Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
"nekem van egy fém lap a tokon a mágneses autóstartó miatt"
Most vettem mágneses autós tartót, de a fémlap bezavar a vezeték nélküli töltésbe. Csak a felső sarokban és egészen lent találni olyan helyet ahol nincs vele gond. Ha középre teszem a fémlapot akkor nincs töltés. Te hogy oldottad ezt meg? Vagy nem töltöd vezeték nélkül? -
justmemory
senior tag
Nekem a Samsung Saját fájlokban van beállítva az asztali gép hálózati tárolóval; wifin minden gond nélkül megy (usb-s wifi antenna van az asztali gépben); arra nem emlékszem már - rég használtam -, hogy oda-vissza, vagy csak oda (telefonról gépre) megy az adatmozgatás (mondjuk nálam elsődleges cél az itóbbi volt).
-
gippazoid
őstag
Neked nem lassul be a WiFi 10 mbit-re 2-3 perc adatmozgatás után a helyi hálózaton? Nálam egy router-hez kapcsolt HDD-ről lejátszott film 3 percet nem bír ki, már lassít a telefon és folyton megáll bufferelni. Főpanel csere után is.
Ilyesmiben hogy fájl másolás, nem is merek gondolkodni.
-
kóóó
aktív tag
Köszi a választ.
Yettel van nekem is, akkor itt lesz a hiba....
A másik esetleg a lefagyott kijelzőről van valami?
Úgy értve szokott olyat csinálni, hogy főoldalon van a telefon alkalmazásávaltoba ki/be lehet lépni, de nem csinál semmit, se alkalmazást bezárni, se semmit.
Újra kell indítani és utána jó lesz... -
kelly416
veterán
Na ezt jól kipróbálom. Én szeretem a hydrogel foliát, mert nagyon nem látszik, ujjlenyomatot nem zavarja, könnyű feltenni, de tapadós a felülete és öngyógyítás ide vagy oda, ront a játékélményen, böngészésen, mindenen.
Bár lehet, csak leveszem a gyárit és úgy hagyom. Meguntam a telók eladogatását, akkor meg kár 1-2 hajszállkarcot fóliával kerülgetni, engem azok nem zavarnak.
-
browned
csendes tag
Samsung 25w töltővel "szupergyors" a töltés.
-
Dilikutya
félisten
Xiaominak se lenne olyan nehéz a frissítést normálisan csinálni, tekintve, hogy egy készülék több márka vagy modell alatt is fut (esetleg, de nem feltétlenül minimális eltéréssel), szóval valójában nem is annyi az annyi. Samsungnak is volt hasonló időszaka úgy 10 éve, most azért jóval átláthatóbb a termékpalettájuk.
-
-
S e t h
nagyúr
Évek óta minden samsung telómnál jelentkező probléma, viszonyítási alapom nincs, hogy más gyártó telefonjainál is fennálló jelenség-e.
Én annyival szoktam letudni, hogy fene belétek voda.
Viszont bosszantó tud lenni, amikor nem érnek melóból, de ugyanez családtagok esetében is.
Jobban belegondolva kb. azóta szívok vele, amióta dual simes telókat használok, viszont a feleségem dualos telója is produkálja, pedig egy sim-et használ. -
K82
őstag
A Samsung különutas, az eddig használt telefonjaim közül csak itt volt "extra" mozzanat belépéskor a bootloader vagy a recovery módokba. Nexus/Pixel, OnePlus, Motorola mind ugyanúgy működött/működik, hangerő le/fel + power és ennyi, nem kell pluszba kábel vagy harmadik gomb.
-
Namelesske
addikt
Ami jó azt el kell ismerni, de ami sz@r azt mondjuk ki nyíltan sz@r. Ezen se a 3 csillag se a harapott alma márkanév nem változat. Csak azért osztottam meg Itt is hogy platform függetlenül ugyanolyan nihil segg vagyok minden topikba XD nem csak a szerencsétlen FE-t ekéztem alaptalanul.
Az iPhone az nagyon ilyen leszedált valóság. Ne gondolkozz, fizess használd. Ehhez képest az FE igen komoly szoftveres fölényt tud felmutatni. Nem véletlenül szeretem a OneUI-t annyira. Majd kiváncsi leszek az iOS 15-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest