Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Akkor ne szólj bele.
Az S5 nem divat telefon, hanem Telefon, lehet használni.Azt te sem gondolod komolyan, hogy le sem kell venni a töltőről.Pont, hogy ezt nem lehet levenni mert 5 óra is kevés a feltöltéshez.A Samut viszont ebédidőben fel lehet tölteni 50%-ra míg ez 5%-t tölt.20%-os töltöttség alatt nem érdemes elindulni vele, míg egyéb készülékkel egész délelőtt vígan elvagy.
Ez a szokásos duma meg, hogy kompromisszumokkal, ez nagyon unalmas már a szar helyettesítésére.
1 dologra jó még ha lemerül: agyon lehet verni bárkit vele olyan jó anyagból van. -
golyós
addikt
Alapból van rajta külön gomb a bal oldalon ami az exponálásra van, a hangerő a jobb oldalon van.
Ettől még a kijelző meghülyül.
Én speciel egy butatelefont kértem használható kamerával, erre ezt hozta.
Komolyan gondolkodom rajta, hogy visszaadom mert semmire nem jó, fénykép kritikán aluli, emailt hetente újra be kell állítani, saját töltője miatt eleve utálom, nehéz, vastag, 2 napot nem bír az aksi( mondjuk használom rendesen, de 50% körül már nem merek nekivágni a 2. napnak, iszonyúan lassú a töltése ( 30%-ról 4-5 óra mire feltölt).
Ha saját lenne már a kukában lenne, inkább egy S4 vagy S5 20ezres tokkal az Ebayről.
Nem tudok rá jót mondani.
Ja de, ez tényleg vízálló.(csak használni nem lehet vízalatt.)
-
golyós
addikt
Leteszteltem a strandon a hétvégén.
Vízálló ez tény.Viszont fényképezésre alkalmatlan vízben.
A kijelző meghülyül a víz alatt.A bal oldali gombal előjön a kamera alkalmazás és fényképezni is lehet vele 10-ből 2szer. Az összes többi alkalommal érintéseknek veszi ahol érintkezik a vízzel és össze vissza lépked a menűben.
Galériát megnyitni lehetetlen vizes kézzel, viz alatt fényképezni szintén.talán a videózás ami elfogadható.
Jelenleg ott tartok, hogy örülök, hogy céges mert így nem került pénzbe.
Saját használatra nem venném semmi pénzért sem.Inkább egy normális telefon drága strapabíró tokkal.
Drága és szar.Szerintem.
Másnak ettől függetlenül megfelelhet.Samu Xcover 3 olcsóbb. -
golyós
addikt
Még csak a 2. teljes töltésem lesz ma (ha végre feltölti) de elég botrány a töltési idő.Gyakorlatilag csak éjszaka érdemes tölteni mert borzalmas lassan tölt.
Érdekes dolgokat csinál a telefon, 40%-on kikapcsoltam szombat este 7-kor.Vasárnap bekapcsoltam délután 4-kor és egyből jelzett, hogy 11%-on van,töltsemMi merítette le kikapcsolva?
Rádugtam a töltőre és 70%-on kezd tölteni?Mi van ezzel? Leveszem a töltőről, megint 11%, vissza és megint 70-en kezd tölteni.
A hangminőség kitűnő, a kamera majdnem nulla, a vaku inkább ne lenne mert távolra nincs ,közelre meg elvakítja az egész képet.
Jelen állás szerint az az 1 pozitívum van a készülékben, hogy nem került egy forintomba sem mert a cég adta. -
golyós
addikt
Sziasztok!
Kaptam a cégemtől egy ilyen ketyerét és szomorúan tapasztaltam, hogy csak a saját usb kábelével lehet tölteni.Természetesen rögtön bent hagytam a cégnél a töltőt a hétvégére és nem tudom tölteni.
Ti esetleg tudtatok venni hozzá ilyen "speciális" Usb kábelt az ilyen "balesetek" elkerülése végett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cseh gyártó várva várt újdonsága nem csupán hardveres téren ígér előrelépést, hanem külsőleg is, hiszen IP67 védettséggel rendelkezik, és még ütésálló is.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest