Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azért irigyellek benneteket, beneveztem volna egy Watch 3-ra, de ezt a sutyerákságot, hogy a kis méretben nincs fekete?
Miért általánosan elfogadott dolog az, hogy a csajok csak a hupirózsaszín dolgokra buknak? Na mindegy.
Egyébként nem lenne baj azzal, hogy Apple Watchot csak iPhone-nal, Samsung órát csak Samsunggal lehessen használni, ha lenne alternatív lehetőség. Persze van egy rakás Wear OS óra is, inkább kevesebb sikerrel. Nekem is megtetszett a Suunto 7 óra is, de hatalmas az én kezemre, bár ezekbe sehol EKG. Gugli meg(v)ette a Fitbitet, EKG van, csak nem nekünk. Én ezt szintén nem értem, hogy itt miért nincsenek hivatalosan Pixel telefonok sem
Mondjuk, ha android, akkor nem nagyon tudok úgysem elképzelni mást mint Samsung, ha kapható lenne, akkor meg Pixelt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest