- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Felőlem jöhet. Nem mintha le kéne cserélnem a Note-om arra. Elégedett vagyok, bár ha kapna a műanyagon kívül egy kis másmilyen anyagot is.
Amúgy meg szerintem sikeresnek mondható a Note, persze nem feltételezek SGS2 eladásokat. Annyi nem is lesz ez egy rétegkészülék. De jó hogy van. Akinek meg túl nagy nem kell megvenni ennyi.
-
A kijelző méretére gondoltam.
Kétségtelen, hogy 1 év múlva ilyenkor egy 2 magos 1.4 GHz s "vastag" táblafon nem lesz egy nagy durranásB1T3- Ez bizonyára szubjekív. Nekem a karcsúság nagyon fontos tényező egy ekkora mobilnál. Engem nem is annyira a méret, mint a vastagság zavar amikor zsebre vágok egy telefont.
Gyakran váltok okostelefont és abban a pár napban amikor nincsen csúcs készülékem egy Samsung D600 at használok, ami ugyan nagyon kicsike ,de majd 2cm vastag és az bizony sokkal jobban zavar a zsebben, mint az előző tepsijeim (pl. Arc vagy SGS2). -
Cyberpunk
félisten
Igen én is ezt mondom. Azért egy Exynos sem marad annyira el tőle.
Vita tetszik. De annyira nem vagyok "gamer" hogy a buszon is PS3 szintű játékokat toljak. És nem kell még egy ballaszt a táskába. Ezért lett a Note macerás volt nekem a tablet. Itthon meg a nagy gép előtt dekkolok inkább.
bartucc: Azért a 3,5" is vicces kategória ma már. Hiába hihetetlenül szép, tűéles kijelzője van. Ha kicsi akkor kicsi. Én sokat nettezek okostelefonról a kijelző méret a gyengém mint az látszik.
Nálam az iPhone a megkötései miatt, és a mérete miatt esett ki eddig. -
Dunbar
senior tag
WP7-tet tényleg jó használni is, de azért vannak alap cuccokba is laggok, pl. Xbox live-ban jobbra húzásnál, amikor bejön az avatarod, akkor Omnia 7, HD7 is szaggat, Office sem teljesen folyamatos. A másik meg, hogy rosszabbul írnak meg pár alkalmazást, és pl. Fruit Ninja is képes akadozni.
Amikor SE Arc-ot néztem, gördülékenyebbnek tűnt, mint az SGS2, szvsz alap ICS-t kéne rádobni ezekre a hardverekre.
Ja és remélem ennek a modellnek is olyan gyorsan fog esni az ára, mint az előzőeknek, SGS2 bestbuy a kategóriájában. -
feliks
senior tag
iphone4-nél én nem tapasztaltam, pedig nyomkodtam bőven, bár saját darab nem volt belőle, annyira nem fogott meg az alma-érzés. Viszont SGS2 alap launcherhez viszonyítva szerintem ígyis kevesebbszer röccen meg.. WP7 tudom h nem laggol, ha lenne rá elég free app, akkor már átálltam volna régen rá, így csak fejlesztgetni próbálok rá, de a sebessége az nagyon megfogott, akárcsak a bootidő..
-
Cybertrone
veterán
Ezért nem is optimalizállják a droidot, mert akkor nem kéne rohamosan fejleszteni a HW-t
Pedig milyen fasza is lenne IOS könnyedséggel!De ez egyenlőre álom... Igen a szecsó sem lesz ilyen, rá teszem a karom!
Nem jobb az üveg sem, de legalább kapsz mellé egy feelinget...
Sok embernek köztük nekem is ez is fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest