Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
én arra pénzt nem fogok kiadni, nagyon unszimpatikus, nem tetszik a rendszer
haveromnak is volt, utálta is mint a s***rt, boldogabb a gagyi kis Galaxy 5-jével vagy mivel
mondjuk most vesz egy HTC HD2-t
de csak azért mert nagyon jó áron van
az almafon pedig túlárazott és nekem kicsi, meg azt is meg kell erőszakolni ha kicsit unod a kinézetét
nálam az Undroid a befutó
-
Remus389
veterán
szaggat vagy nem?
néha igen ugyebár
ez itt a kérdés nem az hogy "miért"
olvastam a válaszod egyébként
a múltkori videon szaggatott, de persze egymás közt megmagyaráztátok hogy a "kamera hibája" miatt, tehát nem a wp7 hanem a felvétel, úgyhogy ha attól ti boldogabbak vagytok
mindent kitaláltatok, csak az intelligens ember beismerő válaszát nem: ez bizony ott megreccent
-
Remus389
veterán
parancsolj
Pete55555: vannak azért olyan widgetek amik ellenére is folyamatos marad a kezdőképernyő
-egyes időjárás widgetek(nem, nem mondok le róluk, kellenek
)
-brightness level widget
-adatforgalom ki-be widget
-zedge widget(háttérkép egyből cserél)
-cpu használat/hőmérséklet/akksi geek widgetamitől szaggatnak azok az ilyen CNN/BBC/Notepad az ilyen nagyméretű, folyamatosan változó widgetek
asszem ezek vannak most és nincs gond, nem szaggat, mondjuk pl azt lehet csinálni hogy a legutolsó képernyőre pakolod azokat amelyeket ritkán használsz(Zedge, CPU monitorozó...), és akkor nem zavarnak be
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest