- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
Köszi,
kipróbáltam szinte az összes ilyen progit, sajna root nélkül nem mennek.
Van arra tapasztalat, hogy evolveo Q4-et, evolveo D2-t mivel érdemes rootolni?1. Mivel tudok lementeni egy backupot, a jelenlegi állásról (biztonság miatt)
2. Mivel rootoljam?
3. A root nem befolyásolja a hardveres gombok (piros-zöld) működését? Végül is ezért ezt vettem.A telefon evolveo D2/ Android 4.2.2
-
magoah
újonc
Van ilyen, de az sem szokott segíteni.
Ellenben most újraindítottam próbaképpen, és működik hibátlanul. Nem értem.
mindenesetre köszönm a segítséget.És mindjárt kérdeznék is még egyet: van valakinek olyan tapasztalata, ami alapján érdemes nagy aksival és hozzá való sw-rel próbálkozni? Úgy értem jelentősen tovább bírja azzal?
Illetve lehet, azt el tudja valaki mondani, hogy miért kell másképp kezelni a nagyobb aksit? lassaban esik a feszültség és annyi, vagy túl egyszerűen gondolom? -
IldiH
tag
2x kéne felutaznod, mert nem várható meg
Mikor visszaadták a telefont kérdeztem, hogy frissítettek-e szoftvert, mondták igen, gyártói előírásra a legfrissebbre. Mondom, akkor ha nagy akksit vennék, használhatatlan lenne (mint olvastam), erre az volt a válasz, hogy ha megveszem a nagy akksit, akkor befáradok ide a cuccal, az összes számlával, garancia papírral és ott hagyom nekik egy hétre, hogy feltegyék az akksihoz való szoftvert
Én mondjuk közeli lakos vagyok és csak 3 óra oda-vissza utazással jár, + a jegyek, mert pont közig.határon kívül van és nem érvényes a bérletem -
k é s z
csendes tag
A mélyen ülő csatlakozók szerintem is az egyik legbosszantóbb "hibája" a készüléknek, de megszokható... viszont az usb és jack belefér egyszerre. Ha csak 90 fokban fordítod el, akkor nem, de ha párhuzamosan kihajtod, akkor simán. Nem kell félni nem szakad el a pöcök, ami tartja a sapkát
-
CTDPeti
csendes tag
No, azt hiszem, megvan a megoldás. Közkinccsé teszem, nehogy más is belefusson.
már csak 1 apró bosszantó apróság maradt (swiftkey minden bekapcsoláskor nyelvlista nélkül áll fel, mindegy hogy sd-re vagy belülre telepítem, de ez legyen a legkevesebb)
néhány dologra gyanakodtam a 4-5 napos turkálást követően:
- xposed installer (gravitybox miatt) kefélt el valamit
- valamelyik tisztítóprogramnál (amit egyébként nem szoktam használni, de most próbáltam) lehettem figyelmetlen
Ezeknél negatív.
Viszont, amire nem gondoltam volna: letöltöttem a camera sound off.apk-t.
Ez okozta a gikszert. Érdekes volt, hogy factory reset után sem volt kamera hang, viszont a media mappában bent volt az ogg file. ez a progi természetesen nem volt telepítve. visszaszedtem marketről a progit, bekapcsolt állapotot jelzett első indításkor. kikapcs, bekapcs, figyelgettem. érdekes, ha be van kapcsolva, akkor van a rendszer ui hiba 15% töltöttség alatt. kikapcs bekapccsal is 15% alatt. letörölve az apk-t viszont nincs ez a hiba.
Nem tudom, kinek mi a trükkje a kamerahang némításra, de nálam most jobb híján gravityboxos bővített hangerőpanel, és ott fotózás előtt lehúzom...
bár valszeg a nevezett ogg file-t fogom egy néma ogg-ra kicserélni.....
Ez a progi viszont blacklist erősen, nehogy feltegye valaki is.ui: ügyfélszolgálat természetesen azóta sem írt vissza, nagy kalap sz@r a support, egyre inkább erősödik bennem)
-
CTDPeti
csendes tag
Semmi gáz, köszönöm! Bemásoltam, de sajna ugyanez a hibaüzenet. Elkezdtem guglizni meg xda developerst nézegetni, de azon kívül, hogy android ősbug, minden lehetséges megoldási javaslatot kipróbáltam (ellenőriztem a fileokat, factory reset, apk csere) , a next stage az újra flashelés lenne, aminek, mint tudjuk vannak jelenleg korlátai
Nem tudom, mi legyen, várjak pár hónapot hátha valaki flashelés ügyben előrelép, vagy vidékről küldjem el Budaörsre és várjak x hetet... -
gorgó
újonc
Ööö... a wifi soha nincs kikapcsolva. Átvált mobilnetre, ha nincs elérhető wifi, szóval nem hiszem, hogy ez lesz a megoldás.
Egyébként viszonylag pontos (ami amúgy vicces, mert eleinte egyáltalán nem volt az, aztán egyszer csak elkezdett működni...) de nem tudja az oldschool térkép módot (irány észak, térkép nem fordul a menetiránnyal) sem az iránykövető módot. -
JPeti86
csendes tag
Szia! Köszi
".Illetve ha tudod, hogy hol keresem a2.apk-t, akkor írd meg, és küldöm"
milyen "a2.apk" ? ez is hozzátartozik? egy apk lenne elvileg, de újonc vagyok az androidhoz, csak piszkálgatom összevissza... Elvileg a Calendar Storage apk-ot telepítve keletkezne a másik cucc ami írtam, valahol a rendszer belsejében... ha jól fogom fel.privátban megírom az email címem.
-
spetnaz
újonc
Hello
Nincs mobilnetem, csak wifi-n keresztül netezek.A levelezéseimet szeretném követni a mobilon,de sehogy nem tudom beállítani.Beírom az e..ail fókom,majd jelszó,kiválasztom a pop3 protokolt,majd tovább,smtp szerver(kimenő üzenetek),itt is beállítok mindent és mégsem jó.
Azt írja,hogyem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel.A másik telómon hibátlanul működik,csak ezzel nem.T-hom-os vagyok.
-
Olutin
csendes tag
Hali!
1 Valószínűleg a faragás marad, bár... nem tartom kizártnak, hogy a fülhallgatóhoz lehet átalakító.
2 Telefon tokban ne is gondolkodj! Esélytelen
Heteket töltöttem azzal hogy találjak hozzá tokot. Vettem is... először egy olyan félig nyitott, mágneszáras bőrtokot... nem tetszett különösebben, nem is védett eléggé, de főleg... nyomta a gombokat
Másodjára már eleve nagyobban gondolkodtam... GPS, vagy Fényképező tok Nálam alapelvárás volt, hogy bársonyos belseje legyen, és legyenek zsebei, pl a töltőkábelnek)
Fényépező tokból találtam nagynehezen a neten, de macerás, és főleg túl drága lett volna meghozatni, Így vettem egy GPS tokot Wayteq. Kemény külső bársonyos belső, de ennek viszont nem volt akasztója :S szóval ebbe ment a GPS-em, és a régi gyöngyvásznas GPS tokomat alakítottam át Telefontoknakm Nem gyári, deamúgy egész jól sikerült3 Mint fentebb írtam én simán leragasztottam a hangszórót... még úgy is legalább olyan hangos mint az összes többi más telefon
De mégsem kellnek fel a szomszédok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest