Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnokia
aktív tag
-
kisnokia
aktív tag
Köszi a válaszokat!
A képernyővédős beállítás új volt nekem, a hibaüzenetet megoldotta. Azonban továbbra sem találok arra opciót, hogy a korábbi módon, töltés közben is legyen láthtaó az óra a lezárt képernyőn, csak hozzáérésre aktivizálódik. (Az AOD állandó láthtóságúra van állítva.) -
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! Korábban aktív fórumozó voltam, de egy nagy pofont kaptam itt, ezért évek óta nem néztem erre a topicra. Ezért elnézéseteket kérem, ha esetleg már korábban megválaszolt kérdéssel tolakszom ide! -SM-G780G készülékem néhány hónapja töltés közben nem hajlandó megjeleníteni az időt, és a" nincs kijelölt kép" hibajelzést mutatja. Ezen nem változtatott a most végrehajtott Android, illetve a Samsung frissítés sem. Tudnátok nekem segíteni? Köszönettel: kisnokia
-
kisnokia
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e valahogy csökkenteni a fotók túlszaturáltságán. (S7-esem ennél természetesebb színeket produkált.) Olyan, mintha MI dolgozná túl a fotókat.
-
kisnokia
aktív tag
-
kisnokia
aktív tag
válasz
balazs1956 #5135 üzenetére
Jó fej vagy, tőlem kérdezed, amikor épp azt írtam, hogy belebuktam?
De komolyra fordítva a szót: ahogy írták, a Smart Swith-csel nagyon sok mindent át tudsz vinni.
Az S7 abszolúte is jó készülék, könnyű, kecses. A RAM-ja mára viszont nevetséges. Az FE hangja körökkel jobb, a WiFi érzékenyebb, az éjszakai képe áll-leejtős, a telefotó lehetőség nagyon jó. Az S7 kamera egyik gyengesége a szembefény kezelése- ez is sokkal jobb az FE-n. (Azért az S7 kamerája sem rossz, sőt volt olyan helyzet, ahol az FE fotója kevésbé tűnt természetesnek.) Az S7E-es aksim már csak 2/3-on volt, de újkorához képest is sokkal jobb az FE (SD). Nem vagyok gamer, így ezen képességeiről nem tudok nyilatkozni. -
kisnokia
aktív tag
Persze, hogy megvettem, mert különben -minőségtől függetlenül- az otthoni vezetékes füleseimet nem tudtam megszólaltatni. -Az általad említett BT DAC-ot ki tudja szolgálni az átvitel minősége?
-Főleg a tendencia bosszantó. Régen egy ilyen kategóriás telóhoz jó minőségű füles járt. A telók ára a jelenben az egekben van; ugyanakkor már nincs hozzájuk füles; DAC; Jack; sőt a képességeit kihasználó töltő; a kábel sem tűnik kívülről minőségi darabnak. -
kisnokia
aktív tag
Korábban azt gondoltam, hogy a "szokásos" centes spórolás és a helyhiány miatt lett divat a Jack kihagyása-semmi vész; fillérekért lehet kapni szóló, vagy elosztós adaptert. Aztán persze rájöttem, hogy ezzel a DAC-ot is kispórolták. Ami azért szomorú annak fényében, hogy pld. a jobb sorsra érdemes néhai LG ezt audofil céggel együtt fejlesztette ki...Kíváncsi vagyok, hogy ebbe a kis külön megfizetett fordító kábelbe milyen képességű DAC férhetett bele. Ráadásul, mivel nincs Samu kompatibilis elosztó adapter(?), így a töltéssel együtt csak a Kékfogú fülesek jöhetnek szóba. Vajon a vezeték nélküli átvitel minőségben hol helyezkedik el egy jó kábeleshez képest? -Ráadásul a közelünkben levő SES torében sem is lehetett kapni adaptert-csak a MediaMarktban...
Más: a telóváltással együtt járó költözéssel együtt a korábbi S7-esemet faktori resetelni akartam. Elvileg előírás szerint csináltam, azonban az Android nem töltődött be, csak a kék led visszajelző világított, és semmire sem reagált. Miután lemerült, azóta "tégla". Létezik esetleg valami trükk a felélesztésére?
-
kisnokia
aktív tag
Bocsi, lenne egy kérdésem: a korábbi telómon/Android verziómon volt egy kiváló, gTabSiiMiClock nevű Widget. Ott teljesen testreszabottan lehetett menüket rendelni az óra/percre érintésekor, így a szép nagy számú időkijelzéshez még egyéb funkciókat is lehetett rendelni; én az ébresztőt és az emlékeztetőket innen értem el. Sajnos ez nem működik jól a mostani droidon. Tudnátok javasolni alternatívát?
Még egy kérdés: mitől függ, hogy a lezárt képernyőn megjelenik-e az ujjlenyomat olvasó helye? -
kisnokia
aktív tag
Most próbálgatom a FE-met. Viszonyítási alap az S7 Edge. Az FE hangja körökkel jobb, a WiFi érzékenyebb, az éjszakai képe áll-leejtős, a telefotó lehetőség nagyon jó. Azért az S7 kamerája sem rossz, sőt volt olyan helyzet, ahol az FE fotója kevésbé tűnt természetesnek. Az első aksi-időm nem volt túl fényes- snapi ide, vagy oda, -de úgy tűnik, hogy javul.
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Namelesske #4792 üzenetére
Mindnek fekete az eleje
Kézbe vettem a telómat, és értem, hogy miről beszéltélMeg is lepődtem, hogy egy elegáns, fémkeretes fekete teló a fehér színű is
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy milyen fólia van rajta gyárilag? Reflexből vettem hozzá egy üvegfóliát, és csak akkor láttam, hogy van már rajta. Gondolom nincs értelme lecserélni
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Namelesske #4795 üzenetére
Arra viszont továbbra sem találtam idáig választ, hogy a különböző tokok milyen mértékben csökkentik a hőleadást.
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Namelesske #4792 üzenetére
De a szélvédő felé a hátát mutatja..Nekem majdnem megfőtt ott az S7-esem miközben ment a navi a telón+Android autón át meghajtotta Wazeval az autó rendszerét+töltés alatt volt (és még a nap is sütött)
-
kisnokia
aktív tag
válasz
leslien #4779 üzenetére
Na, én is megrendeltem a Sestore-ban. Kamatmentes részletre is adták. Igaz a közponban nem volt kék, de a fehér is elmegy. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a bosszantásomra egy Buds-féle akció a szolgáltatómnál, vagy inkább a 250 E felé tendál az ár. Mostanában inkább ez utóbbi látszott, a 200E-es készülékek is egyre fogytak a Ses-ben is; ezért rendeltem meg a fehéret, amíg van.
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Zalcsika80 #4457 üzenetére
https://mobilarena.hu/hir/juliusban_indulhat_a_galaxy_s21_fe_gyartasa.html
Lesz-nem lesz-lesz-nem lesz... A Samunál lehet, hogy margaréta szirmokat tékedve döntenek. -
kisnokia
aktív tag
Nincs esetleg híretek arról, hogy a Vodánál mikor lesz elérhető a G780G? Ott is becsempészik fű alatt?
-
kisnokia
aktív tag
válasz
ghiottone #4443 üzenetére
Egyébként ez érdekes. Elvileg a látóideg 45 Hertz-nél gyorsabb villogás jelét nem képes átvinni. (Szorgalmasan fogyasztott házipálesz után annyit sem
) Így elvileg már a 200 Htz-es villogásnak is tökéletesen egyenletes fényességként kéne látszódnia
Más: Gondolom, ezt láttátok: https://mobilarena.hu/hir/snapdragon_chipsettel_kaphato_mostantol_a_galaxy_s.html
-
kisnokia
aktív tag
A melegedésről jut eszembe: valahol vizsgálták már, hogy a csupasz készülékekhez képet a hőelvezetést mennyire rontják a különféle tokok?
-
kisnokia
aktív tag
Aha, a fehér és piros az SD-s (itt is), a többi szín Exys!
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Zalcsika80 #4308 üzenetére
Tegnap ráadásul az Exynosos volt fenn a MM-nál 250E-ért. Viszont ma a tipusjelzésnél én a 780-at látom, G nélkül.
A leírásban viszont valóban az SD proci van. Melyik az elírás -
kisnokia
aktív tag
-Nem értem, a sestoren és sokkal drágábban csak az exyst látom.
-Egyébként még a fehér, ami sztem még elmegy unisexként. Korábban ragaszkodtam a feketéhez, de kihagyhatatlan vétel volt egy fehér Edge. Különleges is a gyönygyházfényű hátlapja. Csak egy bajom van vele: a nem feketék sztem csak átlátszó tokban mutatnak jól, és én kissé meguntam, hogy még nevesebb gyártó silicon-tokja is roppant hamar besárgul-bebarnul , így többször cserélni kellett. -
kisnokia
aktív tag
https://mobilarena.hu/hir/juliusban_indulhat_a_galaxy_s21_fe_gyartasa.html
Végképp nem értem, hogy akkor mi értelme van már átállni most a snapisra
Párhuzamosan akárnák gyártani az S20 FE-t, és az S21FE-t?
Ennek csak jelentős árkülönbség esetén lenne értelme...Mindenesetre, ha korrekt áron jelenne meg a "V"-nál a 4G-s SD-s S20FE, akkor vszínűleg döntenék végre az S7-esem lecseréléről. -
kisnokia
aktív tag
válasz
Rinocerosz #4081 üzenetére
24 havi gyártói garanciát is látok az ajánlatok között...Én is szívesebben intéznék mindent együtt a szolgáltatómnál, vszleg ki is várom, hogy milyen áron jelenik meg a G780G. De most már drágább a "V"-nál az exys is, mint az 5G más boltokban. Sajátos kiárusítás
De ugyanannyiért is megfontolandó, hogy nem az 5G-s snapis kell-e, mégha most nem is lehet kihasználni. Ugyanis ha nem lesz nyomós okom, nem tervezem gyorsan leváltani a következő telóm (sem). -
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! Régóta szemezek az FE-vel, mint az S7-esem utódjával, és olvasgatom a topicot. Az Exynos chipes gondjaitok miatt viszont nem támadt ellenállhatatlan vágyam cc 200E-ért cserélni...A snapis 4G változat viszont már ideálisnak tűnik...illetve csak tűnne. Mint korábban írtam, a kifutó Exynos modell ára a szolgáltatómnál ("V") a józan paraszti ésszel ellentétben, -igazi magyar módra- nem csökkent, hanem: emelkedett. -Így felmerül a kérdés: érdemes-e megvárni a 4G-s snapis modellt, amikor ugyanazt 5G-vel, gyári garanciával már ugyanannyiért is meg lehet kapni nálunk? Szerintetek???
-
kisnokia
aktív tag
A lényeg: abbahagyják a 4G gyártását, a Snapisnak meg lesz egy letiltott 5G-s változata. Ez már jó apropó az áremelésre, biztos nagyon sokba kerül a letiltó szoftver
Bár ezt sem értem, hírek szerint augusztusban jön az S21 FE. 4 hónapra mi értelme van? Alapanyaghiány esetleg?
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Namelesske #3612 üzenetére
A Tied igaz, Exynos procis?
-
kisnokia
aktív tag
válasz
leslien #3597 üzenetére
Csalódást okozó ármozgás történt a Voda flottánál. Hónapokig 178E Ft volt az FE, most meg, amikor öregszik, és arra számítottam, hogy árcsökkentéssel csinálnak helyet a G780G-nek; mt csináltak? Felemelték 195E Ft-ra... Ha egyáltalán lehet majd kapni, akkor mennyibe kerül majd így a G780G?
-
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! Lassan leamortizálódó Samsung S7 Edge telóm utódlásán gondolkodom. Legszívesebben most is Samsungot vennék, és az S20FE-t kezdettől figyelem, (itt a fórumot is) de az érintéssel kapcsolatos problémák és az Exynos chipset rossz megítélése eléggé elkedvetlenített. Ráadásul a szolgáltatómnál a P30 120E, a P30 Pro (128) 140E Ft-ért kapható...(Az FE 178E-ért.) - Viszont úgy látom, hogy mostanában itt a fórumon sokkal kevesebb a negatív megnyilvánulás. Most már ajánlanátok a Samut a fenti vetélytársakkal szemben? (Na tessék, a megírás után olvasom a 2608-at
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest