Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
lacccciiii #11236 üzenetére
Amikor a csendes tag kiabál.
-
browned
csendes tag
válasz
lacccciiii #9800 üzenetére
Huawei P20 Pro-val nekem sem volt ilyesmi problémám. Mondjuk ott a folyamatos AoD-ot a közelség érzékelő kikapcsolta a zsebben például ahogy többen is írják. Itt meg úgy érzékelem, hogy tényleg folyamatos a folyamatos megjelenítés...
-
kelly416
veterán
válasz
Főleg, hogy ebben a telóban nincs közelségszenzor, a Máténál meg nem spóroltak ezen.
Bár a Xiaomi úgy is tudja ezt, hogy van benne szenzor. -
Aryon87
félisten
válasz
P40Pro telomon sincs ilyen. Aktiv a duplakopp, az ujjlenyomatolvaso meg minden franc. Nincs random ebredes.
-
Aryon87
félisten
válasz
lacccciiii #9788 üzenetére
Nem ez a gond. Nadragzseb feleleszti a kijelzot, es onallo tevekenysegeket csinal, mar amit egy lezart kijelzon lehet.
Igy merul a telo feleslegesen, valamint a sok sikertelen feloldasi kiserlet miatt meg meg le is tilt a telefon.
Droid11 alatt nem csinalta, a 12 alatt mar meg van bolondulva.
Raadasul a duplakopp ki van kapcsolva es igy is csinalja...
Szoval Droid11-re downgrade erdekelne inkabb
De koszonom a tippet. -
Fernet
senior tag
válasz
lacccciiii #8817 üzenetére
Na jól van, köszönöm, rendeltem az ikea-ból, itthonra is meg melóhelyre is egyet
Tokot meg az edigitaltól, de lehet lemondom, mert rendeléskor azt írta raktáron van és 2-3 nap a szállítás, később meg jött egy levél, hogy mégsincs, várható beérkezés a raktárba 17-e, onnan meg a fene tudja mikor jut el hozzám. Nem az első eset, hogy így járok velük, volt úgy, hogy két hétig vártam valamire aztán lemondtam, csak most előre ki is fizettem.
-
workin
senior tag
válasz
lacccciiii #5453 üzenetére
Szia
Köszi neked is a korrekt véleményt. Nekem már több mint 2 éves a P30, mostanában kicsit szeret jobban merülni néha a kelleténél, de még van rá fel év garancia :) igazából ha mjndig vár valamire az ember soha sem vesz semmit. :) Sokat elmond egy telefonról, ha nálam több mint 2 évig volt, a leghosszabb amíg eddig készülék volt nálam az fél év :) szóval a Huawei p30 tényleg egy nagyon jó készülék, de szoftver oldalon már kicsit halott. -
leslien
nagyúr
válasz
lacccciiii #3450 üzenetére
kábelt is rendelj hozzá... szívesen... tényleg trollkodni járok ide...
-
Bear
aktív tag
válasz
lacccciiii #3437 üzenetére
Én ezt használom a gyári töltőfejjel, és megy a gyorstöltés vele....
-
leslien
nagyúr
válasz
lacccciiii #3441 üzenetére
egyébként a legolcsóbb megoldás... [link]
-
Zalcsika80
kezdő
válasz
Én ezt használom, gyorsabb mint a gyári:
[link] -
Namelesske
addikt
válasz
lacccciiii #3441 üzenetére
Nem akarok butaságokat állítani, de 2017 óta nem változott szignifikánsan a Qi sztenderd, szóval ez tudni fogja a 10W-ot a gyári 15W gyors töltővel. Extended Power Profile's 15W. Currently only Samsung has published their compliance test.[16] Other phone companies that use proprietary standards for fast wireless charging include Apple, Huawei and Google.
-
Namelesske
addikt
válasz
A gyárinál nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged