- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
Danny750 #226 üzenetére
a super amoled plus meg vagy túl sőtét vagy kifolynak tőle a szemeid.
nettó hülyeségAz S2meg ugyanúgy néz ki mint egy 3-4 éves érintőkijelzős készülék.......Semmi egyedi ,a Galaxy S-nél kezdték az iPhone koppintást és még mostsem képesek abbahagyni.......
ebben egyetértünk, bár a minimal design is tud szép lenni, sokkal inkább ez mint a hajdani galaxy spica, vagy az I5500 gombhegyei..
A Se-k legalább egyedien néznek ki ,és nem csak a számokkal dobálóznak!
designnal nincs is bajom, az arcért is oda voltam amig csak elözetes képeken láttam, kézben fogva pukkadt a lufi ki, de sajnos ez alól egy SE se kivétel
Örűlsz ,hogy a böngésződ 2sec-el gyorsabban nyit meg egy oldalt?? (mert kb ennyivel gyorsabb ,de a gyári rom-al többször laggol ,mint az arc s az egy maggal.........)
örülök annak,h wp7esem van és össze se lehet hasonlítani a böngészési élményt androiddalépp a minap a note akasztott ki, pedig abban aztán van vas, igaz az már nem 800*480at hajt meg..
sose tudom, h sírjak vagy nevessek amikor otthon vki TFT-n bámulva akarja megállapítani egy videoról, h melyik kijelző a szebb. no comment kategória erősen -
RaveForce
veterán
válasz
Danny750 #223 üzenetére
Arc S 1,4ghz-n gyári rom-al nagyon szépen múködik szinte semmi laggolás! (androidnak sem létfontosság a 2-4mag ,csak azoknál a gyáraknál ahol lusták optimalizálni.......ugye Korea..... )
SII mögött mégis lemarad sebességben, plusz cserébe ugyanolyan vacak műanyag azis, ráadásul a csillogós ujjlenyomat gyüjtős elől-hátul, kijelzője meg egy kifakult napfényszívta magazinnak tűnik az SII mellett, amennyire vártam előzetes sajtó képek alapján akkora csalódás volt nekem az arc..
-
RaveForce
veterán
küldhetnének tesztre egyet fü alatt mondjuk holnap
az a minimal káva látványterv begyere lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest