg csillogós arany, szóval egyáltalán nem olyan egyik sem, mint az 1-es.
-
HSanyi
tag
válasz
timirosicka #1548 üzenetére
Ha nem nézegeted a 44mm-t állandóan, akkor a 3 nap könnyedén (24h a csuklón), de a 4 nap is elképzelhető (20% maradt, ha éjszakára kikapcsolod akkor megvan a maradék pár százalék, mert nekem kb 5% az éjszaka)
-
adamklark
senior tag
válasz
timirosicka #1548 üzenetére
nekem 44 van (csak BT), aod nélkül, GPS aktív edzésnél, 10 perces pulzus méréssel átlagos használattal (napi séta munkába, este 30 perc - 1 óra edzés) kB 3-3,5 nap.
aktívabb használat kB 2 nap.nekem rekord 4,5 nap volt de akkor nem nagyon volt mozgás csak időt néztem főleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest