Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Az biztos hogy jár a kalapemelés samsungnak. Ha tartják supportot, (márpedig tartják pl. S7) akkor a pixel/oneplus után ezen a téren nem lesz panasz. Az meg hogy plusz funkciókat is magkapunk a one ui-al hab a tortán. Nálam ez is szempont volt hogy 3 generáció óta(s7/s9/s20fe) samsungot veszek.
-
-
Badboys
őstag
Bocs nem vitatkozni akarok, de szerintem meg hiba. Méghozzá hardveres. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg szoftveresen lehetne ezen javítani. Szvsz. a 21 században ez eléggé gáz egy ekkora cégnek. Eléggé közel vagyok antennákhoz és rugózik a térerőjel. Mit csinál aki olyan helyen lakik és a közelében nincs antenna. Kinézek az ablakon és látom az antennát. Légvonalban kb.300 méter.
Miután vissza adtam 2 db. A71 et ezt már nem vállalom be, hogy vissza küldjem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged