Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
kissg620 #5118 üzenetére
Üzemidőben teljesen jó a SD verzió (egyedül ez hiányzik a Zenfone 8-ból), nem hajlamos a melegedésre, csak a szoftver gondolja úgy h melege van. Kocsiban navi alatt nem volt gondom vele, bár tény h az összes autóban amiben használtam, a szellőző előtt volt. Sima szélvédőre cuppantósban nem hiszem h ilyen jó dolga lett volna, sógor P10-e is hol vette a töltést hol nem az Amperában.
-
válasz
kissg620 #5110 üzenetére
Épp ugyanezt akartam megkérdezni, de jobban a kamera hangsúllyal (nehezen találok 200k alatt olyan telefont, amire lenne értelme lecserélni a P30 Pro-t)
Jó áron van az S20 FE, utoljára S7-em volt, szerettem, de ha samu74 azt mondod, hogy várható fintorgás, akkor kár kiadnom érte ennyi pénzt... Másoknak tapasztalat? (Nem játszom rajta, az erősebb hardver semmit nem ad nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest