- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Régi műanyag szívószál végét vágtam meg régen, azzal piszkáltam bele, de azóta vettem kefe-készletet erre a célra.
Egyszer jártam én is így, nagy pofával közöltem, higy nincs benne semmi, majd amint belekotortam, kijött egy fél parókára való és rögtön jó lett az usb.
Azóra "type-c dustproof" hívószóra szoktam vásárolni alin.Mióta azokat a kis gumidugókat használom, soha nem rinyákol fél órás úszás után sem, hogy beázott a csatlakozó, soha nincs tele porral, szösszel. Csak ajánlani tudom, pedig tok nélkül használom a telóimat szinte mindig.
-
deka10
senior tag
Nemrégen javítattam többek közt az usb aljzatot is, csináltam biztonsági mentés is, de van egy olyan, hogy karbantartási üzemmód, így ha nincs alaplap csere akkor egyszerűen csak visszakapcsolod és minden a régi, ahogy korábban volt. A navigációs sávot érdemes visszaállítani gombokra, mert valami gebasz van újjhuzásos mozdulatoknál. A szegedi Super Elszoban javították.
-
kissati66
tag
Nekem úgy tűnik, hogy csak annyi időre tolja fel a fényerőt sötétben, amíg megtörténik az ujjlenyomatos feloldás, utána visszaáll egy sötétebb, már nem zavaró szintre. Gondolom az optikai ujjlenyomat olvasónak van szüksége az extra fényerőre, hogy pontosabb és gyorsabb legyen a beolvasás.
-
-
updog
őstag
Sziasztok!
4 hónap után se múlt el ez az idegesítő bug(?), ma éjszaka is majdnem meghaltam, amikor megnyomtam az oldalsó gombot, és totál max fényerőn kapcsolt be a lezárási képernyő.
Nappal/kint jól csinálja (vagy nem tűnik fel az amúgy is erős környezeti fény miatt) de bent, és főleg gyenge fényben gyakran meghülyül.
Gyanús hogy az adaptív fényerő miatt van, esetleg kombinálva hogy a kijelzőn üveg van, de az hótziher hogy üveg mindig lesz rajta, eddig négyszer mentette meg a kijelzőt, az adaptív fényerő meg kell, mert fixen tartva biztos hogy a nap 80%-ában úgyis kézzel állítgatom a fényerőt. Másrészt már korábban kifejtettem hogy 200k-s telefonnál egész alap funkciónak gondolnám hogy működik...
Vajon lehet az a gond, hogy a kamera helye nincs kivágva az üvegfólián, hanem sima full téglalap, tehát le van takarva az üveggel? Akinek noccsos/kivágott üvegfólia van (illetve ellenkezőleg, akinek ilyen fullos van), tapasztalt ilyen idióta fényerőkezelést?
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Aryon87
félisten
Érdekes kérdéseket vet fel amúgy hogy kb. mindent online nézek/hallgatok, ha egyszer bármi miatt hosszabb ideig nem lesz net, akkor kb. lokálisan már semmilyen média nincs a gépeimen, telefonjaimon...
Ezert kell legalabb mp3/flac zenet is tartani telon. Nem veletlen rohognek ki szinte allandoan mikor mondom hogy mp3-at hallgatok, kabelen pakolom at a dolgokat, bankkartyat hasznalok stb. Majd ha beszarik az online vilag akar egy fel napra is, akkor majd en rohogok ...
-
Dilikutya
félisten
3 éve vettem egy JBL fülest, BT-set, pedig akkor még volt is jack aljzat a telefonomon. Azelőtt 1-2 évente elfogyott 1-1 hagyományos, a telefont zsebben tartom, az onnan kilógó kábel rendszeresen megtört. Ez a probléma megszűnt, és a kábel sem akad bele semmibe, nem kell póló alá bújtatni, kényelmesebb.
Kábeles hangrendszerhez mondjuk nem csatlakozik így, de az utóbbi időben ez sem okozott gondot már. -
kutga
félisten
A Samsung azért még mindig elsősorban hardver gyártó és bizony a szoftver oldala tele van bugokkal és felesleges funkciókkal.
Zsebben egyébként a kijelző valóban önálló életet él. Nálam a védelem a véletlen érintések ellen funkció bugos, akkor zárja a kijelzőt amikor elővettem. Tegnap meg autó kihangosítón keresztül tette tartásba a hívásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest