- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz
Remus389 #236 üzenetére
SGS II-t nem támogat, ráadásul csak ennyit írnak:
Goal of this project is to:
- improve sound quality
- fix audio issues present in Samsung kernels
- unleash the powerful hi-fi headphone amplifier included in your phone and audiophile-quality DAC.Ebben szó sincs kijelző kalibrálásról, csak zenei cuccokról.
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #212 üzenetére
Valljuk be, erről a magyarországi mohó szolgáltatók is tehetnek. Az USA-ban vagy UK-ban tudtommal semmivel nem drágább az Apple, mint más gyártók. Csak itthon alakult ki egy olyan hülyeség, hogy Apple=gazdagéké meg trendi meg ilyenek. Holott ez egy baromság.
Ezért az ilyen ár. -
Воланд
titán
válasz
Remus389 #204 üzenetére
pedig igazan kiprobalhatnad, legalabb ezzel a szaggatos temaval nem egetned magad (es talalnal ezer mas kifogasolhato dolgot, amiben akar igazad is lehetne).
"mondjuk most vesz egy HTC HD2-t"
jelen vitaban, vagy miben ez teljesen relevans.
"az almafon pedig túlárazott és nekem kicsi"
je, van valami amiben egyetertunk.
lenne valami almalogos telefon 4 - 4,3 colos kijelzovel, egy kicsit olcsobban es ki is probalnam.
-
-
Воланд
titán
válasz
Remus389 #200 üzenetére
maskor figyelmesebben olvass. a fruit ninja meg tovabbra sem a rendszer resze (ergo ne tegyunk mar egyenlosegjelet egy rosszul megirt alkalmazas meg az alaprendszer koze). az iphone reszt meg nem emlitettem, mivel azzal nincs tapasztalatom, ergo nem erdekel, hogy arrol mit firkalsz.
"kivancsi vagyok, hogy ha ez nincs leirva itt a topicban, akkor mi szerepelne a fentebb idezett mondatresz helyett?"
ezzel csupan utalni probaltam arra, hogy a multkor sem igazan jott ossze a "wp7 marpedig szaggat" eszmefuttatasod egy kis videolinkelgetessel karoltve.
szaggat a wp7? igen, kb. azon az egy helyen (xbox hub - avatar betoltese) es ennyi (ami aztan annyira rontja a felhasznaloi elmenyt, hogy mar tobbszor is a keszulek ritualis megsemmisitest fontolgattam
). de persze neked ezt magyarazhatja az ember. te oda is probalod belemagyarazni, ahol nincs is ilyen.
-
Pete55555
addikt
válasz
Remus389 #196 üzenetére
"az ios és wp7, ugyebár letisztult, egyszerű, minimalista, nem variálható
igy könnyű gyárilag is gyorsnak lenni"
Ezt mondom én is...Earl007 "amik köszönhetően a jól sikerült programozásnak felzabálják az erőforrásokat..."
Ezt aláírom, rengeteg widget, LWP szarul van megírva, a rosszabb eset, ha a cpu-t eszi mint állat, a jobbik, ha csak a ramot, akkor legalább felsőbb kat. gépeken jól mennek. -
Воланд
titán
válasz
Remus389 #196 üzenetére
"wp7 esetén pedig az account-odnál meg néhány játék app)"
elvezet olvasni, hogy megint "tapasztalat" alapjan probalod bebizonyitani, hogy a wp7 szaggat. kivancsi vagyok, hogy ha ez nincs leirva itt a topicban, akkor mi szerepelne a fentebb idezett mondatresz helyett?
"néhány játék app"
igen, mert azok a rendszer reszei ugyebar...
most jon az, hogy videot linkelsz megint az emlitett laggolasrol?
-
-
törölt tag
válasz
Remus389 #192 üzenetére
érdekes, WP7-en a fix háttéren mozognak az amúgy számítás igényes live-tile-ok. végeredmény ugyanaz, mozgó részletes grafikájú objektumok. egy háttérkép már nem sokat számít, mert statikus elemet kell mozgatni, itt legfeljebb sűrű framebuffer firka a művelet java.
dackorszak? ne nevetess!
inkább neked kéne kinőni a mérhetetlen android imádatodat
-
törölt tag
válasz
Remus389 #187 üzenetére
hát, kéremszépen iOS-en se fekete már a háttérkép. WP7-en fix szín van, de előtte ott a rahedli live tile, ami szintén számítás igényes. mozgó-csúszó háttérkép meg nem jelent semmit, mert annak minimális igénye van.
és továbbra se custom ROM-ról beszélünk, hanem out-of-the-box élményről.(#189) feliks: hál istennek ICS-sel már végre rendesen kihasználják a GPU adta lehetőségeket, mert ami a ICS-előtti 2.x Androidokban volt GPU gyorsítási lehetőség, az eléggé felemás. hol működik, hol nem. nem véletlenül nincs alapból engedélyezve.
-
feliks
senior tag
válasz
Remus389 #183 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy "soha nem lesz olyan gyors az android". idézem magamat: "Akkoris a droid jön ki (egyenlőre) vesztesként" Egészen biztos vagyok benne, hogy a piacképesség érdekében előbb-utóbb megoldják, hogy normális legyen a tempó, én csak azt írtam, hogy egyenlőre vesztésre áll.
A hangsúly az out-of-the-box-on volt. Tudom, hogy Cyanogenmoddal korrekt sebesség érhető el, de azért ismerd el, nem az a legokésabb, ha egy rendszer akkor lesz jó, ha a gyári rom helyett, keresel egy szimpatikus főzöttet.. Ennek gyárilag kellene hibátlanul mennie..
Énis kipróbáltam, menüben oldalragörgetéskor néha megröccen az SGS2. (még mindig out-of the boxról beszélek, launcherpro-val már nem sz.r a menü) -
törölt tag
válasz
Remus389 #183 üzenetére
igen, haxolva, felülórajelezett CPU-val, illetve journaling off-os ext4-gyel grat. gyári rendszer vs. gyári rendszerről volt szó. aztán azt is érdemes megnézni, hogy maga az Android feleannyise animációval dolgozik, mint egy iOS, WP7, ergo kevesebbet dolgozik ilyen számításokon.
maga a widget, meg csúszó háttér nem jelent semmit. WP7-nél widget helyett ott a live tile, ami ugyanúgy számítás igényes. az a gond, hogy maga a VM-es működés miatt sok memóriát és CPU-t igényel, amit sok-sok haxolással és persze nyers erővel meg lehet oldani. de egy VM-es rendszer soha nem lesz olyan gyors, mint egy natívan megírt, hisz a plusz futtatórétegek kb. nagyságrendekkel több munkát adnak ugyanazon művelet elvégzéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest