Hirdetés

Evolveo StrongPhone Q4 - erődemonstráció

Bevezető, tartozékok

Nincs könnyű helyzetben az, aki körültekintően szeretne okostelefont választani. Az biztos, hogy szinte nincs is már olyan modell, ami ne lenne elég átlagos felhasználásra, viszont az a faramuci helyzet állt elő, hogy bizony ezek a készülékek nagyon sérülékenyek, emiatt úgy kell rájuk vigyázni, mint a hímes tojásra. Az Evolveo megalakulása után egyből erre a vonalra ment rá, aztán kicsit nyomultak okostelefonokkal is, végül a két irányzatot vegyítették, s így született meg tesztünk hőse. Természetesen nem csak a cseh gyártó híresült el ilyen eszközökről, hanem például a Caterpillar, a ToughShield, vagy a Sonim is, bár nem mindenki csinálja ezt a műfajt okostelefonnal.

Evolveo StrongPhone Q4
[+]

Az ütésálló telefonok legjava viszont meg sem közelítette a csúcsmodellek képességeit, valamilyen kompromisszumot mindig kellett kötni annak, aki a kettőt együtt szerette volna magáénak tudni. Az Evolveo újdonsága viszont szakít az eddigi "hagyományokkal". A StrongPhone Q4 névre keresztelt készülék nem csak vízálló (hiszen ezt alapvetően már egyre több mobil tudja), hanem a pornak és bizonyos szinten belül az ütésnek is fittyet hány, persze itt most nem egy kamionnal való áthajtásra kell gondolni. A masina tudásilag is rendben van, megkapta a strapatelefonoknál tapasztalt extra funkciókat, és mindezért még annyira nem is kell a zsebünkbe nyúlni, szóval ebből még valami jó is kisülhet.

Evolveo StrongPhone Q4
[+]

Az Evolveótól megszokott csomagolásban érkezett hozzánk a készülék, fekete alapon fellobbanó lángok között láthatjuk rajta a termék képét és megnevezését, és ezen már a gyártó logója is stimmel. A doboz felnyitása után most is a készüléket pillanthatjuk meg először, alatta pedig a leírást tartalmazó dokumentum, a normál kialakítású fülhallgató, a microUSB kábel és a töltőfej fekszik. Találunk még egy kis fém lapocskát is, ami a hátlapon található csavarokhoz kell majd, bár egy csavarhúzóval mindenképpen jobban jártunk volna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés