Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Воланд

titán

válasz Remus389 #200 üzenetére

[link]

maskor figyelmesebben olvass. a fruit ninja meg tovabbra sem a rendszer resze (ergo ne tegyunk mar egyenlosegjelet egy rosszul megirt alkalmazas meg az alaprendszer koze). az iphone reszt meg nem emlitettem, mivel azzal nincs tapasztalatom, ergo nem erdekel, hogy arrol mit firkalsz.

"kivancsi vagyok, hogy ha ez nincs leirva itt a topicban, akkor mi szerepelne a fentebb idezett mondatresz helyett?"

ezzel csupan utalni probaltam arra, hogy a multkor sem igazan jott ossze a "wp7 marpedig szaggat" eszmefuttatasod egy kis videolinkelgetessel karoltve.

szaggat a wp7? igen, kb. azon az egy helyen (xbox hub - avatar betoltese) es ennyi (ami aztan annyira rontja a felhasznaloi elmenyt, hogy mar tobbszor is a keszulek ritualis megsemmisitest fontolgattam :DDD ). de persze neked ezt magyarazhatja az ember. te oda is probalod belemagyarazni, ahol nincs is ilyen.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák