- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Grande Ale #5172 üzenetére
Ha jól értelmeztem a leírását nincs benne DAC (az ára is árulkodó), így az S20FE-vel nem fog működni.
Vagy megveszed a gyárit vagy az Apple-félét, 3500 Ft körül van mindegyik. Ha külföldről rendelsz, normális DAC-s nagyjából ilyen árban indul ott is. -
kutga
félisten
válasz
Grande Ale #4560 üzenetére
A 990 a rossz, azt azért nem lehet állítani hogy minden exynos szar.
-
justmemory
senior tag
válasz
Specifikusan az Exynos 990-re van itt panasz; pontosabban sok olyan panasz van, aminek okozója valószínűleg ez a chipset. Hogy mennyire általános, ahhoz meg kellene látogatni a többi olyan topicot is, ami ilyennel szerelt telefonoknak van fenntartva.
-
samu74
addikt
válasz
Azért az S10 széria nem volt ilyen megosztó. Bár páromnak S10 van(nem plusz),de annak is elég röhejes a SOT-ja.
Igaz ő nem panaszkodik, de hiába a kisebb kijelző meg a 60 Hz,azt a 3400-as akut megeszi pikkpakk.
-
leslien
nagyúr
válasz
2020 márciusban kezdődött az első csapás... azóta nyomom a funkyt...
-
samu74
addikt
válasz
Grande Ale #4511 üzenetére
Mert egy jó telefon.
Jóhogy tetszik neki.
Az exynos verziónál se lenne akkora probléma ha a proci nem lenne rezsó.Mert ha kint lesz 40 fok és kamerázna a user lesz baj. -
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4485 üzenetére
majd jön... ami érdekes a Members ben még nincs semmi a kedvezmények nél...
-
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4481 üzenetére
na akkor kezdődjön a szakmai is...
melyik régió XEH ? és nekem még mindig a áprilisi biztonsági frissítés van rajta... -
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4481 üzenetére
nincs mit
pláne ,ha Exynos ról van szó
-
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4479 üzenetére
ennyi..
na most már lesztek páran ... úgyhogy lehet majd segíteni az újoncoknak ....
-
samu74
addikt
válasz
Grande Ale #4473 üzenetére
Mond azt hogy azt hitted a snapdragonos procival adják, és mindegy a színe csak olyan legyen .
-
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4473 üzenetére
van most néztem, fehér, piros... inkább legyen rajta fekte tok.. minden hibát mondjál... hajrá
igy néz ki [link]
-
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4471 üzenetére
van raktáron én tennék most egy próbát.... csinálj gyári visszaállítást és mondjad, h nincs rendben a telefon ... cserét kérsz a SD verzára.. csak lehet h Ők sem tudják , h van nekik ..
nézzétek meg a honlapon .. ne hagyd magad... -
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4469 üzenetére
az igazat .. melegszik , újraindul... most vigyed ,mert később nagyot szívsz vele... btw 3 nap van lehetőség cserére ... hol vetted melyik MM?
-
leslien
nagyúr
válasz
Grande Ale #4461 üzenetére
hol vetted? sztem inkább vidd vissza és cseréld ki ... az ucsó 2 tag is nagyon elégedett volt elsőnek..
-
kutga
félisten
válasz
Grande Ale #4464 üzenetére
Az Exynos verzió. MM-ben úgy tudom csak fehér, piros, és narancs színben van Snapdragon.
MOD
Azt, hogy jó-e, neked kell eldöntened, te fogod használni elvégre. Szerintem amúgy korrekt az is. -
Namelesske
addikt
válasz
Grande Ale #4461 üzenetére
Ha a telefon névjegye alatt a modell G780F akkor Exynos ha G780B akkor Snapdragon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest