Hirdetés

Akciófigyelő: 25% kedvezmény a Samsung hordható okoseszközeire

A Samsung Members tagok összesen 25% kedvezményt érvényesíthetnek online vagy a hivatalos Samsung Store-okban.

Hirdetés

A Samsung fiókkal dolgozó Members alkalmazás elég ritkán zaklatja a felhasználót, ha viszont szól, akkor vagy nyereményjátékról vagy valami különleges ajánlatról tájékoztat. Ez esetben az utóbbi történt. Ha valaki a promócióban részt vevő termékek közül választ február 11 és 21 között akár online, akár valamelyik Samsung Store-ban, a Members appból letölthető kuponnal még 10%-ot levonhat a 15%-os kedvezményes készülékárból.

Galaxy Watch Active és Watch3 (41 mm)
Galaxy Watch Active és Watch3 (41 mm)

Az akcióban a Galaxy Watch Active és Active2 vesz részt, utóbbi mindkét méretben (40 és 44 mm) és kivitelben (alumínium vagy rozsdamentes acél). 25%-kal olcsóbban szerezhető be a Galaxy Watch is 46 és 44 milliméteres tokozással, a Galaxy Watch3 pedig eSIM nélküli verzióban minden méretben és titán tokozással is. A Galaxy Fit2 mellett a Buds+ és a Buds Live is részt vesz a promócióban, ami a fent említett időintervallumban vagy a készlet erejéig érvényes.

A Watch Active2 és a Watch3 pedig február 22-én új funkciókkal is bővül. A Watch Active2 esetében már elég hosszú várakozás után, de végre elérhetővé válik az EKG, egyúttal a vérnyomásmérés is. A Samsung Health Monitor alkalmazás hétfőtől tölthető le a Galaxy Store-ból vagy a Play Áruházból.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés