- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fledtamas
tag
Azt hiszem meg lesz a hiba.
Nálam nem CoreELEC module drivers hanem LibreElec.
És LE default drivernek írja. Ha rányomok akkor meg ez a hiba ugrik fel, újraindítom és utána is. [kép]Elég fura tekintettel hogy ezen a gépen sose volt LE és ujabb a rendszerem is mint a tiéd.
Na mindegy akkor egy újratelepítés megoldhatja.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget -
cof
veterán
Nos, úgy tűnik, hogy meg van a megoldás. Tegnap óta tesztelem, és még egyszer sem tapasztaltam, hibát, felvétel is oké.
Itt ez a pirossal kiemelt rész az érdekes:
Stability of the player - enable "Force old status" on both Sony CXD2837ER devices (DVB-C and DVB-T)
Én bepipáltam mindegyiknél T/T2/C mert miért ne, úgyis csak a C-t használom. Most viszont nem jelzi már ki a Status ablakban a jelerősséget, meg a SNR-t, de túl lehet élni. Lehet, hogy nem is voltak jók az értékek, és azért zavarodott össze.
-
azbest
félisten
coreelec amlogichoz?
Lehet a kernel media részét visszaportolták rá, hogy támogassa. Ha friss verzió, akár alapból működhet.
Állítólag van valami dvb-latest addon a listájában, ami talán az összes linux által támogazottat tartalmazza.
Van egyébként kifejezetten amlogic boxos topic, lehet ott van másnak tapasztalata ezzel a tunerrel. -
tassika
csendes tag
Hali!
Tudom ez nem a Grétsy László fóruma, de ez a két szó majd ki verte a szemem: lássa, támogassa.
Ezeket a szavakat, eme formában, felszólító módban használjuk.
A te esetedben kijelentő módban, helyesen: látja, támogatja.
Ezzel nem akartalak bántani, csak nagyon szúrta a szemem, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette.
Bocsi! :-)De akkor amiért itt vagyunk.
A Sony demodulátoros verzió megy TVHeadend-el.
Négyes kernel-nél van ez a probléma, hogy nem látja a DVB-C-t.
Van rá javítás, meg kell az rtl28xxu modult patkolni.Ötös kernel-nél már javítva, ott látni fogja a DVB-C-t is alapból.
Nem tudom téged érint-e, de ha 500MHz feletti csatorna kiosztásod is van, akkor kell az r820t modul patkolása is.
-
toxin2
tag
Ilyen nincs, de 2 év garival ilyen van:
AVERMEDIA DIGTÁLIS USB TV TUNER TD310 -
zsolt1225
aktív tag
Na neten keresgéltem és találtam egy jó progit: SichboPVR. Van benne műsorujság, felvétel, sok beállítási lehetőség. Végigkerestem az összes frekvenciát, automatán kiszedte listára csak azokat amik nincsenek kódolva, töröltem a feleslegeseket és így van 21 nézhető csatorna köztük még comedycentral family, discovery, sport2, eurosport1 meg még pár csatorna. Tetszik a program.
-
zsolt1225
aktív tag
Progdvb-n ha kiválasztom akkor piros marad és nem tudom OK-zni. Multiplexbe nincs semmi, valami beállítást kér, de nem lehet semmit beállítani.
Na úgy csináltam ahogy mondtad, a AMDVBC_Setup_170427.exe után ismeretlen eszköz marad bulk-in-ként. Ha a AMDVBC_Setup_160614.exe-t teszem fel akkor jó. A Dvbviewer most már látja, mint dvb-c és cable all van, de végigkerestettem vele az egészet, de nem talált semmit. -
zsolt1225
aktív tag
Ez a neve programokban. Astrometa oldaláról a " AMDVBT2 BDA Driver 170427" drivert tettem fel. A hozzá kapott kis antennával 30-40% között van a level a quality 0. Volt az előző tulajnak behúzva UPC, annak az antenna kábelével 666-on 0, 674-en illetve még egy jó pár frekin pedig ez a 71% van. Windows 10 64bit.
-
Diák66
őstag
Sajnos nem. A hétvégén UPC-n próbáltam, látszólag rendben volt. Igaz teljesen más frekvenciákon szolgáltatnak és magasabb frekvencián nem jelentkezett a probléma. Majd legközelebb kézi keresést is megpróbálok. Vidanetnél nekem teljesen eltűnik a jel, olyan, mintha a Tuner AGC (Automatic gain control) teljesen elvenné az erősítést. Az üres csatornán felmey MAX-ig, majd ha áthangolok szépen visszaesik és eltűnik a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest