- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgó
újonc
Ööö... a wifi soha nincs kikapcsolva. Átvált mobilnetre, ha nincs elérhető wifi, szóval nem hiszem, hogy ez lesz a megoldás.
Egyébként viszonylag pontos (ami amúgy vicces, mert eleinte egyáltalán nem volt az, aztán egyszer csak elkezdett működni...) de nem tudja az oldschool térkép módot (irány észak, térkép nem fordul a menetiránnyal) sem az iránykövető módot. -
gorgó
újonc
Naszóval... nem vittem szervizbe a téglát, mert kell. Azóta két kártyával üzemel + wifi és/vagy mobilnet.
A gombokat és a gps-t kivéve elégedett vagyok vele.
Kiderült, hogy a gps is működik, csak rosszul. Elég gyakran elveszti a fonalat (kocsiban), de amikor működik, akkor sem képes a térképet a menetiránynak megfelelően beforgatni; gyakorlatilag úgy néz ki, mintha folyamatosan driftelnék... az út, amin haladok, folyamatosan átlósan helyezkedik el a képernyőn, mikor melyik irányba. Párszor be is erdőztem emiatt, kishíján kipróbáltam, mennyire ütésálló.
Szerintetek egy bluetooth-os gps-vevő segítene ezen a tüneten? -
gorgó
újonc
Üdv!
Nagyjából egy hete vettem én is egy ilyen redneckfónt, mivel az elődei nem bírták az igénybevételt.
Egy kártyával üzemel, szépen muzsikál, elégedett is voltam vele mindaddig, amíg a gps-t ki nem próbáltam.
Google Maps ON, pillanatok alatt megtalálta a pozícióm (mobilnet+gps ugye), útvonal megad (navigációt nem használok, általában a végpont, meg némi odavezető csiganyál nekem elég), aztán elindultam. A kis kék pötty a térképen meg lemaradt... onnantól kb ötpercenként frissített, átlag 100m-es pontossággal. Majdnem vicces volt látni, ahogy szerinte a Duna közepén hasítok a habokat szelve. Azóta többször próbáltam (reboot után is), gyakorlatilag használhatatlan.Letöltöttem egy gps-lokátor appot (valaki emlegette pár oldallal elébb) egyszerre a kivénhedt HTC-mre is és kiálltam az erkélyre... nos, a HTC 30sec múlva talált 9 holdat, míg ez a tahó 5 perc múlva észrevett egyet.
Szerintetek mi legyen vele? Satu vagy szerviz?
És ha szerviz, akkor vigyem vissza a speedshophoz (gari) vagy...?Köszönöm az ötleteket előre is.
Amúgy meg szeretem. Jó hangos, gyors is, és még egész jó képeket is csinál (persze elsőre én is lőttem egy 30 db-os sorozatot vele), de elég ijesztő, hogy mindenkinek más hibát produkál.
Baseband V6.P15
Kernel 3.4.5
Build V1.2Az enyémen már ki lehet kapcsolni az előlapi gombokat, de nem fogom. Mivel modelles vagyok, inkább marok valami csinos kis keretet a gombok köré...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest