- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
válasz
kelly416 #10093 üzenetére
Nekem bejön nagyon a design, meg az is, hogy a csúcs Dynamic Amoled 2X kijelzőt tették bele. Azon túl nagyon szuper, hogy sokáig lesz támogatva. Örülök, hogy ennyiért hozzájutottam, persze ritka, hogy ennyiért lehet kapni, de újonnan 150-ért vicc makró kamerás, IP68, vezeték nélküli töltést mellőző, középkategóriás telefonokat lehet venni.
Talán az A52S jó választás, de hiányolom a teleobjektívet belőle, meg a valóban combos processzort (pl. 865-öt tehettek bele). Tudom, hogy nyáron egy kazán a 888, de az Exynos 990-től csak jobb lehet.
-
GalaxyS9
tag
Sajnos így bukta az IP68-at, telefotó objektívet és a vezeték nélküli töltést is.
Én év elejéig használtam S20 FE-t, utána kipróbáltam egy i11-et, viszont eladtam több probléma miatt. 155-ért sikerült vásárolnom bontatlan S21 FE-t Samsung Experience Store garanciával. Ennyiért ajándék. -
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Nektek is darabos/darabosabb a 60 fps-ses videók felvétele, főleg ha jobbra-balra forgatjátok a telefont? Mintha leesne a képkocka... (30, 24 fps-nél rendben)
-
GalaxyS9
tag
Az SMS alkalmazásban, azon belül, ha képet akarok csatolni, van egy sérült képet jelző ikon, de a galériában nem látom. Hogyan találhatnám meg hol van? Krva idegesítő.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
A mai nappal én is csatlakoztam hozzátok egy "ködös vörös" színű S20FE-vel. Huawei P40 Pro-ról jöttem át. Szerettem azt a készüléket is, sőt kötődtem is hozzá, de az utóbbi időben már laggolósabb lett a szoftver, illetve a Google mók miatt többször is újra kellett húzni a rendszert, mert egy idő után mindig megadta magát.
Remélem mégjobban beválik, mint a Hua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged