- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
válasz
szilvaspet #11528 üzenetére
Azta azt irta aktiválva
-
Ronyn
senior tag
válasz
szilvaspet #11313 üzenetére
Persze, nagyobbak lettek az ikonok
Sok dolog ami ott szerepel, már a 4.1 ui-ban is megvolt valamilyen formában, olyanok is, amit itt is, mint újítást említettek
-
szilvaspet
tag
válasz
szilvaspet #11272 üzenetére
Természetesen hüvelykujjra gondoltam
-
kkkk99
csendes tag
válasz
szilvaspet #11118 üzenetére
Köszi szépen! Sikerült így.
-
deka10
senior tag
válasz
szilvaspet #11060 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, így már megoldódott, majd átnézem a többit is.
-
szilvaspet
tag
válasz
szilvaspet #11060 üzenetére
Érdemes a többi FineLock modult is megnézni sok érdekes funkciót tartalmaznak.. link
-
fjudors
aktív tag
válasz
szilvaspet #10723 üzenetére
-
JoHn123
tag
válasz
szilvaspet #10717 üzenetére
Szintén indonéz rom, wallet nekem is panaszkodott, leokeztam, aztán vagy 4-5 alkalommal fizettem. Most este már nem sikerült. Most újra indítottam, és nincs vele gond, aktív az nfc. Fene érti ezt
-
fjudors
aktív tag
válasz
szilvaspet #10723 üzenetére
kíváncsi vagyok, megoldja-e
sajnos, nekem nem olyan egyszerű a visszaállítás. főleg, ha nem biztos.
ilyen jellegű hibával már találkoztam, új készülék esetén is...ott csak egy későbbi frissítés oldotta meg.és a ph app-ot továbbra se vírom működésre bírni.
-
fjudors
aktív tag
válasz
a samsung válasza.a gyári visszaállítás..
kérdés, utána működne-eanno, a honor 7, dobozból kivéve nem mert a telekom iptv, mert rootoltnak látta...
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
Én már vissza is tértem hivatalos magyar rom-ra számomra nem fontos csak próba volt.
-
JLaszlo333
csendes tag
válasz
szilvaspet #10669 üzenetére
Kifele nem merem hordani, mert félek összetöröm😀. A véletlen érintések elleni védelem be volt kapcsolva, de nem sokat ért.... A duplakopp tényleg hasznos a Velvetemen használtam is, de inkább beáldozom ezt a funkciót, mint hogy a Lockwatch napi tíz emailt küldjön arról, hogy valaki megpróbálta feloldani a telót.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
szilvaspet #10671 üzenetére
azért én nem adok egy plusz esélyt rá, kifelé hordva szerintem elég bátor dolog
-
StarKiller89
senior tag
válasz
szilvaspet #10669 üzenetére
szépen be is tud törni a kijelző így...
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
szilvaspet #10523 üzenetére
Én is feltettem teljesen jól működik gyakorlatilag hiba nélkül de az egész rendszer
-
qwertly
addikt
válasz
szilvaspet #10523 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,de nem vész el a garancia vagy nem tehetem végleg tönkre a telefont? -
gippazoid
őstag
válasz
szilvaspet #10008 üzenetére
Tök jó kis app, de rájöttem, hogy a telefon ezt tudja, ki-be kapcsolható, hogy a képernyő közepétől lefelé húzva az ujja, lehúzza az értesítési sávot (a One Hand-nél ez két részletben programozható fel, vagy csak a gyorsgombokat vagy csak az értesítéseket húzza le).
Köszönöm!
-
jereti
tag
válasz
szilvaspet #8541 üzenetére
Egy jó barátom egyébként a te iskoládat követi, veled ért egyet. Ő az S8-asát a kezdetektől nem engedi 80 százalék fölé, és elmondása szerint a mai napig elvan vele két napig. Vagyis neki meghálálta a litium-ion. Az elektromos, hibrid autókat is felhozta példának, hasonló elv mentén. Talán irodában dolgozva én is ezt csinálnám. Viszont a prérin nem mindig van power, ezért töltöm tele.
-
jereti
tag
válasz
szilvaspet #8525 üzenetére
Elfogadom a véleményed, de nem teljesen értem, nem a telefon van értünk? Én legalábbis nagyobb gondnak érezném, ha 85-ről kezdve a napot, esetleg hiányozna estefelé a kraft, amikor előre nem kiszámítható okok miatt nem tudom tölteni, és szükség lenne a telefonra. Egyszerűen nincs arányban a két érv. Szerintem. De persze mindenki úgy tesz, ahogy jónak tartja.
-
ginola
addikt
válasz
szilvaspet #8529 üzenetére
Szóval azt mondod valószínűleg még javulni fog nálam a 95%-os érték?
Az akkunak nyilván az lenne a legjobb, amennyiben lithiumos, a 40 és 80% közötti töltöttség. Bár ez a mindennapok során nem feltétlenül kivitelezhető. Például ipari használatban gyakran 65 és 75% közé töltik a cellákat, műholdak esetében így extra hosszú az akku életciklusa. -
ginola
addikt
válasz
szilvaspet #7635 üzenetére
Köszi.
Kiírja a telefon, hogy az appok így helytelenül működhetnek -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
szilvaspet #7277 üzenetére
Nekem van olyan, hogy ha az autó BT-jéhez csatlakozik automatikusan kapcsolja be az internet megosztást(Hotspot) így ha beállítom az útvonalat kapok élő adatokat. Szerintem nagyon hasznos alapból a Bixby routin-os dolog, ha finomhangolni akarja az ember helyzethez, tartózkodáshoz, szinte bármihez be lehet állítani.
-
samu74
addikt
válasz
szilvaspet #6774 üzenetére
Ok akkor.
Annyi hogy érdemes a Samsung Cloud-ot használni, valószínű hogy S10-en is használtad, így a hívásnapló, SMS,mentett jelszavak könnyebben visszaállíthatók ha megint egy nagyobb frissítés csinál egy is katyvaszt.
-
Hikvision
senior tag
válasz
szilvaspet #6774 üzenetére
Nálam van amikor 1 napig jó, aztán másnap megint szarakszik, érdemes vele várni.
-
Hikvision
senior tag
válasz
szilvaspet #6759 üzenetére
Ugyan ez van nálam is, nagyobb baja ne legyen.
-
samu74
addikt
válasz
Esetleg csinálsz egy gyári visszaállítást, hátha megjavul. Tiszta telepítés néha csodákra képes.
-
kutga
félisten
válasz
szilvaspet #6765 üzenetére
Nálam rendszeresen felbukkan. Van hogy jó, de inkább nem. Szerintem az összes Samsungot érinti.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
szilvaspet #6765 üzenetére
Ha tudsz angolul Google. Lehet találsz megoldást a problémádra, ha itt senkinek nem volt hasonló probléma akkor segíteni sem tudnak.
-
kelly416
veterán
válasz
Kosz, zsír, fólia is okozhat ilyet. Ha egyik sem, én 3 napon belül elállnék a vásárlástól és vennék egy másikat. Nekem a 3 napos telefont ne szedjék szét szervizben és használjam úgy utána, főleg, ha még vízálló is gyárilag.
-
kutga
félisten
válasz
Veszel egy másik készüléket, ami nem Samsung.
-
LeliM
kezdő
válasz
szilvaspet #6579 üzenetére
Redditen írta valaki aki pont ugyan úgy forrástalan megbízhatatlan, mint ahogy én is mezei halandó írom :D
De mondom pár nap elmegy kipróbálom akkor is ha nem jönne be, de bejött nekem. Gondoltam megírom hátha valakit érdekelné ha működik neki is, akkor szerintem nem rossz.
Nem kerestem utána, csak kipróbáltam. -
bluerain
csendes tag
válasz
szilvaspet #5956 üzenetére
Köszi, megvan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ASUS TUF Gaming F16
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest