- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spetnaz
újonc
Hello
Nincs mobilnetem, csak wifi-n keresztül netezek.A levelezéseimet szeretném követni a mobilon,de sehogy nem tudom beállítani.Beírom az e..ail fókom,majd jelszó,kiválasztom a pop3 protokolt,majd tovább,smtp szerver(kimenő üzenetek),itt is beállítok mindent és mégsem jó.
Azt írja,hogyem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel.A másik telómon hibátlanul működik,csak ezzel nem.T-hom-os vagyok.
-
spetnaz
újonc
A freemail beállításra gondoltam.
-
spetnaz
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki a freemail beállításban segíteni?A telefon azt írja ki,hogy"Nem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel".A fiókbeállításokat az előző telóm után állítottam be és mégsem működik.
A szoftver frissítés remélem mihamarabb elérhető lesz,mert nekem is van hozzá 4500-as akksi,de 0.1.3. van rajta,nem kezeli normálisan. -
spetnaz
újonc
Nem értem,hogy az Evolveo miért nem teszi közkincsé a teló frissítését.
A tulaj otthon meg tudná oldani a dolgot(frissítés letölt majd teló újraindul) és kész.Egy pár perc és nem kellene pl.vidékről hetekre szervízbe küldeni egy ilyen egyszerü dolog miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest