- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
szerintem az hogy sohasem lesz olyan gyors az android felejtsd el
nálam igy fut [link](30.09 cm7 a 02.10 helyett/dátum/), és ez csak 1 magos sgs1, szerintem gyorsabb és smoothabb bárminél, beleértve az iphone-t és a wp7-et is
akkor milyen lehet egy ilyen rendszer egy sgs2-n?
Akkoris a droid jön ki (egyenlőre) vesztesként, pedig ha a dobozból kivett rendszert nézzük, ott még nem számít, h zárt-e vagy sem. itt sokan elfelejtik hogy androidnál vannak widgetek és csúszó háttérképek, a két "zárt" rendszer lényegesen egyszerűbb felépitésű
ha pl beállitasz fix hatteret és kitörlöd a widgeteket éppolyan gyos lesz mint az ios, kipróbáltam
-
törölt tag
meg mi az hogy zárt? meg mitől nyílt az Android? attól, hogy széthekkelhető és kismillió többé-kevésbé értelmetlen buhera van rá?
a CyanogenMod és MIUI ROM-ok kivételek, mert azok 0-ról épülő, fejlődő alkotások, azok elismerésre méltók.
Androidnál fő gond még mindig a Dalvik VM, ami képes minden létező hardvert felemészteni...
-
Cyberpunk
félisten
Hát egy dolog miatt. Könnyebb erőből megoldani a dolgokat, mintsem optimalizálni. A Másik meg el kell adni az újat. Majd sokan rohannak a boltokba az SGS2 tulajok közül is hogy legyen SGS3 mert a 4 mag az olyan hű de jó.
Amúgy meg ha már indok 4k videó kifekteti az SGS2/Note-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest