- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JPeti86
csendes tag
válasz
lazlogogola #326 üzenetére
A Q4-ben 1 giga, a D2-ben fél giga ram van. Utóbbi nem sok...Pláne hogy az alkalmazások általában, bármilyen rendszerről legyen is szó a telefontól a PC-ig, szeretnek idővel egyre több ramot elfogyasztani.
A Q4 4magos, a D2 csak 2 magos. Android verzió mindkettőnél azonos, félig elavult 4.2-es.
Amúgy meg majdnem ugynolyan a kettő. A D2 újabb típus de gyengébbnek tűnik -
Olutin
csendes tag
válasz
lazlogogola #315 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de annak idején amikor telefont akartam venni, jó alaposan utánnanéztem melyik milyen... és a CAT-ról nem sok jót olvastam... álítások szerint gagyi... max tényleg az lehet az előnye hogy kissebb. A ram egyébként 1 Gb a Q4-ben és ahogy olvastam egy ilyen felszereltségű telefonban ez a normális(átlagos) és tökéletesen elég normál felhasználásra... Nekem még egyszer sem síránkozott hogy kevés a memóriája, pedig van rajta jópár program...
-
punky10
addikt
válasz
lazlogogola #317 üzenetére
Én egy ismerősömtől vettem át a megrendelését.Igazából egy Snopow M8-at szerettem volna, de egy ismerősöm rendelt egy Q4-et akcióban 70-ért, de közben meglátta élőben, és elrettent...
Nem gondolta a képekről, hogy ilyen brutális a kinézete...Így én a jo szívem miatt(no meg hosszas alku után-10 ezer...) átvettem tőle a telefont.Eddig nem bántam meg.
-
punky10
addikt
válasz
lazlogogola #315 üzenetére
"Belakva" 331 MB szabad -RAm-ot mutat.Nova launcher,Zooper widget,Taptu, PowerAmp,időjárás-,és naptárwidget...stb
Egyébként a B15q-nak is 1 gigás a RAM-ja(a "q"nélkülinek meg csak egy fél...) nem gondolom, hogy ilyen használat mellett több maradna....
És a kijelzője is szebb a Q4-nek.És olcsóbb...
Egy előnye van a Cat-nak:a kisebb méret miatt könnyebb hozzá tokot szerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest