Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Remus389 #200 üzenetére
maskor figyelmesebben olvass. a fruit ninja meg tovabbra sem a rendszer resze (ergo ne tegyunk mar egyenlosegjelet egy rosszul megirt alkalmazas meg az alaprendszer koze). az iphone reszt meg nem emlitettem, mivel azzal nincs tapasztalatom, ergo nem erdekel, hogy arrol mit firkalsz.
"kivancsi vagyok, hogy ha ez nincs leirva itt a topicban, akkor mi szerepelne a fentebb idezett mondatresz helyett?"
ezzel csupan utalni probaltam arra, hogy a multkor sem igazan jott ossze a "wp7 marpedig szaggat" eszmefuttatasod egy kis videolinkelgetessel karoltve.
szaggat a wp7? igen, kb. azon az egy helyen (xbox hub - avatar betoltese) es ennyi (ami aztan annyira rontja a felhasznaloi elmenyt, hogy mar tobbszor is a keszulek ritualis megsemmisitest fontolgattam ). de persze neked ezt magyarazhatja az ember. te oda is probalod belemagyarazni, ahol nincs is ilyen.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest