- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Ez nem(csak)a telefont minősíti, inkább a szervizt.
Nekem(még) semmi bajom a telefonommal, mégis kezdem úgy érezni, hogy nem jártam jobban, mintha rendeltem volna Kínából egy ruggedphone-t.Az Evolveo úgy félti a FW-it, mintha az atombomba receptjét tartalmaznák.Ennyi szupportja szinte bármelyik kínai telefonnak van...A szerviz pedig a szokásos Telemin...
Nagyon jó, hogy nem kell felutaznom a fővárosba, ha meg akarom venni a nagyobb akksit, mert meg lehet rendelni a neten..Viszont ha használni is szeretném, akkor mégis fel kell utaznom, mert csak a szerviz tud megcsinálni egy olyan"bonyolult, összetett feladatot", mint a frissítés...
Mégegyszer leírom: nincs bajom a telefonnal.Csak elvesztette az előnyeit a többi strapatelefonnal szemben...Mostanában, ha megkérdeznek, már nem ajánlom másnak.Nem azért, mert germ jó, csak van alternatíva.Azok, amik eddig az Evolveo miatt pozitívumok voltak, már leértéktelenödtek.Használom a telefont, amíg tudom, de valószínű, hogy a következő telefonom nem Evolveo lesz.Nem a telefonba csalódtam, azzal semmi gondom, denem a "márkában"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest