- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
CTDPeti
csendes tag
Sziasztok,
Hát, ahogy elnézem, a hardveres támogatást is ki lehet dobni a kukába.
FB-n megkaptam az Evolveo Magyarországtól a szervíz elérhetőségét.
Példás gyorsasággal, kb 36 mp alatt jött is a válasz:"Kedves Péter
Sajnáljuk, gyártói szervizünk nincs felhatalmazva inviduális alkatrész-forgalmazásra."
Nem tom, ezt a nyomorult 30 ft-os individuális alkatrészt honnan szerezzem be.....Lehet hogy én is megvesztegethetővé kéne hogy váljak, annyira nem szerettem meg ezt a telót, hogy tízezreket költsek rá emiatt.....
-
golyós
addikt
Alapból van rajta külön gomb a bal oldalon ami az exponálásra van, a hangerő a jobb oldalon van.
Ettől még a kijelző meghülyül.
Én speciel egy butatelefont kértem használható kamerával, erre ezt hozta.
Komolyan gondolkodom rajta, hogy visszaadom mert semmire nem jó, fénykép kritikán aluli, emailt hetente újra be kell állítani, saját töltője miatt eleve utálom, nehéz, vastag, 2 napot nem bír az aksi( mondjuk használom rendesen, de 50% körül már nem merek nekivágni a 2. napnak, iszonyúan lassú a töltése ( 30%-ról 4-5 óra mire feltölt).
Ha saját lenne már a kukában lenne, inkább egy S4 vagy S5 20ezres tokkal az Ebayről.
Nem tudok rá jót mondani.
Ja de, ez tényleg vízálló.(csak használni nem lehet vízalatt.)
-
Mr.Grincs
veterán
A hátlapon lévő 4 db T6 csavar az nem dísznek van hanem az fogja a 4 sarkát, nem véletlenül, mert belül van egy szigetelés körbe a telefon belső peremén. Oldalán T5 csavarok vannak, és 2 db plusz csavar van az akkumlátor szigetelés alatt. A készülék belső részében meg van még bőven csavar. 2 a panelt fogja, 4 az lcd keretet és van még 2 alul ami a mikrofon panelt fogja.
-
punky10
addikt
Az IP védettség vízállóságra utal, nem kóla-állóságra...
Egyébként ez egy strapatelefon, nem kell így babusgatni:kóla,rizsfürdő...
Szerintem sem csak az a négy csavar fogja össze a házat, valahol középen is lehet pár rögzítési pont.A Q4-nél pl a tömités közepén lévő kerek fülek alatt is lehet csavar.Ezt még nem szedtem szét, de más telefonokkal már próbálkoztam, azoknál is volt 1-2 rejtett csavar...
-
Beecike86
csendes tag
Én ilyet használok és semmi gond vele:
http://www.speedshop.hu/termekek/70190/avantree-univerzalis-autos-tarto-szelved%C5%91re-4cm-11cm-tartokarral.htmlValaki tud olyan oldalt ahonnan lehet rendelni hátsó hangszórót a telefonhoz? Mivel fémforgácsolás a fő tevékenységünk így az eddigi telefonjaim hangszórói mind megadták magukat. Sajnos ez is. A levegőben sokszor száll a fémpor így azt a telefonjaim a zsebben hordás ellenére is szépen bevonzodták. Idővel szeretném kicserélni a hangszórót.
Amúgy ez a a készülék nekem még mindig tökéletes és ár/érték arányban mindig jobb mint a többi versenyző.
Esett már le többször is betonra, volt vízben. Olajos kézzel is sokszor használtam. A hangszóróján kívül nincs vele gond. Akksija bírja. A caterpillar legújabb mobilja sokba kerül. Annyit nekem nem ér meg.
Ami nekem nagyon tetszene az egy Runbo X6Csak az meg vagy 200 ezerbe van...
-
Mr.Grincs
veterán
Sajnos ez van, tényleg ennyit tud amennyit. Ne várjon senki csodát, újítást, javítást, bocsánat kérést a gyártótól. Ilyenbe reménykedni, hogy KitKat meg Lollipop aztán meg végképp felejtős. Előbb dobnak piacra egy új készüléket, minthogy az úgymond "régi" készülékre adjanak ki egy új sw updatet.
A D2 is legalább ennyire katasztrófa lett mint a sima Q4.Darsin81: Egy akksi cserét megejtenék, attól függ mennyi idős a készülék. Akksi nem púpos? Sw frissítés és akksi csere után is ugyanez akkor az főpanel hiba.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Alvosaman
csendes tag
Szeva Mazsi!!!
Most rakattam fel én is ezt az új ROM-ot (1.7) és nem tudok csatlakozni a számítógéphez,valamint szerintem az 1.3-as ROM feletti verziókat nem lehet rootolni mert ezt már nekem sem sikerült pedig k..vára kéne.
Azon töröm a fejem,hogy mi a jó édes K anyjuk miatt örzik hét lakat alatt azt a k...szott kernelt.?? -
CTDPeti
csendes tag
nekem a fent nevezett apk csinálta, de mióta kicseréltem az ogg file-okat némára, és leszedtem a progit, hál' istennek oké. stabil is.
megvárhattad a frissítést a helyszínen? (én 250 km-re lakom tőlük, elég macerás arra járnom, még ha nem is lehetetlen néha...)ja igen, aki zenét hallgat: a defy nálam magasra tette a mércét bt-n és fülesen keresztül a zenei hang minőségét tekintve. Lenovos fórumról bugáztam az ötletet, igaz, hogy busybox kell hozzá, de a Viper4androidFX.apk feltelepítése nagyon feljavította ezt a történetet, stabil is, tényleg ajánlott kategória....
-
Alvosaman
csendes tag
Most már kellene találni valami megoldást a rom mentésre is.
A tartalom szinte azonos.
Minden rom mentésben, a system könyvtár tartalma található, plusz egy aláírás.Elvileg ha:
1. Lemásolom a gépemről a system könyvtáram tartalmát.
2. Betömörítem pl. backup.zip-be.
3. Átnevezem backup.apk-nak.
4. Signapk-val szignózom.
5. Visszanevezem backup.zip nekAkkor talán lesz egy telepíthető rom biztonsági másolatom?
signapk kódok (kicsit google a fordítás):
Használat: signapk (opció) [parancs] (kép)
parancsok:
jel FILE jel a. zip vagy. apk
jel FÁJL1 FÁJL2 hozzon létre egy aláírt példányát FÁJL1 mint FÁJL2
cert Fájl (ok) print cert info a fájl aláíró
certinfo FILE print részletes cert info a fájl aláíró
cmp FILE összehasonlítani aláírója, amelyek az alapértelmezett / kiválasztott cert
cmp FÁJL1 FÁJL2 összehasonlítása aláírója FÁJL1 hogy aláírója FÁJL2lehetőségek közül:
-K, - a legfontosabb FILE kulcs, hogy írja alá
-C, - cert FILE cert, hogy írja alá
ha a-c vagy-k nem fájlokat, akkor a két
alias builtins (pl.-k testkey vagy-C platform)
-F, - force jele, még akkor is, ha cert eltér az eredeti
-T, - tmp DIR használni DIR a tempdir helyett "/ cache"
-D, - debug output hibakeresés
-V, - version "signapk v0.3.1"
kilépési kódok:
1: olvasási hiba (file 1) 2: olvasási hiba (file 2)
3: írási hiba 4: ssl error
5.: zip írási hiba 9: kulcs error
8. jel: CERT mismatch 10.: CMP: cert mismatch
128: script error 255: felhasználói hiba -
Alvosaman
csendes tag
Na szóval!!
majdnem minden stimmel csak a Baseband version nálam P14-re végződik és 2013.09.16.-i
a Custom build version Q4_0.0.8 és a Kernel version is 2013.11.08.-i.
A többi mind stimmel.
Nem túl jó hír,hogy a framaroot nem müxik!!!!!
Így erősen gondolkodom a frissítésen,- amúgy a zöld/piros gomb tiltás benne van????
Angol nyelven használod a készüléket??? vagy magyarul már nem tud az új firmware??Magyar895 mi az a barahir?? - a gyűrük urából valaki????
-
Vegha
senior tag
Jesszusom! Ki ad ki egy ilyen noname készülékért ennyi pénzt ? Szerintem iszonyatosan túlárazottak már ezek a készülékek, tekintve, hogy egy 0 Ft-os műanyaggal vonják körbe, mást nem igazán fejlesztenek rajtuk.
Ilyen szempontból a Q4 sokkal jobb választás: bár ez sem egy nagy név (sw támogatás, szerviz háttér), de legalább nem ilyen pofátlanul drága, s még ott a 2 év garancia ajándékba. Ez a D2 ha 10e-rel olcsóbb lenne igencsak versenyképes lenne. Szerintem sok Defy(+) tulaj váltana. Köztük én is. -
Alvosaman
csendes tag
Rendben akkor ne babráljuk,bár ahogy magamat ismerem úgy sem fogom kibírni.
Ezek a gombok lassan a sírba visznek.
Valahol a pók utcai lakótelepen is van egy hivatalos márkaszervize az evolveonak,majd megkérdezem őket,hogy le tudják-e frissíteni arra a szoftverre ami neked is van, amiben ki lehet a fizikai gombokat lőni. -
Alvosaman
csendes tag
A köz várja szeretettel a firmware mentést.
Közben más forumokon is körülnéztem és ott is a gombokkal szenvednek.
A megoldásra ezt mondta a gyártó: (termektamogatas@evolveo.hu) ehhez a funkció,tiltáshoz szoftver módosítás szükséges.
Mármint a zöld/piros gombokhoz.
Jóóóó miiiii?????Mazsi
Neked mi a véleményed ha felraknánk egy 4.4-es droidot??? -
MckBck
csendes tag
"Most jobb híján a Kisegítő lehetőségek beállításnál kikapcsoltam az első gombokat. Így a rövid nyomásra nem reagálnak és a zöld hosszú nyomásra sem. Viszont a piros továbbra is hajlamos magától feloldani a telefont."
Én nem találok ilyen lehetőséget a *Kisegítő lehetőségek* közt. (Vagy a *A bekapcsoló gomb megszakítja a hívást* lehetőség lenne ez?)
-
k é s z
csendes tag
Szerintem a piros gomb önmagában nem oldja ki a telefont, csak aktiválja a képernyőt. Az valószínűbb, hogy amikor ez megtörténik és a képernyő a combod felé van azzal oldod fel. Ez kiküszöbölhető a számkód vagy egyéb zár alkalmazásával a sima érintés+csúszka kombinációval szemben (bár ezeket én sem szeretem)
próbáld úgy zsebbe tenni, hogy a hátlap van a combod felé. Szerintem így nem fog kioldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest