- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
A SAMOLED túlszaturált. Persze az SGS2-től már lehet állítani (kijelző profilt). De az sem megoldása dolgokra.
Viszont az emberi szemnek tetszetős az ilyen színvilág szóval megértem, hogy sokan a legjobbnak tartják. Nekem is ilyen van a Note-ban. Nekem kicsit erős, de a fekete az megkel hagyni igazán fekete.De viszont nem állok neki kiadvány szerkeszteni mobilon, itthon meg itt az IPS monitor azt kész.
-
Cyberpunk
félisten
Felőlem jöhet. Nem mintha le kéne cserélnem a Note-om arra. Elégedett vagyok, bár ha kapna a műanyagon kívül egy kis másmilyen anyagot is.
Amúgy meg szerintem sikeresnek mondható a Note, persze nem feltételezek SGS2 eladásokat. Annyi nem is lesz ez egy rétegkészülék. De jó hogy van. Akinek meg túl nagy nem kell megvenni ennyi.
-
Cyberpunk
félisten
Igen én is ezt mondom. Azért egy Exynos sem marad annyira el tőle.
Vita tetszik. De annyira nem vagyok "gamer" hogy a buszon is PS3 szintű játékokat toljak. És nem kell még egy ballaszt a táskába. Ezért lett a Note macerás volt nekem a tablet. Itthon meg a nagy gép előtt dekkolok inkább.
bartucc: Azért a 3,5" is vicces kategória ma már. Hiába hihetetlenül szép, tűéles kijelzője van. Ha kicsi akkor kicsi. Én sokat nettezek okostelefonról a kijelző méret a gyengém mint az látszik.
Nálam az iPhone a megkötései miatt, és a mérete miatt esett ki eddig. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #139 üzenetére
De attól még komoly a cucc.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #101 üzenetére
Hát azért ne legyen annyira ócska. Magas bitrátát azért kérünk.
-
Cyberpunk
félisten
Hát egy dolog miatt. Könnyebb erőből megoldani a dolgokat, mintsem optimalizálni. A Másik meg el kell adni az újat. Majd sokan rohannak a boltokba az SGS2 tulajok közül is hogy legyen SGS3 mert a 4 mag az olyan hű de jó.
Amúgy meg ha már indok 4k videó kifekteti az SGS2/Note-ot is. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Gabesz1019 #89 üzenetére
Én 1 dolog miatt tartom érdemesnek a várakozást. Az a nagyobb és legfőképpen nagyobb felbontású kijelző. Már az SGS2-nél is elmenne egy 720p. Szerintem!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #81 üzenetére
Nos ízlések és pofonok ugyebár. De egy csúcs készülék ne műanyag legyen. Legalábbis teljesen ne. Ha meg nincs a fémen még egy plusz réteg valami, akkor tapintásra nem ugyan az a két anyag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #40 üzenetére
Hiába magyarázod kézbe véve nem ugyan az az érzés.
-
Cyberpunk
félisten
Habár én nem veszek elégedett vagyok a jelenlegivel. Pontosan elégedett lennék ha lenne.
Azért remélem nem terjed el ez a virtuális gombos izé. Kell a gomb ha más nem akkor érintő. Nekem ne a kijelző hasznos felületéből vegye el a rendszer. -
Cyberpunk
félisten
válasz
#19617792 #23 üzenetére
Fején találtad a szöget. Nekem Note van. Full műanyag az egész, és az a hátlap te atya ég.
De hát ebben a méretben nincs más. azért nem rossz annyira, de eddigi fém burkolatos készülékeim után határozott visszalépés számomra. Bár messze jobb mint az 5800-ám volt.
És ott az oldalán az a festett krómszerű csík kíváncsi vagyok hogy fogja bírni.Ám volt valami fém is pletykálva még anno az SGS3-hoz.
-
Cyberpunk
félisten
3D-nek mobilra annyi értelme van, mint 4 magos processzornak kb.
De SuperAMOLED Pluszt írnak akkor ez már RGB-s lesz nem pentile matrix-os. Bár megjegyzem nekem a Note-omban sem tűnik fel.ladatuning20: Nem. Ez nem szoftverfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest