- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem sem tűnt fel ilyen bezárás, igaz, én csak böngészésre, Spotify-ra, fényképezésre használom főleg, meg Facebook, Messenger, játék ritkán, ott sem találkoztam még olyannal, ami megizzasztaná a hardvert, mondjuk kevés is a grafikailag erős játék.
Felraktam a One UI 5.1-et, de nekem sem hozott semmi látványos újítást. Az lett volna a jó, ha az Expert Raw-t nem csak az Ultra kapja meg az S20 családból.Az tényleg irreleváns, hogy ki mennyit dolgozik egy S23-ért, én is hülyeségnek tartom, hogy kettő legyen belőle, pláne ha az egyik egy ultra, de kinek mi. Már csak amiatt is, mert ezek dual simesek, a fene se cipelne magával kettőt ebből a tepsiből.
-
eclipse19
senior tag
-
eclipse19
senior tag
Köszi, ezt olvastam.
Amit én hiányolok az egy (1db) kapcsoló a Rutinok app ki/be kapcsolásához.
Jól jöhet olyankor, ha pl sok komplex rutinja van az embernek és biztos akar lenni benne, hogy egy adott időben semmi nem kavar be/indul el vagy áll le automatikusan. Ilyenkor egy mozdulattal lehetett magát a rutinokat futtató appot kikapcsolni.
(Van pl ehhez hasonló mikrofon és kamera hozzáférés globális letiltásához, nem pedig apponként egyesével.) -
törölt tag
Ezt a Bixby rutin dolgot nem teljesen értettem.
Nálam sincs értesítési sávban, de nem is aktiválódnak a rutinok, amikor elmegyek otthonról.
Ezek nem futnak a háttérben akkor vagy mi történt most a 13-as verzió alatt?
Ha kiraktad a widgetet, akkor az azt jelenti, hogy manuálisan kapcsolgatod te a rutinokat és nem automatikusan történnek? -
s4hu|SyD^
addikt
Ezeket nem használom, de nekem van banki app, ami nem sötétül be ha kényszerítem sem. 1 éve írtam Google App áruházba, hogy jó lenne. Azt írták dolgoznak rajta...
Egyébként állítsd be a kényszerítést és indítsd újra a telefont. Esetleg épp az ellenkezője, hogy ne induljon újra naponta, ha be lenne állítva.
-
Ivkovács
csendes tag
Túrázáskor, hasonló tapasztalataim vannak nekem is. Zsebben feloldódik magától, a tárcsó, vagy a kamera alkalmazás van legtöbbször megnyitva. Le szoktam venni a tokot róla, és fordítva rakom rá hogy a képernyőt takarja, vagy berakom a táskába.
Eléggé idegesít, de céges telefon nem adhatom el.
-
StarKiller89
senior tag
már olvastam hasonló panaszokat mint amiket leírsz, de itt se értem ezeket hogy a fenébe produkáljátok...
a napokban volt, hogy egy éve használom a telefont, elég intenzíven zsebből ki-be fotózás stb... talán egyszer tapasztaltam, hogy megnyitotta magától az időjárás appot, érthetetlen sztámomra ez a jelenség
a gatya témát szintén mem értem, a strand gatyával be a Balatonba, vizes köenyezetben, farmer, bármilyen rövidgatyával sem tapasztaltam hasonlót
-
icemad
nagyúr
Fold 3-nál a gyári flip tokot használtam egy ideig. Na az egy baromi elcseszett tok. Zsebben a legkisebb mozdulatra is eltolódik a fedlap 1-2 millimétert, így a telefon úgy érzékeli, mintha feloldanám a kijelzőt. Emiatt volt nekem kb 7 óra készenléti időm... Persze ott a telefon kialakítása miatt a tok is rossz volt, de nem hinném, hogy itt más lenne a helyzet.
A zárképernyőn a kamerát nyugodtan cseréld le. Sokkal könnyebb és gyorsabb a kamerát megnyitni a bekapcsoló gomb kétszeri gyors megnyomásával. Teljesen lezárt telefon esetén is működik.
-
Forestjo
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Vagy visszakérném a pénzt és rávárnék valami jó akcióra a 4g S20FE-nél. Azért sosem tudod mikor kéne a gari és nincs. Nyilván nem nagy az esély, de az ördög nem alszik. Mindig vannak akciók, türelem.
A készülék hivatalos csak nem otthon azon kívül semmi baj nincs vele. Sőt olcsón kaptál egy 5g-set.
-
samu74
addikt
A samsung ügyfélszolgálat nagyon nincs képben frissítés ügyileg szerintem...Azt a telefont európai boltokban lehet kapni, az ha kapja az updateket akkor a tiéd is fogja.Nyilván a Samsung Magyarország érdeke hogy tőlük vedd a telefont, és ne olyat amit nem ők forgalmaznak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest