- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Új gépem lett és vagy egy év után gondoltam bedugom a tuner-t és felinstallálom beállítom stb...
De amikor bedugom a Win11-nek nem dobja fel hogy úgy hardvert talált,mi lehet a gond? -
ToBeY
nagyúr
Szia
Én is ezzel küzdők amióta a digi áthangolta a csatornákat.
Nálam annyival rosszabb a helyzet,hogy sokszor kiírja a progdvb "no singal traffic is encrypted" - Szóval szerintem a digi variált valamit,amit már ez az astrometa tv tuner nem szeret.Csak rá kéne jönni mi lehet a probléma. -
ToBeY
nagyúr
Végül ezt tettem fel mert win11 használok
Remélem ezzel jó lesz dvb-c tuner használathoz.
Certified Driver for Windows 10,11 64-bit: AMDVBT2_Setup_200917 -
ToBeY
nagyúr
Melyik driver kell nekem dvb-c tuner és win11 mellé vajon?
Certified Driver for Windows 10,11 64-bit: AMDVBT2_Setup_200917
vagy
Drivers: AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 170427 -
ToBeY
nagyúr
Ki milyen drivert és tv-néző softwaret használ windows 11 alatt ami jól működik?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A Diginél új csatornakiosztás van és mindent 3XX-4XX frekvenciára pakoltak,viszont az Astrometa tv tunerem semmit sem talál,valami ötlet esetleg?
(a nagy tvm simán megtalálta mindet,szóval nem a hálózattal lesz a gond) -
ToBeY
nagyúr
Feltettem ismét DVBViewer-t hátha most megtalálja a DVB-C tunert,de most is csak DVB-t talált. [kép]
Pedig azt is tudja hogy Astrometa,furaLehet valamit rosszul állítok be az elején.
-
ToBeY
nagyúr
Feltettem ezt a DVBViewer,de sajnos nem talált DVB-c tunert csak DVB-t az meg nekem jó,kéne a dvb-c
Meg csak valami demo verziót találtam ami nem tudom mennyire használható (csak tv nézésre kell semmi extra)
Amúgy ma reggel jobban nézegettem és sajnos több csatorna gázos,pl az összes ami 354Mhz jön nézhetetlen.De Tv nézhető néha megakad ott is és széttöredezik a kép,de alapjává véve jó -
ToBeY
nagyúr
Valószínű ez lehet a probléma oka,mert megnéztem pár adót amiről tudom hogy jó (ott 65% felett van) És megnéztem a Tv2 amiről tudtam hogy fosh és ott is 57% az erősség.
Viszont ez még nem magyarázat arra miért nem találja meg közszolgálati csatornákat a progdvb (tv2 simán megtalálta) -
ToBeY
nagyúr
Akkor nem tudom most mit csínáljak.
Egy ilyen cucc van betéve ahol bejön a kábel,egy megy a usb tuner-be a notimhoz. [kép]
A másik pedig a tv felé,majd ott is be rakva egy ilyen cucc, egyik kábel ott megy a tv-be a, másik pedig a másik szobába a tvhez. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Astrometa usb tunerem és progdvb-.vel nézem a tvt, de némelyik csatornát nem lehet nézni (Discovery tök fekete kép) de más csatorna pl History HD teljesen jó
Vajon mi lehet a gond?A Tv-n nézve nincs probléma minden csatorna jó. -
ToBeY
nagyúr
Hello
A progdvb lehet valahogy nagyítani,vagy felbontást állítani?
Mert olyan aprók a betűk 4k kijelzőn,hogy alig lehet látni szinte. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Valamiért tv2 szétesik a kép mint amikor szarul kódolódik az mpeg. Mit lehet kezdeni vele? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Ez a tuner képes 4k kijelzőn 4k tartalmat megjeleníteni?Le akarom cserélni a monitort 1080p-ről 4k-ra. (nem e miatt...) -
ToBeY
nagyúr
Hello
Progdvb-ben hol beállítani a tunert hogy találjon is csatornát?Sajnos már nem emlékeszem.. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki tudja esetleg,hogy a progdvb hol,milyen fileban tárolja a chanel listját?Szeretném szerkeszteni és kéne a chanel.dat ,de nem találok ilyesmit sehol sem! -
ToBeY
nagyúr
Hello
Esetleg valaki tud működő chanel editort-t,ami képes együttműködni progdvb-vel? -
ToBeY
nagyúr
EVR-re állítva vajon miért csúszik a hang?Ez főleg ilyen beszélgetős műsornál zavaró.DX9 jó,csak EVR jobb a kép.
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
De telepítettem és a progdvb fel is ismerte,és engedte is arra kapcsolni a videó megjelenítőnél.
Csak éppen annyival sokkal jobbnak nem láttam mint az EVR-t.Viszont megette a kis i3 notim erőforrását rendesen. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Atomantiii #1318 üzenetére
Feltettem ezt a dvb dream-et,de így elsőre nem talált semmilyen csatornát.Kell állítani valamit,hogy találjon csatornát? (jah digim van)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Atomantiii #1318 üzenetére
Köszi kipróbálom majd hátha az jobb lesz mint ez.
hati:Azt töröltem le mert sz@r volt mpeg2 direct x 9-es beállításon.
-
ToBeY
nagyúr
Tud valaki egy codec pack-et amivel rendesen működik progdvb (vagy más jól működő tv nézőt?) mert lav filter-el annyira nem jól működik elég fura a kép sajna...
-
ToBeY
nagyúr
Észrevettem hogy a legutóbbi windows update óta (1803) a progdvb nagyon furán viselkedik.Amikor tv-t nézek.az oldal mogzások ilyen nagyon furán elnyújtottak és lassúak (elég zavaróak) erre van valami megoldás?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Újra kellett telepítenem a progdvb-t,de már gőzőm sincs hogyan is kell a csatornákat megkeresni (digim van)pls help -
ToBeY
nagyúr
Hello
A kártyához szoktak frissebb drivereket kidobni,ha igen,érdemes frissíteni azt? -
ToBeY
nagyúr
Miért elérhetetlen napok óta a progdvb oldala,most honnan töltsem le a frissítéseket a progihoz?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Honnan tudnék letölteni icon pack-et,amiben a mostani csatornák ikonjai benne vannak egyben?
Külön-külön macera lenne beletenni az ikonokat... -
ToBeY
nagyúr
Nekem simán felment az új driver és jó.Használjatok progdvb tv nézésre,ne a gyári softwaret.
-
ToBeY
nagyúr
Progdvb-ben frissítések keresésénél miért nem tölti le és telepíti a frissítést?Csak felugrik egy pillanatra egy ablak és nem történik semmi.Weboldalról kellet letölteni és telepíteni - kicsivel macerásabb így,de nem vészes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged