Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #219 üzenetére
Szerintem a magyarok is ennyi erővel. Rengeteg a buta ember itthon. Nem IQ-ra értem, hanem alapműveltség a béka segge alatt sokaknál. Durva általánosítás, de ha ezt ráhúzzuk az USA-ra nyugodt szívvel ráhúzom akkor én meg erre az országra. Az amcsik legalább egy második nyelvet viszonylag megtanulnak a suliban, itthon ez sem működik már...
-
Remus389
veterán
válasz
Something_ #215 üzenetére
mondjuk erre azt mondjak hogy az iphone es annyival jobb is, amenyivel dragabb
ha egyarban lett volna akkor en is az iphone-t veszem valoszinuleg, de negyszeres arat nem er
azt mondom az android nem rosszabb nem jobb, inkabb mas, ugyan nincs ra felmillio app(ez megint mondjuk nepamitas, kinek kell felmilla app?), viszont ez legalabb nem unalmas
itt van valasztek
meghat elorelato voltam, igaz tavaly 2.1-gyel meg laggolt rendesen, de tudtam hogy javithato
jott a 2.2 telenoros frissites, na hat az otvar volt
valamikor tavasszal feltettem a gingert azota nincs kulonosebb gond, sot egyre jobb lett, miui is volt 2 honapig, utana egy ujabb gyari ginger, es most 3 honapja cianogenmod, ez tokeletes
-
r4z
nagyúr
válasz
Something_ #170 üzenetére
A sima SGS hajlamos viszonylag hamar is beégni, az SGS2-nél masszívabb képernyőhasználat kell ehhez.
-
pzstm
titán
válasz
Something_ #170 üzenetére
elvileg volt akinel ez volt (2 ember tán a fórumban), szó nélkül cserélték a kijelzőt.
Itt a cégnél 3-ból egyiknél sincs ilyen
-
Fidel76
tag
válasz
Something_ #84 üzenetére
Nők jobban szeretik a műanyagot. Műnő, műmell, mű@, stb.
Szóval női telefon lesz. -
Cybertrone
veterán
válasz
Something_ #66 üzenetére
Végre egy hasonló ember mint én
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest