- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #578 üzenetére
Én már rég eladtam,havernak,aki még azóta is köszön....
Az általad leirt problémák közzül én kevéssel találkoztam.
Hevedertokban hordtam sokáig,de zsebben sem önállósodott.Nova Prime launchert használtam,WidgetLocker appal.Piros telefon feléleszti a kijelzőt WidgetLocker pedig felold.A funkciogombok világitásának hiánya nem bug,hanem kinai telefonok ficsőre....De legalább értesitési LED van...Ez szokott a másik "ficsőr"lenni...
Az USB általában igy szokott lenni a ruggedphone-oknál.Cat,többféle Evolveo,többféle Blackview használat után már természetesnek veszem...
Nekem szerencsére nem fagyott,igaz nema legfrisseb szofttal használtam.
Nekem,meg ahaveromnak bevállt,Neked ugy látszik hibás jutott... -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #578 üzenetére
a töltése külön rémálom, ha hozzáérsz abbahagyja, ha nem akkor úgy kb kétpercenként eldobja, majd felveszi a töltést és mindez egy olyan okádék, idegesítő, sipító hang kíséretében teszi, hogy tölteni tényleg csak lenémítva lehet.
kár, hogy nem gyártanak ma már olyan telefonokat, amiknek telefon funkciójuk van, legalábbis fizikai funkciógombjuk, hogy telefonáláshoz ne kelljen képernyőt vakarászni, ha pedig gyártanak, akkor ilyen átgondolatlan, elnagyolt szar felülettel vágják agyon
igazi kapufa... -
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #566 üzenetére
Szia.Mivel a két telefon belseje nem egyezik, így nem biztos, hogy hasznát veszed, de én a Framaroot nevű alkalmazást használtam.De a Q4--nél is az újabb buildszámú FW-k már nem engedték magukat egyik Framarot -nak sem( a Framaroot 3 -féleképp próbálja rootolni,mindhárom egy-egy Gyűrűk ura szereplőtől lett elnevezve)Egy ismerősöm újabb szoftverét a Kingroot nevű alkalmazással sikerült rootolni.A root nem befolyásolja a fizikai gombok működését.
-
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #564 üzenetére
Tabletten használtam egy ideig egy alkalmazást ,kapacitiv gombok volt a neve,de ugy emlékszem,hogy root kellett hozzá.De ez nem biztos,nekem mindig az elsők kozott szerepel a root megszerzése.Az emlitett alkalmazás bekapcsolása után folyamatos volt a világitás,egészen addig,amig ki nem kapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest