Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #219 üzenetére
Szerintem a magyarok is ennyi erővel. Rengeteg a buta ember itthon. Nem IQ-ra értem, hanem alapműveltség a béka segge alatt sokaknál. Durva általánosítás, de ha ezt ráhúzzuk az USA-ra nyugodt szívvel ráhúzom akkor én meg erre az országra. Az amcsik legalább egy második nyelvet viszonylag megtanulnak a suliban, itthon ez sem működik már...
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #212 üzenetére
Valljuk be, erről a magyarországi mohó szolgáltatók is tehetnek. Az USA-ban vagy UK-ban tudtommal semmivel nem drágább az Apple, mint más gyártók. Csak itthon alakult ki egy olyan hülyeség, hogy Apple=gazdagéké meg trendi meg ilyenek. Holott ez egy baromság.
Ezért az ilyen ár. -
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #209 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy lesz az SGS3 hardverével egy Note utód is. Már amennyiben a piackutatás azt mutatja ki, hogy van rá igény és nem bukott meg ez az új kategória a tabletek és telefonok közt.
Max később jön, mondjuk ősz... -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #169 üzenetére
Csereld el Laraval.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #159 üzenetére
Egyébként szerintem a következő iPhone is marad ekkora. Tisztán látszik a politikájuk... szarunk a konkurenciára, eladásokban úgysem ellenfél egyik sem, saját iránya van az Apple-nek, amit tartanak is. Nem foglalkoznak azzal, hogy a Samsung vagy HTC éppen mit hoz ki. Úgysem ellenfél egyik sem.
bartucc: 3.5" fölé se mentek, nemhogy 4". Nincs is 4"-es készülékük, és szerintem marad a 3.5" még nagyon sokáig. Egyrészt a hölgyek miatt is, rengeteg potenciális hölgy vásárlók veszítenének el a nagyobb készülékkel. Minap 3 hölgy kezébe is került a Sensation-öm és mondták, hogy nekik már túl nagy ez is, nem tudják elképzelni magukat vele. És manapság minden készülék ekkora. SGS2, 2X... a Motorola Razr meg még nagyobb is.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #100 üzenetére
Van még szerintem optimalizáció. Az SGS2 és a Note magasan ver minden más Android készüléket sebességben. Egyik oka persze a hardver, de a másik az optimalizáció...
Hiszen hiába két mag van ellenpélda is: Optimus 2X pl. azt szinte minden 1 magos megveri sebességben, annyira elszúrták.SGS2-n ha benyomsz böngészőben egy 1080p videót, ami flash és lapozol ugyanolyan folyékony marad az egész, szinte lefolyik az adat a kijelzőről, annyira smooth. Erre más készülék nem képes. Hiába a két mag, a Sensation pl. a 720p-s videót megállítja ha lapozol. SGS2 meg az 1080p-set futtatja lapozás közben is... rengeteget számít, ha jól megírják a programok, OS-t.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #60 üzenetére
Nekem az üvegből csak az maradt meg, hogy nyáron mikor izzad a kezed jobban csúszik, mint a fém. Nekem nem jött be. De amint kapott hátlapot megszűnt a probléma.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #58 üzenetére
Szerintem a WP7 nem konkurenciája. Nincs meg az a tartalom, ami az Androidnál vagy iOS-nél. Meg hardvereket is a droid miatt lehet eladni.
Szerkesztésedre: Amúgy szerintem az üveg sem jobb, nagyon kényes. Én ezért vettem annak idején fém hátlapot az i4-re. Meg van minőségi műanyag is, pl. ami a HTC Incredible S-en van. Ilyen puha, gumi féle.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #54 üzenetére
Szerintük fontosabb a vékonyság és a súly, mint a fém. Úgyse tesznek bele fémet, mert leszarják és a piac is. Nem véletlen dönt rekord eladásokat ez. Nem olyan fontos az sajnos, mint mi szeretnénk.
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest