- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Nekem root, exposed és camera hang kurkászás nélkül is előjött ez a hiba. Egyre többször szállt el a rendszer dobálva a hibaüzeneteket. Nem kellett 15% alá sem merülnie.
3 gyári állapot visszaállítás után meuntam és beadtam a Telemaxhoz. 2 órát nem vártam még műtőorvosra sem mostanábanValami más oka lesz ennek a baromságnak, mert az enyémen ráadásul a legújabb szoftver csinálta ezt buherálás nélkül.
-
CTDPeti
csendes tag
Köszönöm annak a kollégának aki délután küldte a kért fileokat, bemásoltam és cache-t ürítettem utána, most merítem le, holnap beszámolok.
Egyébként pénteken írtam a hazai szerviznek hogy mi a stajsz és hogy esetleg plusz pénzért soron kívül megoldják-e egy nap alatt a romolást ( fizikai távolság és nehéz nélkülözhetőség) 2en elolvasták, jó sokan megkapták, de t.. nak a fejemre, papírforma....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kedvenc zene a mai napra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest