- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fledtamas
tag
Azt hiszem meg lesz a hiba.
Nálam nem CoreELEC module drivers hanem LibreElec.
És LE default drivernek írja. Ha rányomok akkor meg ez a hiba ugrik fel, újraindítom és utána is. [kép]Elég fura tekintettel hogy ezen a gépen sose volt LE és ujabb a rendszerem is mint a tiéd.
Na mindegy akkor egy újratelepítés megoldhatja.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget -
cof
veterán
Nos, úgy tűnik, hogy meg van a megoldás. Tegnap óta tesztelem, és még egyszer sem tapasztaltam, hibát, felvétel is oké.
Itt ez a pirossal kiemelt rész az érdekes:
Stability of the player - enable "Force old status" on both Sony CXD2837ER devices (DVB-C and DVB-T)
Én bepipáltam mindegyiknél T/T2/C mert miért ne, úgyis csak a C-t használom. Most viszont nem jelzi már ki a Status ablakban a jelerősséget, meg a SNR-t, de túl lehet élni. Lehet, hogy nem is voltak jók az értékek, és azért zavarodott össze.
-
azbest
félisten
coreelec amlogichoz?
Lehet a kernel media részét visszaportolták rá, hogy támogassa. Ha friss verzió, akár alapból működhet.
Állítólag van valami dvb-latest addon a listájában, ami talán az összes linux által támogazottat tartalmazza.
Van egyébként kifejezetten amlogic boxos topic, lehet ott van másnak tapasztalata ezzel a tunerrel. -
tassika
csendes tag
Hali!
Tudom ez nem a Grétsy László fóruma, de ez a két szó majd ki verte a szemem: lássa, támogassa.
Ezeket a szavakat, eme formában, felszólító módban használjuk.
A te esetedben kijelentő módban, helyesen: látja, támogatja.
Ezzel nem akartalak bántani, csak nagyon szúrta a szemem, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette.
Bocsi! :-)De akkor amiért itt vagyunk.
A Sony demodulátoros verzió megy TVHeadend-el.
Négyes kernel-nél van ez a probléma, hogy nem látja a DVB-C-t.
Van rá javítás, meg kell az rtl28xxu modult patkolni.Ötös kernel-nél már javítva, ott látni fogja a DVB-C-t is alapból.
Nem tudom téged érint-e, de ha 500MHz feletti csatorna kiosztásod is van, akkor kell az r820t modul patkolása is.
-
toxin2
tag
Ilyen nincs, de 2 év garival ilyen van:
AVERMEDIA DIGTÁLIS USB TV TUNER TD310 -
zsolt1225
aktív tag
Na neten keresgéltem és találtam egy jó progit: SichboPVR. Van benne műsorujság, felvétel, sok beállítási lehetőség. Végigkerestem az összes frekvenciát, automatán kiszedte listára csak azokat amik nincsenek kódolva, töröltem a feleslegeseket és így van 21 nézhető csatorna köztük még comedycentral family, discovery, sport2, eurosport1 meg még pár csatorna. Tetszik a program.
-
zsolt1225
aktív tag
Progdvb-n ha kiválasztom akkor piros marad és nem tudom OK-zni. Multiplexbe nincs semmi, valami beállítást kér, de nem lehet semmit beállítani.
Na úgy csináltam ahogy mondtad, a AMDVBC_Setup_170427.exe után ismeretlen eszköz marad bulk-in-ként. Ha a AMDVBC_Setup_160614.exe-t teszem fel akkor jó. A Dvbviewer most már látja, mint dvb-c és cable all van, de végigkerestettem vele az egészet, de nem talált semmit. -
zsolt1225
aktív tag
Ez a neve programokban. Astrometa oldaláról a " AMDVBT2 BDA Driver 170427" drivert tettem fel. A hozzá kapott kis antennával 30-40% között van a level a quality 0. Volt az előző tulajnak behúzva UPC, annak az antenna kábelével 666-on 0, 674-en illetve még egy jó pár frekin pedig ez a 71% van. Windows 10 64bit.
-
Diák66
őstag
Sajnos nem. A hétvégén UPC-n próbáltam, látszólag rendben volt. Igaz teljesen más frekvenciákon szolgáltatnak és magasabb frekvencián nem jelentkezett a probléma. Majd legközelebb kézi keresést is megpróbálok. Vidanetnél nekem teljesen eltűnik a jel, olyan, mintha a Tuner AGC (Automatic gain control) teljesen elvenné az erősítést. Az üres csatornán felmey MAX-ig, majd ha áthangolok szépen visszaesik és eltűnik a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest