- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs1978
újonc
Hello Mindenki
Gondoltam meosztom veletek is vége a Q4 -es időszakomnak ugy érem engem kiszolgált igazából nem volt vele prblémám ugyhogy vettem egy Q8-at képeken odszkodtam tőle egy kicsit de élőben márt majdem azt lehet rá mondani hogy szép ,és ami még fontos hogy van benne frissítés menü nem kell a telemaxba járkálni
(az egy másik dolog lessz e frissítés) . Eddig nagyon bejön ,remélem igy is marad. -
mzs1978
újonc
Sziasztok
Nem akartam beleszolni de nem bírok magammal.
Nem értem hogy jön ide az s5 az egy csili vili divattell 2x annyiért ez kb olyan mintha egy defender hasonlítanál egy x6-os hoz
az evolveo egy munka tellefon komprumisszumokkal (hardver ,cam stb.) nekem egy bajom van vele nem is a telefonnal inkább magával az evolveoval nincs háttértámogatás semmi frissítés hosszu szervízlátogatások.
de ha ezt sikerült lemerítened hamar akkor s5-öt ne is vegyél mert akkor le sem kell venned a töltőről,
ennyi -
mzs1978
újonc
Üdv mindenki
Hátha segítek másnak is
a minap elkezdett recsegni a telón a hátsó hangszóróm rá három napra teljesen megdöglött,
még garanciális a tell de nem volt kedvem rá várni heteket amíg megjárja a cseheket ezért bevittem a gsm szervízbe hátha lessz valami , és lett kb fél óra várakozás után ujjból a régi a cucc . a probléma a gsm-es szerin tipus hiba a hangszoró mágnese bevonza az apró fémdarabokat és egy idő után annyi gyülik össze hogy megnémul , egy kis pucolás 3000 ft és minden ok .
ugyhogy ennyi
sziasztok -
mzs1978
újonc
Szerintem ami fontos lehet még az
a magyarországi forgalamzás és a garancia . -
mzs1978
újonc
Sziasztok
Gondoltam a sok negatív tapasztalatokkal ellentétben legyen pozítív is .
egy éves lett a telefon és eddig semmi baj nem volt vele nem történt semmi extra,
pedig esett le 3 méterről betonra tapostam rá télen minuszokban használtam rendszeresen kimosom mert mindíg csupa dzsuva lessz és eddig tökéletesen működik.
az aksin sem veszek észre romlást két napot simán hoz napi egy két óra gps használat mellet átlagos beszélgetéssel wifis netezéssel.
eddig egyszer fagyott le .nem root-olt első gyári szoftveres.
ami negatívumot tudnék mondani az az ha vizbe esik akkkor kell neki 1-2 óra a hangszoró kiszáradásához és csak utánna lehet rendesen hallani
ugyhogy szerintem jo vállasztás vollt a célnak tökéletesen megfelel.
kb ennyi -
mzs1978
újonc
akkor ugy érzem én kifogtam eggyet a jobbak közül ,nálam többször leesett betonra fűre kőre ,elázott megmostam mert olajos kézzel fogdostam és eddig mindent kibírt .mert ugye azért vesz az ember ilyen telefont mert azt feltételezi hogy bírja és nálam ez eddig bírta bírja és remélem bírni fogja legalább a garancia ideje alatt mindenképp .
-
mzs1978
újonc
hello
szerintem a legjobb offline térkép az igo primo negyedévente frissül de van a play áruházban is ingyenes a világ összes térképével (Be-on-road) néven csak azt a térképet tölti le amit kiválasztasz.
jelentem tényleg bírja az utést ,kb 3 méter magasról kiesett a zsebemből betonra + egy pár szaltó. semmi baja csak egy pici karc a gumiburkolaton már megérte az árát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest