- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Szerintem sem fér el egyszerre mindkét eszköz.Egy hosszúkás dugót kell kihúzni és elfordítani kilencven fokos szögben.Így viszont nem marad annyi hely, hogy mindkét oldalon rá tudj csatlakozni.
Adapter nincs(legalábbis én még nem láttam) de"magad uram, ha szolgád nincs"...A gyári füles úgysem ér semmit.Vettem egy szerelhető 3.5-ős Jack-dugót, és már van is adapterem...A micro USB-k közzül pedig pár Samsung telóhoz járó kábel pont jó(pl Galaxy Mini,Young...stb.) Jellemzően az aszimetrikus kialakításúak.Illetve a Hama autostöltője is pont belefér a nyílásba.Apropó, autóstöltő.Az autostartókkal óvatosan!A több évig problémamentesen működő "gazdaságos", univerzális tartómat az első döccenőnél nyugdíjba küldte...240 gramm az 2 telefon súlya...Majdnem negyed kiló...
-
punky10
addikt
Szia!
A telefonnal maximálisan meg vagyok elégedve.Vannak hibái(mélyen ülő csatlakozók, kikapcsolhatatlan hangjelzés minden töltő fel- és lecsatlakozásnál...) de ezek számomra még elfogadhatóak.A Go-hoz képest szebb a kijelzője, gyorsabb, egyedibb....
A Go-nak viszont jobb a DAC-ja(szebben szólt a PowerAmp) gyorsabb volt a GPS pozicionálása (a Go nálam 15-20 mp alatt lőtte be a helyet,a Q4-nek erre több mint egy perc kell)a Sonyhoz lehetett kapni színre mindenféle tokot,a Q4-hez semmit(nem védeni kell tok, hanem hordani mert nem zseb-barát)
A kamerája is jobb volt a Sonynak, de ez is vállalható, viszont az akkumulátor qrva jó a Q4-ben.A kisebb(2800-as)aksival is simán hozza a 3 napi töltést...Ja, és a Go-ban nagyobb volt a beépített memória, de még eddig nem okozott gondoz a Q4-ben sem a kevesebb ROM(nem igazán játszom telefonon, inkább legyem a RAM dupla...)
A piros/zöld gombok nálam engedélyezve vannak, akármilyen koszos kézzel tudok hívást fogadni(ha kell, felveszem az orommal...)A hangereje is brutális.
Vizet, port bírja(véséskor, fúráskor is az oldalamon lóg, és ezzel is próbáltam akváriumban fotózni) de ezeket a Go is tudta.A Go-ra azért vettem szilikon-tokot, hogy ne legyen olyan vékony, erre ezért nem kell költenem...
Egy Snopow M8-assal szemezgettem, de egy hirtelen jött"akciónak"nem tudtam ellenállni.Nem bántam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest