Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #194 üzenetére
jó a lényeg a régebbi android modelleket is meg lehet csinálni faxára(funkciónalitásban marad, sebességben igen gyorsul)
az újabbak galaxy s2, Arc, sgs+, desire S meg már gyárilag is gingerbread-el jönnek, tehát elég gyorsak, de azokat is lehet még jobbá tenni(smúthság szempontjából)
az olcsóbb modellek közül pedig az alacsonyabb felbontás miatt azok is elég jól mennek, pl Ace
na mindegy aki meg gyárilag hagyja, mondjuk 2.1-el használja sgs-ét az vagy les***a vagy meg érdemli
tehát ezt a sokat hangoztatott sebesség dolgot, én nem veszem már komolyan, ugyebár elhangzott hogy ugyan az android meg tud röcceni, de az ios is(balra húzod kereső, settings laggol, néha itt-ott, i4 esetén, wp7 esetén pedig az account-odnál meg néhány játék app)
tehát ott is van lagg(gyárilag ritkábban), csak ugyebár ott nincsenek faxa főzött romok
, amivel behozható
remélem az sgs3 olyan lesz amibe nem lehet majd belekötni
-720*1280 Samoled + RGB kijelző, belekötni lehet? nehezen
-szuper processzor (4 mag 1,5 ghz vagy 2 mag 2 ghz), belekötni lehet? nehezen
-remélhetőleg izléses megjelenés, némi fémmel,
-az elképzelhető legmodernebb telekommunikációs technológiák, belekötni? nehezen
-Andriod ICS, belekötni? nehezen
remélhetőleg nem lesz túlárazva sePete55555: az ios és wp7, ugyebár letisztult, egyszerű, minimalista, nem variálható
igy könnyű gyárilag is gyorsnak lenniaz ios csak fix hátteret enged, nem mindegy hogy egy fix 640*960 van, vagy van egy 1280*800-as ami össze vissza csúszkál(én erről nem is mondok le pedig fixet is berakhatnék) és vannak különböző formájú és funkciójú widgetek, élő háttérképről meg ne is beszéljünk
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #191 üzenetére
t, kéremszépen iOS-en se fekete már a háttérkép mondom hogy fix!
értelmezd a szöveget
mozgó-csúszó háttérkép meg nem jelent semmit, mert annak minimális igénye van. ne kezd már ezt a buta vitát megint, igenis számitásigényes dolog, nem csoda hogy a másik kettőnél nincs ilyesmi
olyan mintha dackorszakba lennél, bármit mondok az ellenkezőjét hajtogatod
a fű zöld
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #186 üzenetére
különben nem az a file system cm7-nél, rosszul tudod
lényeg hogy jól megy, 5 perc felrakni
hogy maga az Android feleannyise animációval dolgozik, mint egy iOS, WP7, ergo kevesebbet dolgozik ilyen számításokon jól van megint lemész gyerekbe, nehogy igazam legyen, pont az ellenkezőjét állitod a valóságnak
szerinted a fix/fekete háttérkép(ios wp7) több mint a mozgó/csúszó/élő háttérkép? lol például...
vagy a minimalista dizájn több mint a szabadon variálható?
-
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #180 üzenetére
Zárt, mert nem tudsz hozzáférni, csak a rendszert kezelő szoftverrel (zene, kép, video, alkalmazás sem hozzáférhető közvetlenül)
Nyílt, mert úgy és azzal férsz hozzá, amihez és amivel akarsz. Hozzáférhetsz mindenhez külön eszközök nélkül, nem az eszköz dönti el, hogy mit tehetsz rá a telefonra)Androidnál a fő gond, hogy nincs gazdája a rendszernek, aki eldönti, hogy mit lehet, és mit nem. A google fejleszti, és aki akarja, fölgányolhatja valamire, minden különösebb minőségellenőrzés nélkül.
Érdekes, hogy egy SGS feleolyan gyors, mint egy Nexus S, pedig ugyanaz a hardware.. -
Cyberpunk
félisten
válasz
#19617792 #23 üzenetére
Fején találtad a szöget. Nekem Note van. Full műanyag az egész, és az a hátlap te atya ég.
De hát ebben a méretben nincs más. azért nem rossz annyira, de eddigi fém burkolatos készülékeim után határozott visszalépés számomra. Bár messze jobb mint az 5800-ám volt.
És ott az oldalán az a festett krómszerű csík kíváncsi vagyok hogy fogja bírni.Ám volt valami fém is pletykálva még anno az SGS3-hoz.
-
Cybertrone
veterán
válasz
#19617792 #19 üzenetére
Azt én is várom mikor a palsztikot végre lecseréli nívósabb anyagokra... Ott van a Motorola... vehetnének róla példát... Nem azt kérjük szerintem hogy titánból legyen, hanem egy minőségi acél ilyen árkategóriában igazán belefér!
Persze nehezebb is lesz, de ad egy fajta érzetet, ami most hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest