- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Remus389 #183 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy "soha nem lesz olyan gyors az android". idézem magamat: "Akkoris a droid jön ki (egyenlőre) vesztesként" Egészen biztos vagyok benne, hogy a piacképesség érdekében előbb-utóbb megoldják, hogy normális legyen a tempó, én csak azt írtam, hogy egyenlőre vesztésre áll.
A hangsúly az out-of-the-box-on volt. Tudom, hogy Cyanogenmoddal korrekt sebesség érhető el, de azért ismerd el, nem az a legokésabb, ha egy rendszer akkor lesz jó, ha a gyári rom helyett, keresel egy szimpatikus főzöttet.. Ennek gyárilag kellene hibátlanul mennie..
Énis kipróbáltam, menüben oldalragörgetéskor néha megröccen az SGS2. (még mindig out-of the boxról beszélek, launcherpro-val már nem sz.r a menü) -
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #180 üzenetére
Zárt, mert nem tudsz hozzáférni, csak a rendszert kezelő szoftverrel (zene, kép, video, alkalmazás sem hozzáférhető közvetlenül)
Nyílt, mert úgy és azzal férsz hozzá, amihez és amivel akarsz. Hozzáférhetsz mindenhez külön eszközök nélkül, nem az eszköz dönti el, hogy mit tehetsz rá a telefonra)Androidnál a fő gond, hogy nincs gazdája a rendszernek, aki eldönti, hogy mit lehet, és mit nem. A google fejleszti, és aki akarja, fölgányolhatja valamire, minden különösebb minőségellenőrzés nélkül.
Érdekes, hogy egy SGS feleolyan gyors, mint egy Nexus S, pedig ugyanaz a hardware.. -
feliks
senior tag
válasz
Barthezz2 #144 üzenetére
Nem a zártságtól lesz gyorsabb a méásik két rendszer..
Androidnál kismillió vasra rátolják a rendszert, és senkit nem érdekel, hogy mennyire működik vele jól a rendszer.. WP7 kb 2-3féle procin fut, nem kihívás, hogy azon jól menjen.. A zártság szerintem ezért teljesen nem tartozik ide.. Vegyünk egy-egy telefont, amit most bontottunk ki a dobozból, és semmilyen egyéb külsős software, vagy bármi más nem piszkált bele a működésébe. Akkoris a droid jön ki (egyenlőre) vesztesként, pedig ha a dobozból kivett rendszert nézzük, ott még nem számít, h zárt-e vagy sem. -
feliks
senior tag
iphone4-nél én nem tapasztaltam, pedig nyomkodtam bőven, bár saját darab nem volt belőle, annyira nem fogott meg az alma-érzés. Viszont SGS2 alap launcherhez viszonyítva szerintem ígyis kevesebbszer röccen meg.. WP7 tudom h nem laggol, ha lenne rá elég free app, akkor már átálltam volna régen rá, így csak fejlesztgetni próbálok rá, de a sebessége az nagyon megfogott, akárcsak a bootidő..
-
feliks
senior tag
válasz
Pete55555 #120 üzenetére
Nem trollkodás, ha a vásárlótömeg problémának találja az innováció teljes hiányát, és a számok (ghz, ram, mpixel) önkényes, fölösleges növelését.
Ha hiszed, ha nem, a gyártó a vásárlóknak akar eladni. Aki itt a fórumon fentvan, többnyire vagy potenciális vásárló, vagy ismerkedik a tényekkel, hogy tudja, mit érdemes majd venni.
Ezt figyelembevéve miért trollkodás az, ha az embereket zavarja, hogy egy rendszer néha meg-megröccen egy-két pillanat erejéig a durva vas ellenére (összevetve egy i4-gyel, ami egymagos / WP7es telefonnal, amik egymaggal, sgs2höz képest is feleennyi rammal sem röccennek meg egy pillanatra sem) , és konstatálják, hogy a rendszerre kéne figyelni az önkényes hardverrel való durvulás helyett?
Az is igény továbbá, hogy egy átlagember is vehessen jó telefont, ha van rá pénze. Az átlagember pedig rohadtul rühelli többnyire, ha egy telefon nem fér el a zsebben, és nem éri át a kijelzőt. Szerintem nem trollkodás ez sem, szimplán vásárlói igény. A kettő még mindig nem ugyanaz.Lehet hogy unalmas a sok hasonló panasz, de valljuk be, unalmas azt is olvasni, hogy kijött egy új telefon, aminek mégnagyobb a kijelzője, mint az eddigieknek, holott az emberek zömének már a 4,3'' is sok. Egyszerűen be kéne kukkantania ilyen topikokba a kedves Samsungos embereknek, és megérteni, hogy lenne kereslet emberi méretű csúcstelefonokra is.
-
feliks
senior tag
Hirtelen nem jut eszembe olyan eset, amikor ne lenne elég a galaxy s2.. Appjunkie vagyok, tele van a gép mindennel, fut is belőle egy nagy rakat a háttérben, de ha nem hagyok bent 10darab gameloft HD játékot, akkor nem fogy el a RAM. a procit meg nem eszi meg semmi. Kérdemén, minek még ennél is több? Oké, a felbontást értem, mert 4,3''-on kicsit kevés a 800x480, bár nem zavaró, de ez magyarázható. De minek mégerősebb cpu? minek 2gb ram..? Lassan pofánveri az asztali gépemet egy telefon nyers erőben, mégis az asztalin többet lehet csinálni azonos teljesítménnyel.. (tudom, más egy mobilproc mint egy asztali, de akkoris..) Inkább optimalizálnának tisztességgel, és pakolnának bele olyan akkut, ami erős igénybevétellel is legalább 2 napig elhajtja a vasat..
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest