- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
-
cof
veterán
válasz
zsolt1225 #1371 üzenetére
DVBC-TVR programmal? Ezek szerint megy UPC-n. Progdvb-n sem lehet így kiválasztani? [kép]
Én úgy törlöm a driver-t, hogy eszközkezelőben eltávolítom (driver törlése is pipa), ekkor írja, hogy indítsam újra a gépet, de elindítom a AMDVBC_Setup_170427.exe-t, itt is törli az előző driver-t, ekkor újraindítom a gépet, közben tuner kihúz, majd megint AMDVBC_Setup_170427.exe és ha végigment tuner be. Nekem így felismeri DVBviewer DVB-C-nek. [kép] Ha nem akkor, Beállítások --> Opciók --> Hardver (Itt piros az ASTROMETA DTV FILTER) akkor eszközök érzékelése, és elvileg mennie kell. [kép]
-
cof
veterán
válasz
zsolt1225 #1366 üzenetére
Próbálj rá akkor kábelen, talán nem tettek be szűrőt, elvileg van benne élet, bár ha van TV-d ott egyszerűbb ellenőrizni, lehet csak analóg csatornák vannak de egy próbát megér, nekem csak 58% a jelerősség ha rádugom az UPC kábelt, töröld a driver-t és telepítsd ezt: AMDVBC_Setup_170427.exe. Aztán DVBviewer-ben tudod ellenőrizni, hogy felismerte-e DVB-C-nek a tuner-t, ott egyből indíthatsz is egy keresést Cable All-t választva Scan --> Scan Range.
Ez a kis antenna kevés lesz nálad a DVB-T-hez, be kell szerezni egy másikat, attól függően, hogy mit ír a mindig-tv oldala, beltéri, kültéri vétel.
-
cof
veterán
válasz
zsolt1225 #1363 üzenetére
Ez így kicsit hosszadalmas lesz, ha nem írsz részleteket. Milyen operációs rendszer, milyen driver-t telepítettél, milyen antennával szeretnéd használni... ha van már kiépített rendszer akkor az antennával már nem kell foglalkozni, ha nincs és esetleg a hozzá kapottal használnád, először ki kell deríteni, hogy egyáltalán azzal van-e esélyed. Mindig tv honlap, [link], [link].
Prog finder jó program antenna beállításhoz: [link]
Itt options résznél DVB-T-t kell választani, nálunk nincs még DVB-T2, írod, hogy Miskolc Avas, az A multiplex 666.000 - 8 MHz, ezt kiválasztod, régió Europe, és itt addig játszol az antennával míg nem lesz jel pl. [link], quality-nél törekedni kell a 100%-ra de minél több % nyílván annál jobb, ezután lehet már kerestetni a PROG TV programban is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsolt1225 #1358 üzenetére
Ahogy előttem is írták, nem ártana tudni, hogy milyen adást akarsz fogni. Ennek megfelelően kell a drivert is felrakni a gépre. Én sokáig DVB-C-re (Tarr Kft.) használtam, múltkor meg segítettem beállítani DVB-T-hez (MindigTV). Mindkét esetben DVBViewer volt használva, tökéletesen működött.
-
cof
veterán
válasz
zsolt1225 #1358 üzenetére
Szolgáltatód lemaradt. TVR player mindig-tv-hez való, ha kábel tv-n használnád akkor DVBC TVR player. Kezd ezzel szerintem egyszerű program, csak keres és kész, ha már talált csatornákat utána komolyabb programmal is lehet használni, mert lehet, hogy nincs is jel stb. és azt sem tudom, hogy mi alapján kerestél csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged